less gånger tusen.

Det känns som om allt rasar så fort jag försöker bygga upp något. När jag skriver ut på bloggen vem skriver jag till egentligen? Jag har ingenting kvar eller hade jag ens något från början. Han och jag var aldrig tillsammans aldrig ens nära. Men ingen förstår hur det känns. Ingen förstår det jag måste gå igenom dag ut och dag in.
Jag ska klara det här nu. Med eller utan hjälp. Han lär iaf bli överlycklig att jag inte finns längre. Jag kommer vandra som i koma nu senaste månaderna men jag antar att det är värt det. Får hoppas att allt löser sig. Ska fan försöka till 100% nu. Är less på att ramla ner i gropar om och om igen. Trots vad som händer kommer en del av mig alltid finnas i dig.

you lost me

Hejhej. Ikväll ska jag iväg till obbola och umgås med vänner. Har som inte haft något intressant att blogga om senaste dagarna. Men kameran har används iaf. Så här är bilder från senaste dagarna.
Hängde hemma hos rebecca såg film pratade åt popcorn osv.
den här underbara söta 6åringen lill gurra kom och hälsade på mig igår! galen kille det dära
Igår kom den här filuren och sov hos mig inatt. Finns fler bilder men eftersom jag bara har två händer kan jag inte hålla för alla. Så två får duga. Var kul och allt det där. Måste bara säga att Linnea är bäst loveu.

så jävla underbar


I wonder

Den där speciella kyssen som gör så att allt bara svävar. Som jag vet får mig att hosta fjärilar i ett år. Vet jag exakt vem jag vill ge. Vem jag vill få den av. Men det kommer inte hända. Så jag fortsätter leta men jag har fastnat. Igen likadant som förut. Jag klarar inte av att vara singel. Men jag är glad ändå, för jag vet att den kyssen kommer. Kanske inte idag kanske inte imorgon men snart. And maybe if I kiss the way he do.. he feel it to.

Rebb


Hejhej. Var på stan hela dagen med Ida. Jag åkte tåg för första gången! Det gick bra för er som undrar hehe. Är på hyffsat bra humör. Ska visa vad jag köpte imorgon istället. :) Nu ska jag och rebecca se film och bara ha en myskväll. Puss


känn dig träffad

"När jag klantar mig, när jag sviker dig, när jag sabbar och förstör. Var kvar ändå."


snygg



hej. Ikväll har jag varit med ida och älsklings Petra. Vi har inte gjort så mycket sett arn och käkat godis. Sen var vi med Mikaela en stund också. Kan säga att jag var annat än glad. Kevin och Samuel kom förbi innan jag skulle fara till hörnefors. Nu ska vi tvätta bort sminket osv sen sova! stan imorgon tidigt! puss


hehe

Tänke visa hur jag ser ut före och efter "fixning" men skratta inte ihjäl er tog dom super snabbt för att jag ska till hörnefors nu och hinna packa osv. Men dom blev verkligen super fula haha. aja ska fara snart hejs!

back in town

Nu är jag hemma i Holmsund igen! Och gud vad jag älskar min nya kamera helt awesome! Ikväll ska jag kanske till hörnefors och sova hos ida. Ska visa det jag fick i julklapp senare. puss

God jul i efterskott?

Hej. Sitter just nu hos mina kusiner i Skellefteå ska fika snart. Julafton blev helt ok faktist. Dock hade jag feber och mormor försökte tvinga mig vara tomte men jag vägrade. Hade ändå svårt att hålla mig vaken. Fick det jag önskade mig så jag är nöjd. Fick en fråga om vilken kamera jag hade. Kan då säga att systemkameran som visats i bloggen inte är min, utan idas! Min lillkamera som jag tar dom flesta bilderna med är en liten samsung med skärm där fram nivet. Men nu i julklapp fick jag en system så nu kommer ni få mycket finare bilder! puss!

