nytt

godmorgon! Lite nya grejer här på bloggen vad tycks? Vaknade just och ska göra mig klar för snart kommer Tina och Stina och då bär det av till stan, ska träffa bästa Jonas och se på fotboll! see you soon then

bilder från när linnea sov här

Kvällen:
Natten: (haha hade sett en film så emo tårar på dom flesta bilderna fint elle?)
Dagen efter:

I´m close behind

Nu är jag hemma! gud vad jag saknat allt! ska sätta mig och se film sen sova är såå trött. Uff imorn stek.

Älskar dig linnea

GODNATT

...

Anonym
Jasssååå,du tycker inte ngt illa om mig?:S
LJUGLJUGLJUG!
Vafan är du så jävla sur på mig isf?
Sakna? bullshit,är väl bara för att alla ska tro det är jag som gjort fel och inte du^^
Nej jenny, jag tycker inget illa om dig, jag bryr mig faktist inte håll på du care. Jag vill inte ha något med dig att göra kan du inte accpetera det äre din sak. HAHA nej absolut inte, alltid två personer i en handling. Känner du att allt är ditt fel fåru väl tare så haha ärligt så sluta ödsla tid på mig om du nu inte tycker om mig.

HAHAHHA

Åhnej jag är inte seriös på bilden. Kolla pappas nya tröja.. tror jag dör. HAHA diva.

för det är ju så

Hejhej, varit borta i stan hela dagen! sjukt vad trött jag är nu. Måste dock packa för ska bort imorgon = ingen uppdatering.

Jag och lollo for in till stan eller ja Ålidhem träffade trevligt folk. Träffade en ny vän som jag blev lite arg på inget jag ska ta upp här hehe. Lollo for hem jag for till Petra och umgicks med hon och Lalle. Musik och chill i någon timme. Morsan hämtade mig svängde förbi donken maaat. Nu är jag hemma, och ska packa.. *suck*.
Har tusen bilder att visa sen bara lollo har tid att skicka dom till mig, so long!

Ålidhem

Jag och Linnea drar till Ålidhem nu och ska se på fotboll.. känns som att jag kommer frysa ihjäl typ vinter. hejdå! finns på mobilen!

Jag vill ej ha mera än en vän

Nu ska jag in i duschen för linnea kommer snart! jaaaaaaaaaa! Ska prata med tröga leo också haha.
"säg inte att jag har humörsvägningar för det har jag inte.."

I´ll be your hero

Vaknade för en timme sen.. ska duscha nu. Inga planer ikväll. Inga alls. dålig dag. det regnar. hejdå

Why do I still want you?


Snyggt med svart hår.. emo jävel
Hejhej, kom in för en stund sedan drack just upp min vira blåtira och godisarna börjat ta slut. Ska nog lägga mig tidigt ikväll? får se om jag kan somna. Fryser så det är läskigt! mörkt är det också ute. Hej höst. Är så sjukt depprimerad över att jag nästan inte gjort någonting alls den här sommaren! vad hände med det egentligen? Solen har varit framme i tre veckor minst. kiss och bajs hejdå.

Hur kan du få mig så lätt?

Nu ska jag dra med super cykeln (som förövrigt är lila höhö) och hämta Linnea! so long!

high school

Köpte denna underbara tröja idag. lär bli kvällens outfit också. GinaTricot - 199 kr mitt favorit plagg just nu! gillar inte GT egentligen tycker mest det är dålig kvalla på kläderna. bra bas plagg men nä.

Today I´m wearing this

Linne - Lindex
Tubkjol - Indiska
Cardigan - GinaTricot
Trikåer - Lindex
Väska - GinaTricot
Smycken - GinaTricot
skor - Skopunkten

stan

Ska in till stan nu! med Moa och Katts see you soon then

emma lekte

inlägg raderat

What I should have said

Like there's no sunrise
Like the taste of your smile
I miss the way we breathe

But I never told you
What I should have said
No, I never told you
I just held it in

And now,
I miss everything about you
Can't believe that I still want you
And after all the things we've been through
I miss everything about you
Without you


död

Jag är seriöst död. Hade tydligen sagt till Petra att jag höll på göra mig klar för att fara in till stan, pratade dock i sömnen stackarn. Vaknade nu? vafan är felet. dåligt humör som fan. hejdå.

