flummigt?skönt?

Blev rå nöjd över mitt klädval idag! Nollgradit så skinnjackan gick ha på sig utan att man frös. Köpte några linnen och träna i på stan med mor min annars har jag varit med Moa resten av dagen. Men gud vad mina brillor är snygga. Ska se OTH nu nog ett av det bästa jag gör på kvällen. puss

det finns orsaker

"försöker, verkligen och innerligt
men fortfarande när jag ser hans namn så dör jag
dör dör dör
vill lägga mig under täcket och ligga där tills det sluta göra ont.
Det jobbigaste är inte att det gör ont
utan att jag måste leva samtidigt som det gör ont
skratta
vara arg
le
plugga
skoja,
allt det utan honom.
Det gör ont att veta att han lever sitt liv i skratt utan mig
när jag lever mitt liv i smärta för honom."


"Hur kan något så vackert göra så ont? Och hur fungerar man när andningen inte längre går per automatik. När golvet är din bästa vän och att öppna ögonen verkar vara det svåraste moment du någonsin ställts inför. Hur kan man tappa alla ord, hur kan alla tårar ta slut och varför slutar det inte göra ont. Vart försvinner lusten och vem kan ge den tillbaka. Vad gjorde du för fel och hur många gånger ska man ifrågasätta sig själv innan känslan försvinner. Hur många tänkbara scenarion måste spelas upp på ögats scen innan du inser vad som hänt.

Hur gör man när ensamheten skär djupa sår i sinne och själ. När din trygghet raseras på det absolut mest otänkbara sättet. Hur sanerar man sina tankar från allt svart när livet vägrar hjälpa dig upp på benen. Vem visste vad kärleken kunde ge, och vem visste vad kärleken kunde ta.


Och hur reagerar man när man väl står där igen, på egna ben. Med solen i ansiktet och när känslan att du klarade det infinner sig. Och vad händer egentligen när det gamla ger plats åt något nytt. Något underbart, oväntat och något som ger dig alla insikter du önskar att du hade haft tio månader tidigare."


lördag

Igår hade jag det jätte trevligt! Satt med massa härliga människor på Waynes nästan hela kvällen! Blev ritat på osv. Oliver fyllde även år. Ikväll ska jag vara med J.andersson vi har inte så stora planer blir nog bara att hänga i holmsund ikväll. :) puss

sataen


lovelovelove

En ny sak i garderoben! Längtar massor till i sommaren då man kan ha den barbent osv. Fick lite ångest över om det var ett bra köp eller inte?.. men men köpt är köpt.
edit: köpt på ginatricot

WTF

Postat av:anonym

Det snackas jätte mycket om att du är lesbisk, är det sant?!?!

svar: haha nej nej straight som fan!

Maybe I was meant to be left behind

När jag tittar på mig själv i spegeln och möts av en ensam blick, tomma händer och ett hjärta fyllt med hat. När jag delar min spegelbild med dig möts jag av värme som får mig le mer och mer. Hatet i mitt hjärta suddas sakta bort och det känns bra igen. När det som gjorde mig lycklig är över, tittar jag i spegeln igen och möts av ett par rödsprängda ögon och ett stort mörker. varför jag? Tänker jag då, men får inget svar. Så jag stannar uppe lyssnar på musik pratar med månen. Bara för att få mig på bättre tankar, för jag skulle kunna hoppa framför ett tåg för dig. Minns du samma sommar som jag?  Varför är jag ensam igen? varför nu ? när jag behöver dig som mest.


arg

Det finns vissa personer i min omgivning som jag har tappat respekten helt för, över vissa saker som dom gjort, som är oförlåtligt. Har inte jag rätten då att vara lite bitter kanske? JO DET HAR JAG! Är bara så less på få all jävla skit kastad mot mig som om allt var mitt fel?! dude take a look at the mirror and make a change. Lyd mitt råd och gör er av med "vänner" som inte förtjänar din vänskap. tack och hej nästa grej.
Firar min bror just nu som fyller 20. Ska ta på mig ett par jeans (ist för mina älskade cubus-mjukisar jag har nu) och gå ner och fika! puss