åh så fint

Hittade på ninahäst blogg. Nu ska jag sitta med mina föräldrar och se uppesittar kvällen. Har feber också.. inte skönt! puss

godag

Hejhej, har nästan inte sovit något inatt drömt så himla konstiga drömmar, jag orkar inte berätta men tro mig dom var konstiga. Klippte Idas hår igår haha alltså ja ha överseende eftersom det är den första jag klipper. Men söt blev hon!
typ modell

Imorgon är det julafton..

jag tänker på ett djur.... kan det vara mullvad?

hänger bara

Sitter bara och hänger med min polare playboy ska snart dra ut i det kalla vädret. Dock har klara (idas hund) somnat brevid mig och gör läskiga ljud så jag och min polare playboy blir lite smått skraja. Hejs

hon har gjort det igen


maaat

Lagade mat till ida nyss... säga att det inte blev det bästa men det gick att äta iaf hehe.

evelina

Hejhej är hemma hos ida nu och sitter och gosar med hennes katt Evelina! Måste ta host medecin nu hejs!

brb

@ida

21 december

Idag har jag bara varit sjuk och inte kry alls. Har hosta och ett snormonster inne i näsan. Ska hoppa in i duschen och bli ren så sliten som jag är nu. Jag har ingen smak heller så julmusten dracks som kolsyrat vatten.. inte kul. Men känner mig mycket bättre tror nog det bara är duschen som behövs. Lovet har just börjat det är inget man hatar.

njuuuut

Säger som Pedro typ sveriges justin bieber om inte bättre. (Tycker dock han är lik en vän till mig om någon kommer på kan ni ju kommentera)

vad hände haha


omg

johanna om PLEASE REMEMBER DECEMBER:
man ser ju att du klippt in justin.. du suger på ps

HAHAHHAHAHA alltså är du inte läskunnig eller, det är tobbe på bilden. Bilden är äkta och jag äger inte ens ps.. HAHAHA alltså åh vad jag älskar att mina vänner ser ut som kändisar.

han förblir femton år


Hejhej, nästan lite kul att det faktist var dom som gick på att det var Justin bieber haha klart det inte är. Det där är Tobias Sandström en vän som faktist är läskigt lik Justin. Bilden är dock snart ett år gammal :) Det var någon som skrev ba " FAKE FAKE FAKE" haha. lite kul.

PLEASE REMEMBER DECEMBER


Jag och Justin bieber ♥
Hej hej.. idag har jag bara legat och slöat och vid sju drog jag till min älskade tini och pratade en stund. Imorgon är det bara chill på skolan så blir väl inte så mycket mer. Vaknade iaf i morse utan röst skööönt. Ska typ sova snart är jätte trött i ögonen. hejs

I don´t now why I´m still suprised


THIS IS MY WINTERSONG TO YOU

Jag är så himla less på alla i hela världen. Jag saknar mina tjejer ni vet vilka ni är♥. Som sagt vänner kommer och går (iaf för mig) ska se en film och avreagera mig. Som sagt less. hejdå

FIGHTING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY

Hejhej, varit på stan hela dagen och köpt massor med julklappar så nu är det klart. Ikväll ska jag och Ida dra till gården med Tobbe, Lina och Johanna. Kvällen började väl inte fantastiskt bra men aja. care. Tina ring mig ikväll!! hejs!

mamma tjatar som fan som vanligt

Ska ta bussen in till stan med Kevin nu och shoppa lite julklappar möta ida osv.. ses sen!

I STILL WISH YOU THE BEST, WITH A FUCK YOU

Nu sitter jag och mumsar på en skål med hallon och ska se en film. Skulle vara kul med några gulliga kommentarer när jag kommer tillbaka. hejs

dag 09 - mina (mitt) syskon

Tro det eller ej men jag har faktist en bror vid namn Robin Uddberg. Han fyller 20 den 23 februari. Han går på john bauer gymnasiet och tar studenten 2011. Jag och min bror känner inte varandra fast vi bott i samma hus i 15 år. Han har inte pratat med mig sen jag var 10. då tänker ni "men man kan inte, inte prata med sitt syskon" då säger jag jo tydligen. Det roliga är att alla mina kompisar blir jätte fnittriga om dom ska äta hos oss och Robin också ska äta. Lite kul. Har faktist kompisar som aldrig har sett honom. Han ser rätt bra ut och är jätte duktig på innebandy. Finns som inget mer att säga om honom när vi inte känner varandra. Får hoppas det löser sig i framtiden för jag vill också ha ett syskon som alla andra.

in this song

Hejhej, ska göra några 30 dagar skönt att jag är snabb när det gäller det. Har verkligen fastnat i den här låten sen jag hörde den på Oprah. Var hemma från skolan idag, kände mig bara less och trött i kroppen, blir nya tag imorgon. Ska hoppa in i duschen nu skriver senare! njut av låten så länge!
Jag skippar dag 08 - vad jag hade på mig idag skriver det här ist. Hade mjukiskläder.

take me somewhere far away

Ikväll ska jag gråta. För imorgon ska jag le. Jag vill inte prata om det så sluta fråga hur jag mår. Stänger ute alla från och med nu. (nästan). hejdå.

inte ok


fuck you

f5 jag blev less. fuck allt. seriöst hennes hår är bara to die for också.. snart får jag köpa mitt löshår... är sjukt taggad. ska färga håret svart. Nu är det lila jätte kul. Svart hår snart då fiiifan vad fint.

kallt fast ändå varmt

Skulle kunna skriva mil långa texter om dig men jag låter bli. Med det säger jag godnatt vi ses imorgon!

