Gott nytt år!

Hela nyår är fixad för min del. Kommer bli hur bra som helst. Förutom att jag måste ta mig långt ut i skogen när jag ska hem inatt men det löser sig väl. Ska hoppa in i duschen och fixa mig lite smått sen till Tim för att hjälpa till med middagen osv. Slänger upp en bild på hur jag kommer se ut senare! puss

Godnatt!

Tjena! Ligger i sägen med Cajsa och myser, vi ska sova snart för imorgon ska vi på dubbeldejt ( firar en månad med Tim ) och då måste vi vara pigga och fräscha! Sen jag kommit hem från Skellefteå har jag inte gjort så speciellt mycket bara varit med Cajsa och Tim (plus fler). Puss godnatt!


Skellefteå

Såhär såg jag ut igår.
Hejhej! är i skellefteå atm, firade jul här igår som varje år. Var jätte mysigt och är super nöjd över min julklappar! Just nu är vi på min morbrors jobb och ska käka, basta, bada m.m. Sen kommer Cajsa hit och följer med mig hem! Hoppas alla haft en super bra jul!

Stan

Är påväg till stan nu för att träffa Nour och jul shoppa lite!


svar

vad opererade du? och varför
är du nöjd med resultatet?
gör det ont nu?
var du tvungen att operera eller var de något du själv ville?
vad opererade du? och varför
svar: Jag förstorade överläppen. För att när jag föddes så föddes jag med en missbildning som kallas LKG (läpp, käk och gomspalt även kallad ''harmynta'') och då blir min överläpp mindre än vad den skulle varit egentligen pga av spalten så jag har förstorat den för att komplitera med underläppen.

är du nöjd med resultatet?
svar: Med tanke på att det bara var två och en halv vecka sedan jag gjorde operationen så är det som inte ett resultat än. Den värsta svullnaden har lagt sig och av det jag ser nu så är jag super nöjd! tar uppåt 6månader till slutresultatet.

gör det ont nu?
svar: Ibland men annars nej. Fortfarande lite svullet så det blir lite spänt typ om jag gäspar eller skrattar riktigt brett.

var du tvungen att operera eller var de något du själv ville?
svar: Jag gjorde det för att jag själv ville. Denna operation ingår i min operationsplan sen jag föddes. Det är något jag blir erbjuden av mina kirurger inte för att det behövs men om jag vill så får jag. Helt gratis.

Om ni vill veta vad LKG är så googla!! Och har ni några frågor om det så fråga bara!

www.tinamarlene.devote.se

Tina har frågsestund nu, så fråga på.

Fråga på!

Hejhej! tänkte bara blogga lite snabbt nu innan jag for till Tina! Emma håller på platta håret och jag har bara bytt tröja. Har en liten idé angående om det ni vill veta om operationen så tänkte ha en frågestund om det nu! Fråga vad ni vill veta!

you got it bad


svar

anonym:
är du inte i skolan? och är inte tim i skolan? berätta lite om dig och tim.
Svar: Jag är sjukskriven till efter nyår av privata skäl. Jag formulerade mig inte helt korrekt i förra inlägget syftade mest på att jag varit med Tim hela helgen. Med andra ord Tim går i skolan haha! Vad vill du veta om mig och Tim? Vet inte riktigt hur jag ska berätta. :)

Måndag

Hej hej! Jag gör för det mesta ingenting på dagarna är oftast med Tim. Jag ska ta tag i mitt rum behöver verkligen städas och sen ta mig en dusch. Puss


Middag

Hej! Förlåt för den dåliga uppdateringen har haft en dålig vecka.

Kom just ut ur duschen och ska fixa mig nu sen ska jag och Tim på middag hos hans syster! Sjukt nervös haha...


Kärlek...

... För mig är han och allt runt omkring.


“It’s not about forcing happiness, it’s about not letting sadness win”

I'm scared… How can someone just walk into my life and change everything? I’ve never been this happy for like… EVER! I’d just wanna scream out loud how AMAZING my man is. I’m in love with my bestfriend and he’s in love with me. I couldn’t wish for anything else in the hole wide world.
TUMBLR@linnuddberg

Sandra här! Woop woop

Eftersom att Linn aldrig uppdaterar så lägger ja in lite bilder från hennes telefon åt er!


Lucia

Hej, vakade inatt med Tina, Emma, Sandra och Kattis. Kan då säga att det märks att man börjar bli gammal.. Haha ne skoja men det känns faktiskt i kroppen att man inte har sovit sen har jag nog lite feber också men det går över efter lite sömn. Blev hämtad från Kattis sju imorse av mamma tänkte att jag skulle fara hem och sova men det gick inte så bra sov kanske en och en halv timme sen gick det inte mer. Är rätt trött och har just kommit ut ur duschen. Ska bara fixa mig lite sen fara till min man och umgås! Puss


Skola

Hej hej första dagen i skolan sen operationen och allt! Känns super bra är dock lite trött osv. Sitter och gör lite engelska bara för kul och ska snart ut och möta Julia. Efter skolan ska jag fara och fika med Nour, möta Tina och träffa Tim! Puss


sucker punch

Sitter med sannitiz just nu och ska se på film! Vi har köpt kips och sokerdrika. Bringing back memories! from the childhood. haha skojsar bara tror nog vi börjar bli lite trötta haha! Tim kommer senare han är ute och partar han och lämnar lilla mig hemma med sannitiz.. snällt.