HE ATE MY HEART

Hej, har inte haft så mycket att skriva senaste dagarna, Imorgon ska jag på skolan för första gången på ett tag.. Jag känner mig tjock och jätte ful. Ska träffa en person som inte ens tittar på mig och det kommer göra mig ledsen. Men aja life goes on. Ska hänga med Robert så jag inte blir så ensam. Måste hitta någon insperation till håret också.. bajs tråkigt inlägg iknow. Ska se OTH nu BESATT godnatt finisar.

Brooke Davis/Sophia bush

Den här kvinnan är så jävla underbart snygg. Hennes karaktär i OTH är typ jag. loveeee♥

aaaaajj

Idag fick jag mig en hand upp daskad rakt i ögat. Gjorde ont as hell gav mig huvudvärk och en fin röd färg i ögat. Trodde seriöst jag blivit blind men det löste sig. Inte fina bilder men fuck vad ont det gjorde.

Universum är stort, du var mittpunkten


älska mig

Hittade en "film" på Saras blogg som man kan se på youtube. Fick mig en riktig tankeställare.. Krävs det verkligen det här för att någon ska se en? ja ni får se själv. Jag grät floder (i smyg för mamma tittade också hihi)
I slutet kommer det upp en bild klicka på den för att se nästa avsnitt. Det är 6 st.

Linne

Fick det här linnet igår av Rebecca, vet inte hur jag ska matcha det än.. tror det kommer bli as snyggt till sommaren!

Happy birthday to me

hejhej! Mormor och morfar har just kommit och jag har öppnat lite prestener :) Sweet sixteen ;) Minns förra årets födelsedag den var bra. Får se hur årets blir.

wazzup

Hejhej! är på super bra humör lite hungrig men måste ju spara plats till Pizzan som ska käkas senare! Emma kommer snart och hämtar upp mig sen bär det av till john bauer för ett möte om självkänsla tror jag det var(?) aja ska fixa håret lite snabbt nu, puss

waynes

Var med Mattias och Cajsa på waynes idag var sjukt trevligt pratade massa gamla minnen och fikade! Helt sjukt vad tiden går snabbt jag och Cajsa umgicks som mest sommaren 09 och vi gjorde alla dom konstigaste sakerna haha. Ska sova nu så jag tar mig upp imorgon! puss och godnatt alla fina!

Jar of hearts

Försökte mig på Jar of hearts med christina perri, kanske inte världens bästa ljud och jag failade en gång helt medveten om det! uttalet var inte heller kanoners men vafan hoppas ni tycker det är bra!

happy day

Hejhej! ska in till stan vid fyra och träffa Cajsa på en fika! Sen hem igen dra upp till gården *kanske spela in i studion kommer bli kul :) Ska testa filma med min system när jag sjunger Jar of hearts ni som inte har hört maddi janes version here you go! puss

I learned to live half alive



Längtar så sjukt till sommaren! som alla andra då. Har aldrig velat ha hål i navlen.. men nu blir jag tveksam kanske skulle ta ändå? det är ju bara apsnyggt! Ännu ett skäl till att börja gymma, Beach 2011.

alla ♥ dag

Förra året spenderade jag den här dagen med min dåvarande pojkvän Martin.. minns inte så mycket bara att den var underbar. Den här dagen hade jag gärnat hoppat över för mitt hjärta är långt ifrån helt. Jag vill ha någon vid min sida någon som bryr sig. Nobody is going to be my fucking valentine.

A white blank page

Har varit på bio idag såg trassel .. fett brao! Slappar bara hos linda just nu. Moa kommer förbi efter middagen och förljer med mig hem till holmsund igen, puss alla fina

at least I was telling the truth

bara världens finaste kille
Just nu är det mest lögner omkring mig. Förlåt för att bloggen har kommit åt sidan.. är hos Linda just nu ska sova här käk snart puss.

