svar om med eller utan löshår

1. hur satte du in hårförlängningen, har du bara clips eller bränt fast dom.
2. måste man sköta om det på ngt speciellt sätt? vissa säger att man bara får duscha ty 3 gånger i veckan och vara jätte försiktig när man kammar det.

svar: 1. Jag har metoden keratinvax, som man ''smälter'' fast slingor i håret.
2. Ja det måste man, dock så bör man tvätta håret 1-2 gånger i veckan även när man inte har löshår för att behålla hårets naturliga fetter, ju mer sällan du tvättar håret ju mindre fettigt blir det. Låter kanske konstigt men jag tvättar sällan håret och det blir aldrig fettigt (mitt hår luktar även aldrig äckligt men det har inte något med tvätt att göra) Så jag råder er med eller utan löshår att bara tvätta håret 1-2 gånger i veckan (och även när det behövs såklart). Man måste inte vara jätte försiktig så länge man har rätt hårborste. Jag har en som är enbart gjord av trä ser ut såhär (KLICK) (finns på åhléns) Som går emellan fästerna utan att slita. Masserar även hårbotten som får håret att växa pga av att blodcirkulationen blir bättre. Det är även bra att inte använda shampoo/balsam med silikoner i eftersom silikonet lägger sig som en hinna på hårstrået och lurar ögat att håret mår bra och när man tvättar med shampoo försvinner silikonet från håret och gör att det känns strävt då har man balsam med silikoner i som gör att det känns lent och ser mindre slitet ut, det är de onda silikonet gör för håret. Silikonet i sig torkar ut hårbottet och då kan det uppstå fettigt hår, mjäll och dylikt. Jag har shampoo i hårbotten och balsam i längderna sedan sköljer jag ur noga. Det är viktigt att inte få balsam på fästerna för då kan dom lösas upp.

Allting som jag känner vill jag visa här för dig jag hoppas du hittar tillbaka och allting ordnar sig


Lights Will guide you home

Godmorgon! Igår badade jag med liv och Emma tills sent. Kändes verkligen som back-in-the-days igen! Nu ska jag föröka slita min onda kropp ut ur sängen..


nörd

Hejhej! har just käkat middag och gett min bror en present eftersom han fyller år idag! Köpte en marin/mörk blå t-shirt från nollnitti, han såg nöjd ut iaf hehe. Nu ska jag installera sims 3 som jag köpte idag! SÅ JÄKLA AWESOME! hejdå från sims nörden #1

Skinnjacka

Hej hej, är påväg in till stan nu. Ska köpa lite småsaker sen ska jag till tandläkaren. Kände för att ha skinnjackan idag och Gud vad jag saknat den!


I'm skipping this town


Every now and then I get a little bit lonely but you're never coming round


LOOK WHAT I FOUND!!!



I Will be Rising from the ground

Hej hej sitter på bussen påväg hem. Är så sjukt trött och hungrig. Skulle egentligen till Emma men är så himla sliten så vill bara hem. Idag på skolan var det modersmålsdagen (?) det dansades och sjöngs i kafeterian hela förmiddagen! Imorgon har jag fridluftsdag så jag börjar klockan 12 sweet!


DET MÅSTE KÄNNAS I DITT HJÄRTA PÅ RIKTIGT


Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop Som bästavänner som har tagit det till nästa level där vi bara hoppades men fick se vad som hände!

Hej hej, Ikväll ska jag till Alle tror jag, beror på om mamma vågar skjutsa mig i den här stormen. Annars så kommer jag bara sitta hemma och se på melodifestivalen. Saknar min pojkvän gör jag också, och imorgon blir jag 17... hatar att fylla år ångest ångest ångest.

Forever is a long time, But I wouldn’t mind spending it by your side.

Hej hej fick skjuts till skolan av Tinas syster Johanna, dock så höll vi på bli attackerade av en skata.. Haha tror nog jag aldrig sett någon så rädd! Skoldagen var dryg och var mest på dåligt humör, men men alla har väl sånna dagar ibland. Just nu väntar jag på Tim som är och tränar, när han kommer ska vi bara mysa framför senaste oth avsnittet sen sova så vi tar oss upp imorgon. Jag avrundar här med ett godnatt och sov gott!