Sunset in your eyes

Fortfarande vaken.

exposed

Blev inspirerad av Tyras bilder. Tog en hade en låt på hjärnan, resultatet blev detta.

I can´t live with or without you

Kommer inte sova något inatt. Ska dygna så jag lägger mig tidigt "idag", Måste verkligen dricka kaffe det första jag gör när jag kommer till stan "idag". Somnar jag nu vet jag att jag absolut inte tar mig upp imorn och då blir det bråk i familjen Uddberg. Ska he tändstickor som håller upp ögonen och sätta på en film.

för jag är starkare än du, det har jag lärt mig nu.

Dagbok 2010-07-23 08:50
Jag ger bort mitt hjärta alldeles för lätt. Jag ger bort det, hinner knappt blinka så får jag det tillbaka. Alltid samma visa alltid samma sång. Jag hänger på en livlina som är nära på brista. Hur ska jag orka ut enda till det sista? Livet är för kort för att haka upp sig på små saker. Just därför är kärlek stort för mig. Jag är som två meters våg stor i början men dör ut i slutet. En i mängden med andra ord.
Ur min dag bok: Jag ger bort mitt hjärta alldeles för lätt. Jag ger bort det, hinner knappt blinka så får jag det tillbaka. Alltid samma visa alltid samma sång. Jag hänger på en livlina som är nära på brista. Hur ska jag orka ut enda till det sista? Livet är för kort för att haka upp sig på små saker. Just därför är kärlek stort för mig. Jag är som två meters våg stor i början men dör ut i slutet. En i mängden med andra ord. Just den där som bara är en av miljoner.

bilder sen tre kvällar tillbaka

'
Tillägg: Nu stardust

inte nu inte sen men innan

Kom just hem från stan som var helt underbart! var med massa vänner och såg 8 Steps To Perfection åhh jag kände mig som ett tolvårigt Justin Bieber fan. haha, helt grymma var dom också lite hes efter allt sjungande. Träffade även bästa Elina saknat henne grymt mycket satt på TC en stund med hon hennes kille Alex och hans kompis Adam. Kvällen blev lyckad och nu är jag lyckligare än någonsin. bara en som förstör allt genom att ljuga. Togs massor med bilder som blev lovley. Ska se en film prata med en gammal vän på msn sen sova kanske slänger in något inlägg senare. see you soon then


En kille som var grym lät lite som lars winnerbäck

Dom som vann svensktoppen sjukt grymma ska lägga upp deras låt imorn. Bästa Emanuel på basen.

Älskade 8 Steps To Perfection

Tiden passerar och jag hänger inte med

Sjukt så olika mina profiler är
Hejhej! har inte bloggat något idag för Bosse fyller år min pappa med andra ord. Han heter förresten Michael har inte haft tid att blogga något på morgonen eftersom det blev jordgubbar och tårta till frukost! Ska börja fixa mig nu sen bär det av till staden. Petra följer med blir en god middag sen möta upp Amanda Åström hennes kompis och se 8 Steps To Perfection! taggad till tusen. see you soon then

omg

Okej seriöst jag dog när jag hörde henne. Jag avgudar henne.

amen skit samma

Mitt hår är nästan svart? gillare ändå! Kom just hem från en fotbolls match förlust dock. hm. Har inte så mycket att säga. har en fråga. Vad är din åsikt om extansions?