FRIDA SJÖDIN(L)

hej frida här, kika min blogg och tumblr???
okok
http://fjidah.blogg.se/
http://fridaxoxo.tumblr.com/

Innebandy

Hejhej! ska dra iväg nu och hämta upp tim sen på innebandy match! fett stressad! puss

är jag mig lik?


Torsdag

Hejhej, är påväg till stan nu. Ska möta julia nu sen Ahmed och Frida! Puss


Just say I do

Hejhej, var som sagt med mamma på stan en snabbis. Fick med mig den här tröjan och ett par skor också! Längtar nästan till skolan på måndag. Såhär ser läppstiftet ut på, på mina feta bigmama läppar. btw ser ni vad gul jag är ovanför läppen!? snyggt som fan.

This is what I made of

Läppstift/hollywoodred 110kr  "eyeliner" 90kr

Sushi bar

Sitter atm med mamma på sushi bar och käkar lunch. Mamma är inte den bästa på äta med pinnar så hon har dom för nybörjare hahaha! Dom spelar mumford & sons skiva och jag blir helt nostalgisk! Ska hem och lägga mig i soffan nu känner mig rätt så trött, sen kommer tim och umgås med mig. Puss


idag mår jag bra!

Hejhej! idag mår jag super bra! fortfarande jätte svullen men det blir mindre och mindre för varje dag. Känner knappt igen mig själv när jag tittar i spegeln längre! haha. Ska berätta om vad jag gjort och hela historien snart! (fått många kommentarer om det) Tim for just hem men han kommer tillbaka sen ikväll och då ska vi fara till mammas bästa kompis och fika! Puss

kan 18 dagar bara svicha förbi..

Ligger i soffan och känner mig helt värdelös. Vill bara sova tills allt är förbi. Svullnaden lägger sig inte jag känner mig jätte ful och jag kan inte äta. JAG ÄR JÄTTE HUNGRIG!!! när allt det här är över ska jag till max och äta ihjäl mig! Just nu längtar jag bara tills Tim kommer och tar hand om mig...

Peyton swayer -

"At this moment, there are 6 billion, 4 hundred, 71 million, 8 hundred, 18 thousand, 6 hundred, 71 people in the world. Some are running scared.. some are coming home. Some tell lies to make it through the day.. others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good.. struggling with evil. 6 billion people in the world, 6 billion souls -- and sometimes.. all you need is 1."


Dagens mående

Mår förvånads värt bra idag, dock känner jag mig lite ledsen vet inte varför men men.. Kan inte äta grinar om jag ens försöker. Tim Emma och Tina kommer ikväll och sällskapar med mig. Tycker synd om dom som måste umgås med mig just nu. Ser riktigt hemsk ut.


operation

gråter fan ihjäl mig hade skrivit ALLT om operationen i detalj huuuur långt som helst sen dör min dator och allt far bort. Helvette. Kort och gott operationen gick jätte bra och jag fick fara hem redan vid middagen. Anledningen till varför jag tog kort på min "rumpa" var för att det var där ifrån min kirurg tog fettet ifrån för att fylla ut överläppen. Då undrar ni kanske "varför inte bara botox/restylane?" För att ingen av dom är permeaneta. Här har ni bilder från dagen som lär förklara en hel del om vad jag gjort.
FÖRE                                                                                                EFTER

Godnatt

Har varit med Tina Emma och Sandra ikväll min älskade Tim fick jag också träffa känns som evigheter sen! Känner mig lite nervös just nu.. Är cp hungrig men får inte äta.. Har just duschat (typ sista gången på jätte länge.. Nice) och ska försöka sova! Ska vara på sjukhuset vid halv nio sen är operationen halv elva (om jag minns rätt?) mina tjejer och Tim kommer efter skolan och hälsar på mig. Får se hur det går! Här är iaf en bild på där min kirurg ritade på mig, alltså troskanten/rumpan niceeee och ha ett fint ärr där sen can't wait! -.-


Svar

Från "M"
vad ska du operera?

Svar: kommer inte säga nu vad jag ska operera (fast många vet om det redan) kommer lägga upp en bild efter operationen!


Inför operation

Sitter och väntar på narkos läkarn atm. Var och träffade min kirurg nyss och hon ritade lite på mig osv. När jag är klar ska jag till skolan och lämna något intyg till min lärare. (Kul att jag och mamma just kom på att vi glömde säga två viktiga saker till min kirurg.. Fuck.) sen ska jag till stan och ha en liten middags dejt med Nour! Ska försöka hinna träffa Tim också. Ikväll ska jag till Storsjö och se sandrad lillasyster dansa hihi! Uppdaterar från mobilen sen puss