do you ever wonder..?

Tjena alla kungliga personer som kikar in här varje dag i hopp om att jag uppdaterat, tänkte om det är något ni undrar över i mitt ospännande liv så kan ni fråga det nu så svarar jag på era frågor! Bra va! Såå undrar ni något don't be afraid fullt tillåtet att vara anonym. 

luckiest girl on the planet

Är det bara jag som älskar den där känslan av att hela kroppen håller på att sprängas av alla sorts känslor man kan känna på en och samma gång? När allt är så laddat att hela själen skriker och du snurrar runt av lycka, med armarna utåt, ögonen stängda och du känner dig helt jävla oövervinnerlig. När man inte säger någonting, inte tänker någonting utan bara skrattar så att mungiporna fastnar vid öronen, ögonen tåras och knäna viker sig. När man känner sig som the luckiest girl on the planet. 

Fredag

Har myst hela kvällen med Tim alle och Sofie, ser en film nu som verkar sjukt skum men är ändå helt ok. Känner mig dock sjukt trött... Äckligt ovärd bloggning också men men får väl se hur detta håller i sig. Puss


Plugg

Sitter helt ensam på studieverkstan, alla drog för att vi inte hade någon lärare så jag sitter själv och pluggar lite so. Duktig linn! Slutar nog efter det här skulle jag tro. Aja tillbaka till so:n puss


Fullt upp

Hej hej, blev ingen städning idag, for in till maxi med Tims syster och handlade åt hans mamma. Nu sitter jag med Svea i soffan och leker på ipaden!


Skärpning!

Hallå där, nu ska jag faktist försöka skärpa mig med bloggningen, lovar!!
Har nästan flyttat hemifrån denna vecka, spenderat dagarna/nätterna hos Tim för det mesta. Var på en trip till skellefteå helgen som var och firade min söta morfar som fyllde år. 
 
I veckan har jag även åkt på ögoninflammation, öroninflammation och ont i bihålorna. Jag tycker att det inte är sån jätte stor grej egentligen ser mig inte som sjuk direkt men min pojkvän tycker jag ska stanna hemma från skolan iaf. Så ikväll har vi renbäddat och vädrat hans säng/sängkläder och imorgon ska jag städa lite i hans lilla hus hade jag tänkt... får väl se hur det blir med det, men det ska jag nog göra. Har ju ändå inget bättre för mig. Nu ska jag krypa ner hos min sovande pojkvän och sova. godnatt.

Grubbel

Kan inte undgå att grubbla, analysera finna ett nytt perspektiv för saker och ting. Leta sig in, djupt in i sig själv bara för att känna, för att inte glömma hur det känns att en dag kanske falla. Bara påminna sig om att man är mänsklig, att det inte är fel att vara ledsen, att det inte är fel att känna att man inte räcker till. Jag glömmer oftast att bara skratta, att njuta av den underbara tillvaron som faktiskt cirkulerar runtomkring mig. Ibland glömmer man bara att känna, Ibland går det för fort, man är inte beredd på det plötsliga som kan komma som tredje världskriget utan förvarning och utnyttja alla gömda känslor som legat begravda en längre tid.


Idag har jag det bra, jag är fortfarande samma person fast med en underbar man vid min sida. Jag grubblar, skriker, attackerar och faller hejdlöst med en tro om att jag inte tar mig upp, då som en hjälte kommer han och räddar mig, och påminner mig om att jag inte är ensam längre, hur mycket jag än kämpar med att övertyga mig själv om det. Hur frustrerad, elak och självdestruktiv jag är, så är jag aldrig ensam, aldrig.