I´m cold as ice but it is not enough when it hurts inside..

Jag älskar när du låter mig komma innanför ditt skal och du visar mig allt det vackra du gömmer.

Jag fryser jätte mycket. Fast det inte är kallt. Jag är inte sjuk. Måste nog till rehab för jag är beronde av han. Ska göra te tända några ljus och drömma att jag bor själv. Jag tycker faktist om att vara ensam fast man inte kan tro det. Men jag älskar verkligen att vara ensam.

sommaren 09

Kan ni tänka er att jag såg ut såhär sommaren 09.. riktigt pinsamt. fast mitt hår var ändå lite fint hehe. Det var väl då jag hade min fjortis period som den så fint kallas

vakan

Micke
Fick absolut ingen bra bild alls..
Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. kvällen blev både hur bra som helst och absolut helt fuckad som helst. Jag och Katt busade lite så hennes mamma blev lite arg och helt plötsligt blev hon jätte arg och jag fick inte sova där.. så jag drog till leo efter många om och men. Så jag "sov" hos leo inatt. Leo somnade direkt och snarkade som tusan! sov inte en blund inatt. Klev upp vid sju och gjorde mig iordning sen bar det av till Katt igen och fixa hennes hår till Lucian. Dagen har varit hektisk så vid middagen kom jag på att jag inte ätit något. Är hemma nu och ska försöka få tag på någon som vill fara och se match med mig! hejs

såäre

Det var 22timmar och 20 minuter sen jag uppdaterade hoppas ni inte dör av längtan skämt-å-sido. Idag är jag inte jag. så vi får se om bloggen blir lidande eller inte. hejdå

hej hej monika hej på dig monika

Nu drar jag och ida, och jag är verkligen på hugget! Ses i vilmlet! hejs

IDA

Nu är Ida påväg hit och ska sova här! kvällen blir nog bara bra bra. Har städat mitt rum idag. Har bara bäddningen kvar hatar verkligen att bädda sängen (byta lakan och sånt) det är sånt som mamma gör hihi. är jätte hungrig magen skriker hela tiden. Ska fixa mig också kom ut ur duschen för ett tag sedan. bloggar mer sen hejs!

några saker ni inte visste om mig

• Krama mig aldrig när jag är less (typ gråt less) för då brister jag alltid ut i gråt.
• Jag har varit kär i samma kille i 9månader utan framgång.
• Jag har jätte bra text minne, kan jätte jätte många låtar helt i onödan.
• Jag tycker toblerone är as äckligt.
• Jag tror på spöken.

Dag 07 – Ett ögonblick

we♥it
Hela sommaren var nog mitt ögonblick. Ett ögonblick är nog mer som ett minne. Jag vill minnas varje detalj av sommaren som är omöjligt men jag tror allt ligger i bakhuvudet på mig och minnen kommer upp ett efter ett. Fast dom kanske inte var så betydliga då så är dom det till 100% nu.

jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Sånna här dagar skulle jag kunna klara mig utan. Dagar som får en att gråta för vad som helst. Jag har sagt ett namn varje gång till varje kille sagt fel absolut men det namnet har alltid kommit upp och det störde mitt humör a big time. Jag skulle kunna leva utan den blicken som får mig ur balans. Ska se om det finns någon film att se. Musiken sviker mig och inget passar in. Vill ha ett syskon.. någon nära dygnet runt. Ingen känner mig så väl som du. Cred till den som orkade läsa om mina bekymmer. Vill inte sova och inte vakna upp till nya. Godnatt

Dag 06 – Min (mina) bästa vän

Jag har ingen bästa vän.. eller jo jag har flera! massor faktist. Men den som varit min bästa vän längst är Cajsa Nordahl från vaggan till graven. Sen har vi ju Tina, Petra, Emma, Sandra, Katt, Rober, Leo,C osv osv. Bästa vän tycker jag inte att någon har, jag har många nära vänner och det är jag glad över.