Sydney white

Ligger i sängen och ser film (rubrik) vi ska nog sova snart i guess känns grymt skönt att slippa ta bussen imorn höhö. (utnyttjar bara Tina oki?) hare gött vakna blött


idag är en bra dag

Hejhej! ska dra till Tina nu där jag även spenderar natten! vi ska bara mysa och ta det lugnt. Måste skynda mig till bussen nu. Tror nog det kommer upp ett inlägg senare ikv också, puss

hm..

Har lekt med min design hela dagen idag och jag vet inte riktigt vad jag tycker... vad tycker ni? Shit... typ ångest.

Svar

vad kostade hårförlängningen allt som allt? Ingick hår eller ta man med det själv?

Svar: Jag for dit för ungefär en månad sedan och kollade ut färg och valde vilken längd på håret jag ville ha (50cm) valde två olika färger tre mörka och två ljusa. Dom beställde håret från rapunzel och jag betalade endast för håret, fick betala 1250kr och dom satte in och klippte gratis!


Klart!

Hej hej! Är äntligen påväg hem efter att ha suttit på draggen i fem timmar och satt in löshår. Blev super nöjd känns grymt skönt att äntligen ha långt hår igen! Dock är efter bilden tagen innan mitt hår blev inklippt i löshåret. Ska till Tim nu och mysa! Hoppas alla har haft och har en fortsatt bra alla hjärtans dag!


natt-grubbel

Hur kan man vara gå från jätte ledsen till cp lycklig till jätte ledsen på 48timmar? Jag förstår inte hur jag kan hålla hoppet uppe och bara hoppas hoppas hoppas på att han ska ändra sig... att bara hoppas att allt han säger inte bara är tomma ord. Hur kan mitt hjärta vara krossat när han inte har krossat det? Hur kan det göra så ont och hur kan allt vara så perfekt? Varför denna berg-och-dalbana dag ut och dag in?

Varför ska vi göra allt så omständigt när det är så jävla enkelt?

Godmorgon

Hej hej, kom hem från Tim för ett tag sedan där jag spenderade natten, nu ska jag göra mig klar sen ta bussen till skolan. Är riktigt trött tur jag får fara hem och mysa med min man efter skolan! Var ju som sagt modell för jossan igår vilket var otroligt kul! Helt sjukt så duktig kusin jag har! Hade en super trevlig kväll! Nu ska jag göra mig klar så jag hinner till bussen. Puss


brottom!

(Bild sen i fredags)
Ska till Jossan nu och vara modell (igen) för hennes portfolio! är lite sen så ska skynda mig iväg nu! puss

Put on those shades And wave to yesterday The sunlight hurts my eyes


fotografering

Hej hej! Kom hem kring halv nio efter en lång dag med smink, hårfixning och fotografering! Var super kul och Jossan är så himla duktig kände mig verkligen super snygg! Alla bilder som fotografen tog på mig får jag skickat till min mail kommer bli kul att se om det blev någon bra. Nu ska jag gå och lägga mig och se ett oth avsnitt kommer sova som en gud inatt!

Hjälper kusinen!

Hej hej, är just nu på draggen och väntar på att bli sminkad av min kusin Josefine (http://jjosefinejonsson.blogg.se">jjosefinejonsson.blogg.se) till ett skolprojekt hon har. Just nu sminkar hon en av sina kompisar som ska vara en gulligtjej/docka och jag ska få en sotning och vara en darkangel eller något! Nu är det min tur so long!


Tina bäckström

Idag fyller Tina hela 17 år! Minns när vi började umgås för sisådär tre år sedan, tiden går fort! Har inte lyckats få tag på dig idag men jag hoppas du haft en toppen dag! Många pussar och kramar från mig


tålamod

håller på exprimentera lite med bloggen så det kommer se lite rörigt ut framöver. Ska även försöka uppdatera mer promise!

Been up all night staring at you Wondering what's on your mind I've been this way with so many before but this feels like the first time