Stunder av lycka

Outfiten på hällan blev en byxdress från BikBok

Hair

Just kommit hem från frisören, sjuukt vad jag älskar mitt hår nu! hallelujah typ haha. Ska ut och sola nu! bilder på håret kommer snart! see you soon then

Visste ni att min favorit film är dear john?

can you tell me that I´m wrong

Får massa peppande sms av kattis att jag ska klara den här svackan också. Vi får se hur det går med det. Saknar min Sebbe också... Imorgon upp kl 8 tid hos frissan vid tio. känner tagget. äntligen blir det snyggt. Godnatt see you soon then

tjing

Nu drar jag ut! puss

Feel the darkness rule the light

Hejhej, as slitet idag. Ska hoppa in i duschen nu snart. Känner mig så sjukt äcklig. Mitt hår är bara blää. allt gör mig depprimerad. Såklart så äre killproblem. Mamma sluta läs min blogg innan jag sätter lösenord på den.

this isn´t me

dagen är förstörd. deppad arg. super arg faktist. sova aldrig mer vakna. hejdå

fully alive

Hejhej, väntar på att en kille ska ringa. Måste hoppa in i duschen också. Petra kommer senare ikväll trevligt! är lite  arg. är kissnödig. haha har ni också den hära känslan att om någon ska ringa att precis när ni ska gå på toa så ringer personen? haah as jobbigt har typ tvångstankar. ska sluta babbla bye.

Flyleaf


Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know
Thinking all you need is there
Building faith on love is worst
Empty promises will wear
I know (i know)
And know when all is gone
There is nothing to say
And if you're done with embarrassing me
you can disappear now.
Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know
Thinking all you need is there
Building faith on love is worst
Empty promises will wear
I know i know
And know when all is gone
There is nothing to say
And if you're done with embarrassing me
you can disappear now.

kul

Jag är lite arg nu. Vaknade just skull få väckning av tina men när jag vaknar nu och smsar henne och frågar varför hon inte hade väckt mig svarade hon oj.. jag brinner av.... hejdå.

Hold your head up high

Tina skickade världens finaste låt till mig
Nomy - hold your head up high

Shutter island

Gammal bild från grillkvällen
hallå, kom hem från ett tag sedan gick till statiol med Tina och Emma stannade där en stund och pratade och skrattade massor kunde inte sluta skratta. Tidigare ikväll såg vi Shutter Island seriöst den bästa filmen jag sett i hela mitt liv! blev heeelt psykad är fortfarande helt lost. Såå sevärd. Hänger man inte med fattar man ingenting. Ska försöka sova snart ska äta något sen sova. Känns inte okej att jag har sovit till tre eller mer varje dag i en vecka. aja, see you soon then.

kreativ(?)

Klippte av ett gammalt linne resluterade med en mag(linne?)tröja

JAAAAAAAA

är så äcklig glad nu! Torsdag sommaren i city med amanda åström se mina älskade 8 steps to perfection! JAAAAAA OMG ÄR SÅ SATANS GLAD!

it hurts sometimes

weheartit
hej alla nattugglor. Ska stänga ner datorn nu och sova känns faktist skönt. får se om jag lyckas somna får hoppas på det. Ikväll var jag med massa bla en vän från förr Emelie trevligt. För en timme sen kom Kattis och Stina hit en sväng käkade panpizza och drog sig just hemmåt. Saknar en viss person enormt så det är fan jobbigt (haha) men this person får hade kung på gothia! godnatt!

cs

Weheartit

Dumle

Hejhej, är hemma nu ligger i soffan med dumle minimer och chips... inte tjock alls nej nej. HAHA dubbelmoral om ni förstår vad jag menar. Har sjuk benvärk också. Vad har alla ni gjort ikväll?

UT NU

ska dra ut nu med massa grabbs! ring mig ikväll EMMA AKA SYSTER

arg

ÅHHHHHHHHHHHH alla drar till gothia nu. Vafan ska jag göra hela veckan. är as irriterad. Kommer sakna en liten liten pojke (hahahhhha) as mycket faktist. Men nä.. mat skulle sitta bra i min mage nu. ska sura för mig själv nu.

