den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat, och där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat

Hejhej, kom just hem från skolan och har nu tagit sommarlov! Ska dra ut och pw med Sandra när hon kommer hit. Det här är mina nya tränings-byxor från Stadium så galet sköna! Är även en ficka där bak för mobilen, gick på 399 kr.

We could keep trying but things will never change, So I don’t look back, Still I’m dying with every step I take But I don’t look back, And it hurts with every heartbeat

bara jäkligt sårad.

Pw/joggning med sandra

Drog ut på en pw/jogg med Sandra vid två, vi gick seriöst runt hela Holmsund (nästan) på en timme. Fick för mig att springa allt vad jag kunde sista biten hem och jävlar så skönt det var! Inte lyft ett enda ben på två år och nu helt plötsligt är jag hur hurtig som helst! Ska försöka ta mig ut imorgon också lär ju ha världens träningsvärk så får se om den är tillräckligt lindrig till imorn. Just nu käkat jag knäckemackor med keso, tomat och dricker ett stort glas juice.

 


Kvälls lyx

Efter många om och men hittade jag äntligen en duglig jacka, var i varenda butik i hela stan inte EN ENDA jacka höll på bryta ihop men då räddade Fina Emmi mig på monki! Efter det mötte jag upp oliver och sedan Therese. Tog bussen hem vid åtta och bänkade mig i soffan trött som fan där jag legat resten av kvällen.

Te och mackor är va jag kallar kvälls-lyx! Är ledig imorgon så ska ta en fin fin sovmorgon. Godnatt puss!


Tisdag

Är påväg till skolan atm har två lektioner och slutar klockan 2. Efter skolan ska jag ner på stan och leta skor och en ny jacka, ha en bra dag puss!


Plugg

Hej, varit med Tina Emma Sandra och Hanna ikväll, just nu sitter jag och käkar lite kvällsfika och pluggar lite religion. Fick mitt slutbetyg i engelska idag! Fatta så skönt! Och imorgon får jag troligen i religion också, fan så bra jag är! Sov gott puss


Jag är Vaken i månskensregn, Vridandes i min säng, nätterna känns igen, morgonen kommer sen och jag bara längtar tills vi ses igen

Den här helgen har varit mystisk, delat sorg med glädje, gråtit och skrattat. Kysst någon utan att tveka, pratat in till småtimmarna och solat tills jag blivit svart. Mitt humör samt känslor har dalat upp och ner som ett frittfall. Jag känner mig sådär kluven och illa till mods igen men samtidigt så är jag starkare än någonsin. Jag har fått bevisat för mig att jag förtjänar bättre och nu så ska jag skratta och gråta tills denna åktur är över, och jag vet att med tiden så är det du som står där med hjärtat i händerna och saknar någon du aldrig haft.


PINK

Hallå hallå, For ner på stan idag och hängde i parken med Elvria och lilla Nadia mest hela dagen. Fick med mig en tröja hem, jäkligt rosa är den as you can see (update: från bikbok). Har inga planer alls för ikväll ska nog bara ta det lugnt, kanske dra mig en promenad till mitt favorit ställe. Har känt mig så himla hängig senaste dagarna så får hoppas att jag klarar av alla morgondagens bravader! puss

Svar

Anonym: har du och tim gjort slut?

Alltså fick bara lov att svara på den här för jag har vänner som inte ens vet om att det är slut och jag blir lika förvånad varje gång dom blir förvånade att det är slut. Haha jamen ja det är slut sen ca 3-4 månader tillbaka :)


Looking for heaven, found the devil in me

Hejhej, sov hos älsklings Tina inatt, har just gjort min överraskning till henne, hoppas hon blir glad! Sitter och dricker te och väntar på att klockan ska slå två då jag har engelska. Puss


Före efter

Såhär blev håret! Den vänstra bilden är direkt efter jag tagit ut löshåret och den andra är efter klippning, färgning och styling! Är jätte ovan och det känns lite konstigt men nu känns det så himla mycket fräschare! Vad tyck ni?