Dag 05 – Min dag

Har ju inte haft tid att göra några 30dagars inlägg så jag gör några nu så jag hinner ikapp!
Idag har jag varit i skolan. Som alla andra dagar i veckan. dock har den här dagen varit omöjlig att ta sig igenom. Ikväll har jag varit med Kim och Elina tycker verkligen om dom massor riktigt snälla tjejer! låter som en tant, men så ligger det till kände att vi klickade direkt. Nu så ligger jag i sängen med datorn i knät och lyssnar på melissa horn (får verkligen aldrig nog av henne!) Blir nog en rätt så sömnlös natt inatt.

jag ville vänta tills du fråga

Du ville träffa mig i veckan
och du vill alltid samma sak
du vill ha det du förlorat
men mig får du inte tillbaks
.

Jag grät och vi kysstes
fast jag borde ha bett dig att gå
och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå
Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart
Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt
Alla som vill ta en stund att fundera
När ska vi göra mod av sorgen och börja agera
Nu städar man gatan och snart försvinner alla spår
Och vi fortsätter att växa fast han förblir sexton år

fuck

Inga inlägg idag. privata skäl

fyfarao som lotta skulle ha sagt

Alltså den här sommaren gick på tok för snabbt. Julen är snart här och jag har knappt fattat att sommaren är förbi. Alla nätter jag strosade runt i holmsund med någon trevlig själ som ville hålla mig sällskap enda in till småtimmarna på morgon kvisten. Saknar solen saknar alla människor saknar stranden saknar fuktiga nätter saknar nästan myggen. Ska drömma om sommaren nu godnatt.

bye bye readhead

Nu blir jag brunett igen. blir så uttjatat att alla helt plötsligt skulle ha rött hår. aja. en i mängden igen då.

@Emma Thysell

visst vare snyggt!


Hejhej for till Emma efter skolan och jag gjorde en snygg frisyr på henne käkade lite bullar och hade det trevligt. Just nu pratar jag med Petra i telefon och ska nog fara och se match snart. Kvällens planer är inte bestämda men vi får se. hejs!

pray

Har ni lyssnat på justins nya låt? Måste bara säga att jag älskar den, lätt bästa låten just nu! Eller vad tycker ni? Lyssna på den: justin bieber - pray. Sedan är han ju fett sööt, ska typ flytta dit och bli tillsammans med honom. Tror att vi skulle kunna bli tillsammans!:) hejs
Visste ni att jag var först med att lyssna på justin bieber, lyssnade på han för typ 4 år sedan då han inte ens var känd!
tillägg: låt aldrig ens "syster" ha tillgång till din blogg.

moatoa

Varit med Moa ikväll och micke en stund.. blev lite less efter ett tag blev tredje-hjulet ni vet. Men hade väl kul ändå. Sitter och ser Idol nu.. hehe jag har missat typ alla avsnitt.. lite synd. Är dock glad över att jay och minnah är i final, var mina favoriter enda från början!
Btw har ni något tips på en bra film? har film torka känns som jag sett alla som finns. hehe så tipsa om eran favorit!

måndag

Hejhej! har just lagt basen med sminket och ska fortsätta sminka mig klart snart. Moa kommer ikväll och umgås med mig. Lyssnar på älskade bruno mars♥ är han guden eller! Ska fara och se 96ornas match också! så lycka till, till dom! hejs

Dag 04 – Vad är kärlek?

Jag vet att uppdateringen varit usel och jag vet att jag hoppat över några dagar men jag har inte hunnit göra allt så jag gör dagen jag är på som nu är dag 5.

Så .. kärlek? kärlek för mig är... något jag inte kan skriva om just nu eftersom jag absolut inte vet.

skyndaa

Nu måste jag slita på mig några varmare kläder och byta ut mina kilklackar mot ett par varma uggs, dom tunna tightsen funkar inte heller dom blir bytta till ett par jeans och min kavaj blir bytt till en tjocktröja, sen åker nog en halsduk på också, sen drar jag ut med Jenny till nattens äventyr!