Here you are back on your knees again

hejhej! kom just in från altanen satan så varmt det är! Snackar med Leo på msn om låtar vi ska köra hihi. Kommer bli king! får se när det blir hm.. Vi har två helt awesome låtar på g! Ska ta mig något att äta nu sen gå ut igen puss
bilder från igår

cassie pull the trigger

Frågan är ju varför jag har vaknat den här tiden tre dagar i rad och absolut inte kan somna om! blir galen försöker verkligen men inget händer är as pigg. Ska typ träna lite haha. måste få bort kaggen man fått. Blev underbara kort den här kvällen också älskar lollos kamera. godnatt för min del

outfit


Bas linne - Gina Tricot
Skjorta - JC herr
"lack" Tights - BikBok
Smycken - GinaTricot
Nit väska - GinaTricot

Life as we know it

Ny header! ser ni den inte tryck f5

svar på frågestunden

man ser väldigt tydligt att du har dåligt självförtroende. varför har du det?
pga martin eller något annat?
vad är det värsta du vet?
Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
bästa du legat med?
favoritställning?
hur ofta tvättar du håret?
favorit balsam/schampo?
färg på ditt hus?
vad ska du välja för gymnasium och vilken linje?
Om du va en superhjälte vad skulle ditt supernamn va och vilken superkraft skulle du haft?
har du haft sex med martin?
varför är du och Jenny ovänner?
hur kan det komma sig att du är så jävla fjortis nu och inte förr?
äru oskuld?
Vem är den bästa du haft sex med?
vilken är den största snopp du träffat på?
varför är jag så bäst?
hur gammal är du?
vad är din favorit maträtt?
vart går din drömresa?
vad fick dig att börja blogga?
vilka bloggar läser du?
vilka är dom bästa?
din bästa vän?
hur många läsare har du?:)
beskriv hur en snygg kille ser ut enligt dig.
vad använder du för smink?
hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen?
hur kan du vara så gaalet fin?
är jag snygg?:]
man ser väldigt tydligt att du har dåligt självförtroende. varför har du det?
pga martin eller något annat?
Jag tycker inte att jag har dåligt självförtroende? det är rätt bra, men min självkänsla är nog mindre bra.
och nej det är ingenting pga av martin haha

vad är det värsta du vet?
typ mycke grejer.. lite personlig

Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
Jag tycker den är as skön faktist!

bästa du legat med?
hemlis! sug på den

hur ofta tvättar du håret?
1-4 gånger i veckan

favorit balsam/schampo?
hum.. jag vet inte har alltid olika

färg på ditt hus?
gaaamm rött som alla svenska hus

vad ska du välja för gymnasium och vilken linje?
Har tänkt mig frisör så nu blire plugg!

Om du va en superhjälte vad skulle ditt supernamn va och vilken superkraft skulle du haft?
Inte för att skryta men det är jag som är catlady

har du haft sex med martin?
ja..

varför är du och Jenny ovänner?
Det är mellan hon och mig. skulle inte kalla det ovänner, vi har eler iaf jag har sagt upp kontakten med henne. tycker inget illa om henne men för mig känns det bättre för. Saknar henne ändå

hur kan det komma sig att du är så jävla fjortis nu och inte förr?
alltsåh vah? JAGH ÄR INTE FJÅÅÅÅRTIS? haha skoja, jag anser inte att jag är "fjortis" shit tror folk det måste jag skärpa mig.. fan också:(

äru oskuld?
JA haha..Kidding**

Vem är den bästa du haft sex med?
jag är ju oskuld

vilken är den största snopp du träffat på?
asså det var fan sjukt den var typ 52 meter

varför är jag så bäst?
FÖR ATT DU ÄR EMMA ARONSSON!

hur gammal är du?
15

vad är din favorit maträtt?
har typ ingen. pappas mat är bäst

vart går din drömresa?
NewYork med miljonbelopp i bak fickan

vad fick dig att börja blogga?
Jag vet faktist inte, tyckte det såg kul ut så kände bara för det var två år sedan nu

vilka bloggar läser du?
Läser seriöst alla bloggar skojar inte läser huuuuuur många som helst

vilka är dom bästa?
Victoria törnegren, Kissie(haha ja hon är grym), Lisaplace

din bästa vän?
Jag har flera stycken, min bästa vän som jag haft längst är nog Cajsa Nordahl

hur många läsare har du?
kring 150 unika per dag haha as lite jag vet.

beskriv hur en snygg kille ser ut enligt dig.
Det spelar ingen roll egentligen snygg är ett plus haha

vad använder du för smink?
Jag använder
- tre stegs conceler från makeup store
- Solpuder från Åhléns
- Ögonbrynspenna från H&M
- Dipliner från H&M
- Mascara falselash blablabla ni vet den feta

hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen?
beror på från 15-40 Minuter

hur kan du vara så gaalet fin?
tack! Men nä, alla är fina på sitt sätt

är jag snygg?:]
Klart du är liv!