Sunlight

Har solat hela dagen med tjejerna, sitter just nu hos frisören och tar ut löshåret och snackar lite skit. Får se om mina brudar kanske tittar förbi senare hehe puss


Du är för stolt, eller hur? och jag är för feg för att dra mig ur. Var och en går hem till sig och jag skäms för att jag låter dig, men jag ska aldrig vara så mot någon annan, så som du är mot mig

Mitt psyke går lite upp och ner just nu, även fast det känns bra så är det inte det. Är arg på mig själv att jag stannar kvar och låter mig bli ledsen gång på gång. Känner mig så dum och kan inte undgå från att skratta åt mig själv vafan håller jag på med?

Skillnad

Ni vet min läpp förstoring jag gjorde? Kikade igenom lite bilder och tänkte ta och visa er hur stor skillnad det faktist blev! Är själv förvånad över hur liten den var innan, nästan obefintlig ju. Sista bilden är jag dock fortfarande svullen på men ja ni ser ju hur det ser ut idag haha.

bara jag som hade glömt henne?


HAHAHAHAHAHAHAAHAHAH


Party like a rockstar

Hej hej, blev upphämtad av Tim och colle igår för att fara in till stan och se hockey hemma hos colle. Hade så jäkla kul igår alltså och snart kommer Tina hit och då ska vi fara och käka på hp! Vet inte vad som händer ikväll men ska ändå vara med min älskade Tina som är min bästavän, helt seriöst aldrig haft en finare person i mitt liv! Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite ha en bra lördag puss!


It's hard to dance with a devil on your back, so shake him off

Hej hej sitter och fikar med mamma på NK just nu och ska gå och köpa ett par byxor som alla har men dom är så jäkla snygga att jag skiter i det nu höhö. Puss


Kjol/GinaTricot

Dålig bild iknow men är man lat så är man! Skorna är också relativt nya, köpte dom innan Valborg tror jag.


I've been standing here all by myself in the pouring rain. I think there's someone I should call right now, but I can't recall his name.

Idag har jag varit så jäkla trött eller ja det har jag varit senaste två veckorna. Som om all kraft bara har sugits ur mig, längtar såååå till sommarlov. Inte för att jag har det jobbigt med skola och sånt utan bara inga krav, varmt, vänner, bad, boooys;), stranden, paaartey och fan SOMMAR längtar som fan! haha. längtar tills allt blir bra också. Tills jag slutar sakna. Det är nog det jobbigaste att behöva sakna så jävulskt. drygt. Var förbi min älskade Tina idag också can't say how much I love her, but it's aloooootttt!!
Juste! Jag har köpt en KJOL en kjol? Vad har hänt med mig själv. Den är dö snygg om jag inte är lat kanske jag visar er. Nu ska jag se bb som suger och försöka sova. puss

I ended up under the cover with no one else to blame

Hur ska jag veta vart jag har dig när du bara rycker på axlarna så fort jag letar efter svar? Jag vet inte längre hur jag ska reagera när du hör av dig, jag vet inte hur det ska kännas längre. Jag vill inte sakna men tro det eller ej det gör jag jätte mycket... Dagarna går lättare nu, lättare än förut. Det är som om vi inte avslutat något utan bara går runt och undrar hur det är eller kommer att bli. Det är svårt att förklara vad som engentligen hände, jag kan inte svara när någon frågar. Jag vet inte varför eller hur egentligen. Jag går bara runt och undrar massa och när jag frågar får jag inget svar.

inspo


lessssssss

Nu får bloggen se ut såhär framöver. Ska försöka boka in någon dag i veckan med Ellen så jag kan styra upp det här snart. Ska dessutom bli bättre på att blogga också. Känns så tråkigt att inte kunna titta tillbaka om ett år vad jag gjorde när jag inte ens bloggar något, knäpp jag är. 4real nu ska jag ta tag i det här!

PS. Ser det konstigt ut eller något tryck F5 och är det något ni ser är fel eller om det blir för stort på eran dator eller något säg gärna till ser bra ut på min men vill ändå att det ska se någorlunda normalt ut för er andra också! Blev något fel med kommentarerna också (ska försöka fixa det med lite hjälp) men det går kommentera och det blir det inlägget du trycker på, men när du kommer till när du ska skriva så är inte inlägget ovanför fast kommentaren blir ändå till det inlägget, om ni fattar hehehe DS.