Om du aldrig provat hur kan du då vara säker?



spårat

Yes nu funkar det! tack eimma!

DJ got us fallin' in love again

Okej jag får ju fan psyk varför kan jag inte lägga in youtube videos? aja ikväll blev planerna ändrade och jag drog till gården tragiskt eller hur.. kom lite folk hem till mig efteråt och matade bilder med min kamera. Ska se OTH sen sova, ska in till stan med Philip direkt på morgonen puss godnatt
Tillägg: tryck f5 så får ni se en ny header!

I've been looking in the mirror for so long. That I've come to believe my soul's on the other side.

Omg varför kan mitt hår inte se ut sådär längre..


happyy

Är på super bra humör. Har varit och tränat och ja det gick väl bra är ju fortfarande ringrostig:) Ser tv med mamma nu och har just ätit en räkmacka super gott! Tyckte min blogg började se ut som ett självmordsbrev (skämt-å-sido) så jag tänkte skriva något glatt hehe. Puss alla

Do it like a dude


Klicka på bilden för en fett grym låt

there´s always a lie in believe


sundsvall

Hej, Har rymt till andra ställen senaste veckan. I helgen flydde jag till mina gammla grannar som bosatt sig utanför sundsvall, Rebecca höll mig sällskap under resan. Hon är en vän som jag bara kan va, om ni förstår!? Det var riktigt skönt att umgås med alla härliga människor som har varit del av hela helgen. Har shoppat med Becca förfullt hela lördagen! Blev inte så många bilder men några blev det. Vaknade dock åtta imorse av forsande näsblod sprang upp för trappen med blod fulla händerna och ansiktet 20minuter senare (katten blev rädd för allt blod jag hade i ansiktet så den sprang in i dörren..) går jag belåten ut från toan för att jag fått stopp på det nämen är det inte blod hela vägen från sängen till toan (det är en bit) Skurade trappen såhär kring 20över åtta på en söndagsmorgon fan vad skönt. Känndes dock som jag fått ett ex antal kallsupar. Helgen blev mer än lyckad och jag önskar bara att få komma tillbaka så snart som möjligt.
Vi hade en tendens att bli ful på nästan alla bilder..
Obligatoriskt stopp i ÖVIK för att fylla kistan med mat
Högakusten bron + andra familjen i bilen framför som följde med
av med sminket på med myskläder och massa struntprat framför brasan
amazing utsikt från huset!
grabbarna grus
Frasse (frans-jäger) en han som visade sig vara en hon!
Fuck redan söndag
Becca hatade inte högakusten bron

tänk alla gånger

Tänk alla gånger som jag skrikigt på mamma
För att ett liv som dom andra är något alltid strävat efter
Men dessa jävla nätter utav ensamhet och ångest
Har känt den flera gånger


när jag ser mig själv i spegeln vänder jag mig om

Kom och hälsa på om du tar vägen förbi. Ska hoppa in i duschen nu, tänkte bara skriva några rader så ni vet att jag lever. Har haft INFLUENSA fan vad gött. Om ni tycker ni har haft blåsor i munnen ska ni bara veta hur det är att få sin första visdomstand.. gud jag dör så ont!

Det tog slut för längesen men nu är du överallt

Jag har hittat tillbaka till min ledstjärna Melissa horn. Hennes musik är som poesi för mig. Tyckte väl jag var lite vilsen i musik världen. Ska sova snart har skola imorgon får se om jag tar mig upp eller inte. Godnatt puss

goodbye my almost lover

Hejhej, alla friska människor (och sjuka som jag) har haft en väldigt hård vecka min hals hänger inte med och febern vägrar gå ner. Dessutom är jag lite ledsen över att jag inte fått någon respons alls från videon en besvikelse. Så det blir nog inga fler. Dessutom lär jag nog blogga mer när jag är frisk, tro mig det gör ont när jag gäspar.. aja nu ska ni slippa mitt sjuktalk hejhopp