Liv och löölln

Sitter nu med Liv och lölln ska ut snart! Kameran följer med, den ni!! Nu ska jag leta sockar haha.

såäre

Frågestunden är avslutat svarar ikväll.

trött

Jag är såååå himla trött har varit i solen hela dagen blev väckt att Tina och Stina imorse kl 9! hallå solen har väl inte äns gått upp då. Är as trött såå det är sjukt. ska ta en powernap i soffan. natti. Tillägg: vad hände med att jag har slutat använda min kamera!?

All my scars are open

bara sjukt så grymma!

Frågestund

Eftersom det inte händer någonting alls på min blogg nu drar jag igång en liten frågestund som pågår under en tid framöver!

unloved

Jag för 2-3 år sedan
Hejhej, har legat ute och solat nästan hela tiden. Igår kväll gjorde jag ingenting såg film, en polare kom över inatt hände som inte så mycket mer. Ska kolla om det finns något att äta. Lite deppad. lite sårbar idag. ciao

I love you I love you I love you

Såg just världens finaste film I am Sam har suttit och gråtit halva filmen så värd att se

segt

Jag är så sjukt seg idag har tänkt blogga men absolut inte haft någonting alls att skriva! Vaknade vid ett gick ut och solade fick sällskap av någon söt en som solade med mig resulterade med att den söta somnade på en madrass i gräset haha. Ikväll vet jag inte vad det blir än.. men kan ana vad mina planer blir! Lyssnar just nu på världens bästa låt enligt mig och lovis! Unloved - espen lind Nu ska jag torka mitt alldeles för långa hår puss!

emma <3

Klicka på bilden för att få den större.
gick inte lägga in i full storlek såg verkligen ingenting... :(

home

hallå! hemma nu katts drar nu och möter någon "mr.x" (tobias örmin) så blir själv nu.. buhu. Ska reda ut lite grejjs nu och imorn blire att sola i nyvik yepyep! börjar bli blek *blink* haha ni ska se min och emmas fina konversation på msn! sak faktist printa den nu.. höhö. på bushumör också ska ta mer cola hihi

I miss you babe


Idag vaknade jag vid tre gick upp solade lite, gjorde mig i ordning för kvällens planer, som var att käka på Kajutan med familj och pappas lilla syster Anna med familj. Käkade riktigt god mat och ska nu packa lite grejer för att spendera natten hos kattis! ingen bloggning förs än jag kommer hem, imorn kanske, ska ta med mig datorn får se om något internet finns! puss hej!

I´ll try but it´s so hard to believe

Ligger i sängen och ser på Oliver Twist måste akut springa och kissa snart. Är lite hungrig så får se om det finns något hemma! måste verkligen springa nu!

tråkigggtttttt

Älskade tjejer
Jag har nog aldrig haft så tråkigt som jag har nu. Inga byxor har jag heller. Letat överallt efter ett par rena men allt är i tvätten... åhhhhhh. Hittar ingen bra film, och mitt äckliga hår vägrar sammarbeta. Kletade på mig ett kg smink av ren uttråkighet.. Vill städa mitt rum men orkar inte börja. Ska måla naglarna nu. puss

No answer on the telephone


I´m close behind

hejhej, igår var det huuur trevligt som helst var och grillade i nyvik med brudarna Moa, Kattis, Tove och Petra. Tina och Sandra kom förbi en stund också. Brudarna badade och det blev riktigt häftiga kort. Himlen var helt rosa och myggsprayen räddade kvällen. Grilla marshmallows resulterade med att klistra fast chips på de kladdiga marshmallowserna och grilla och äta. Mycke prat med hämtning halv två!

lite bra ändå

Enda bra versionen jag hittade på kissies låt.