Min framtida tatuering

Trust your heart if the seas catch fire live by love though the stars walk backwards.
Lita på ditt hjärta om havet tar eld och lev av kärlek, av kärlek går stjärnorna baklänges.

he said I´m sorry

Hejhej. Den här dagen kunde inte varit sämre. Enda pluset är väl att det blir god middag på kajutan. Dock vill jag bara försvinna just nu, blir bara så less på vissa personer. Han vet nog vem han är! Ska fixa håret nu.. fast för vem egentligen? alla glömmer ändå bort planer dom gjort med mig så vem fan bryr sig. hejdå.

@leo

Hejhej, sitter just nu hos leo med katt och lunke, ser någon bra film och bara chillar. var just på subway coh käkade lite träffade blomma och hampus! Drog på nattöppet och köpte godis. Har nog aldrig skrattat så mycket när jag försökte dölja min rap men tydligen hörde alla på subway den och ingen sa något förutom när vi kom ut... haha... filmen fortsätter puss!

fyfan så ointressant..

.. men jag har varit för "seg" så missade bussen så kattis måste betala extra för hon fick lov att hoppa av i holmsund hehe då tänker säkert ni "men hon kan ju bara visa lappen" ne men tror ni inte den lilla fejkbrunetten glömde biljetten på bussen... typiskt henne haha! Nu ska jag fördriva tiden tills 20över då nästa buss går! hejs

älskade katt

Min älskade vän kattis ringde just och frågade om jag ville följa med till Leo inne i stan tack hjärtat du räddade typ mitt ruttna liv från att gå under! haha ne nu överdriver jag men det var verkligen känslan jag hade innan hon ringde. Ska ta och fixa till mig lite så jag blir ännu mer taggad för kvällen! puss!
Btw såhär ser brännskadan i handen ut nu

dag 03 - mina föräldrar

Min pappa heter Michael Uddberg (micke) finns dom som kallar han bosse också så det är helt ok. Jag kommer nog mer överäns med min pappa än med min mamma. Han har spelat TO (tactical ops) sen jag var 2år, det är nästan som cs. Så lite cool (nörd) är han ändå. Han är 44 sommar gammal. 3 månader yngre än min mamma. finns som inget att skriva om pappa. Han är bara pappa.
Min mamma heter Helen Hedlund kallas även Hariett och är ett kontrollfreak! som alla andra morsor alltså. Vi kommer oftast inte överens speciellt inte på morgonen. Hon är 44 år (som min pappa fast 3 månader äldre). Finns som inget att skriva riktigt. Dom är knäppa och kommer alltid att vara haha.
tillägg: Jag är dock inte lik någon av mina föräldrar. Jag är väldigt mörk av mig och det är ingen av mina föräldrar. Har faktist haft jätte många vänner som frågat om jag är adopterad haha.

aja

Har inte haft tid att blogga. Knappt ens suttit vid datorn. Jag och Emma har bakat pepparkakor idag efter skolan! Dom blev toppen! Dock käkade vi upp andra plåten direkt hehe.. Ikväll ska jag vara med Moa ska in till henne på teg kanske Katt skulle med om hon inte hade andra planer. Ska även skriva både dag 2 och dag 3 (jag missade ju igår så..) men nu måste jag springa på toan haha. hejs!
haha jag hade bara en elefant en häst och en fjäril som pepparkaksformar hihi






vi vet bara att det är coolt

Några av grejerna jag har köpt dom senaste dagarna. Jag har stooor shopping torka hittar inte ett enda klädesplagg i någon butik alls.. Kvällen förstördes som vanligt. bajs. hejdå

brb

ska leta min kamera sladd.. får ju psyk

dag 2 - min första kärlek

Min första kärlek var William Nordin aka vilé. Jag var 12år när jag blev helt förälskad i denna kille. Var kär i honom i en månad och till slut frågade han om vi kunde bli tillsammans och jag svävade på rosa moln haha sjukt töntigt. Han dumpade mig efter en månad och två veckor. Tro det eller ej men det tog ca två år innan jag kom över honom. Idag är jag och william inte lika bra vänner som vi var för två år sedan men nära står vi ändå varandra :)
Såhär såg den här lilla mannen ut när jag föll för honom haha.

FIREWORK


Är as taggad och lyssnar på massa taggmusik så jag känner mig helt spännande i hela kroppen. Bråkade med han idag igen känner hoppet alltså. Aja ska på stan med älskling Tina och mamma nu och shoppa mig lyckligare. Btw jag har köpt uggs.. lovade mig själv att inte köpa det för ja hur snygga är dom.. men ne jag ville helt enkelt vara varm om fötterna så ett par bruna uggs blev det. Ska fixa håret lite innan vi drar! hejs