kiss me kiss me say that you miss me

Hejhej, ikväll blire baadaaaa fast inte jag.. börjar seriöst bli sjuk inte ok vattkoppor(?) sitter just nu och delar på en glasstårta med Tove och Moa!
Nu bilder från stranden igår!
'

stek

godmorgon! Vaknade för en timme sen mulet men nu sol. Ska ut och steka nu med Stina och Petra, Moa och Kattis kommer snart. har bilder sen igår jag måste slänga in också.. får bli senare nu ska jag ut puss.
Live från min säng inatt


This makes me so sick

"Ljuger för att jag inte kan ta det själv. Kan inte ta emot det jag står inför. Skiljer inte
längre känslor från minnen. Kärlek från sorg. En stavmixer i hjärtat. Blandar om. Shottar framtid och spyr
förflutna droppar. Krampar av tomheten i den tömda magen. Det kan stundtals kännas som att jag inte ser
annat än minnenas television. Så många chanser till något vackert nu. Jag bör göra skillnad på det jag vill,
och det jag behöver. Det är nu jag ska komma till insikt. Men där är bromsklossen. Påsen med känslor i, som
slungas framför mig. Får mig att stanna upp och kolla. Begrunda det vilket ligger gömt däri. Ska jag fortsätta?
Förstår nu att det inte kommer kännas bättre än såhär. Och kanske är det inte fult att bedra det förflutna.
Jag ljuger för er. Och det tär mig mer än sanningen själv. Jag vill ta emot det. Jag vill tillåta mig själv lyckan.
Jag ljuger för att jag fortfarande känner dig. Du är här.
Hur kan jag någonsin ställa någon annan bredvid dig?"

Jag är less. måste jag få ta allt själv. Jag är inte som du vi är inte lika alls. Du är en egoistisk fitta som bara tycker synd om dig själv "inget illa menat". jag vill inte hata på folk men guuud så trött jag är på att blotta hela min själ för någon, just den personen jag vill ge all kärlek i världen. Uppskattning finns inte äns. Blir inte arg blir fan ledsen som om jag är dynan alla nålar sitter på. det sticker hela tiden. du någon lyssnar ju inte äns. Du hade rätt du är som en jävla vägg! dina ord betyder fan ingenting det är så jävla synd om dig. Trots allt som händer kommer jag alltid älska dig och det hoppas jag att du vet. jag tror på dig och vill ge dig allt du behöver. Men jag kan inte bara sitta och titta på hur du försivnner. Jag kanske överreagerar men jag är fan rädd. hoppas du tar det här på rätt sätt annars var ju allt förgäves. godnatt

maybe we can work this shit out

hejhej! idag har jag plus massa folk bara legat nere i nyvik och stekt och badat osv osv. sjuukt så varmt det är! Nu in i duschen sätta in det sista av löshåret käka middag fixa oss(petra) packa fara och tälta med MASSA folk! bloggar sen nu duschen!

Tell him how I feel

Hejhej! for in till stan med päronen mötte upp petra köpte små saker bla hårfärg som jag har i håret just nu! Ikväll blire fotboll och sätta in löshår som gäller! blir kanske ett inlägg till innan jag lägger mig orkar inte blogga idag haha hejs.

sool subway macka

KOLLA VAD SOM KOM HEM TILL MIG IDAG! jaaaaaaaaa hatar att ha kort pojkhår. så nu jävlar ska det bli långt och snyggt. nu ska jag ut i solen och käka subway macka med morsan haha ciao

några saker ni inte visste om mig

* jag har aldrig haft vattkoppor
* jag har alltid varit kär i Danny i E.M.D (hihi *blink* )
* jag kan inte sova om det är kallt måste alltid ha det varmt
* jag har tix/ticks i fingrarna
* jag har sju affisher på leonardo dicaprio i min lekstuga

Utan dig, hur skulle jag kunna drömma igen

Jag har bloggtorka.. kan inte skriva någonting. Och ingen bryr sig om vad jag gjort idag. Men nu får ni veta iaf. JAG HAR BADAT! i genomskinliga spetstrosor men who cares. Jag är lite arg just nu.. ska ta en bulle så jag blir snäll. Nu ringer tina brb.

tattoooo


Min framtida tatuering.
Nu ska jag hoppa in i duschen update senare.

Kattis


love to forget

Nu drar jag ut! ska först och mata hamstern sen träffa en polare! ciao

check

Nytt löshår beställt!

Samsung

Fick ny mobil igår i Konfa present! plus pengar och blommor


I´m no broken hearted girl

Jag är såååå less på folk som tror sig veta vad jag känner och vad jag tycker. Blir bara så arg. Som tex nu, killen jag gillade ett tag har just blivit dumpad av sin tjej. Hon tror verkligen att jag är JÄTTE glad och att jag är hur nöjd som helst just nu när jag inte äns är det! är mer ledsen för hans skull eftersom han verkligen tyckte om henne. Hålla på att säga han  är din osv är inte ok. Blir bara så less!! suuper less

älskade amanda

Bästa Amanda aka Pandis sjöng och spelade Yellow - Coldplay bara bäst njut

sista gången

Sista konfan idag. Känner bara att jag kommer sakna ALLA äckligt mycket. Jag och Sandra har iaf teamat att tälta med alla nu i veckan! Sjöng även idag, och ni ska veta att jag har sjuuukt scenskräck alltså ni kan nog inte föreställa er galet. Men när jag skulle sjunga idag var jag typ inte nervös alls, och över 50pers i kyrkan ändå? dock sjöng jag sååååå jävla dåligt vet inte äns om jag vill lägga upp det skäms som fan. Plus att sandra failade med filmingen så an hör INGENTING åhhh så irriterande tur det var fler som filmade så får se om jag får tag i någon. Ikväll ska jag nog inte göra någonting alls? sjukt tråkigt.
NU: konfa bilder













flens

nu ska jag och mina 4 små vänner ut och gå, SES SEN ALLIHOPA DÄR UTE SOM ÄLSKAR MIN BLOGG.
vet att ni älskar mig. PUSSPUSS

JAAAAAAAAAAAAA



saknar mitt kioskmongo<3
ny mobil! äntligen, dock vetat att jag ska få en nu hela veckan! Gästerna kommer vid ett och jag är helt klar! bloggar när allt är över! puss

have i lost my mind?

Jag saknar pengsjö så otroligt... Låten som alltid spelades på den gammla radion inne på hallonet... Som tina sa vi splittras imorgon men vi ses igen.

hamster

lite gulliga bilder på hamstern. Imorgon när jag vaknar får jag min konfa present! Jag vet dock redan vad det är eftersom min morsa suger på hålla saker hemliga. hahaha. ska se en film nu sen sova så jag är pigg till konfan imorn, kommer bli super kul! ni ska bara få höra pandis! Ska filma när hon sjunger yellow - coldplay, bara för att hon är bäst. Men ja godnatt!

FOTBOLL

pappa; VILKET KYLIG JÄVEL! NÅ SÅ RUSKIGT! han ba chippa in han! åh stackars jävlar, han kommer bli förstörd den där killen alltså. stackarn alltså, han kommer vara helt förstörd.

Straffar just nu, munnen på min pappa går i högvarv.

If feel stupid to call you but i´m lonley

Hejhej, ska dra nu till mina fyrmeningar för jag är "hamster-vakt-grej" medans dom är borta på semester! Ikväll blir det nog inte att göra någonting om inte "mr.random" skulle komma hit haha, och mamma sluta läs min blogg för du får ändå inte veta vem "mr.random" är. När jag kommer hem igen ska jag tvätta håret och löshåret med hårinpacking och grejs! köpte en ny från frisören sist jag var där. Nä nu ska jag leta min kamera blir galen!

Maria Mena


Just hold me

Sov hos kattis inatt gått på stan hela dagen, är på dåligt humör och känner mig fet. Maria Mena spelas och jag hittar inte min jävla kamera hejdå.

så äre

Sitter med Nina och Moa nu, Vi har gjort ett försök att baka men det gick inge vidare. Så vi sitter och käkar upp all smet nu. dock ser det ut som sperma och bajs gott.
btw; Kolla mitt hår. as långt jaa typ till kina.