fishbone

Imorgon ska jag ha en slarvig snygg fiskbensfläta! känner mig så inspererad av massa kläder och sånt men min plånbok säger nej (eller ja den jag får tillbaka imorgon hehe). Åh blir så less på att jag inte är rik! Dom flesta vet väl vad weheartit är för något men ni som inte vet gå in och kika, massa inspo direkt på första sidan! Ska se big momma 3 nu godnatt alla fina!

impulsgrej

Jag färgade håret "svart" nyss.. eller ja mörkmörk brunt! Tänkte att jag skulle bli ljusare till sommaren men det får bli senare! Blev så sugen på använda mitt löshår som bara legat och skrotat ett tag. Ska dra mig iväg till kattis nu sen umgås med Leo och Kim! puss

OPSSII

Frågan är ju vad jag har för fel som inte bloggar? Jag har varit hemma hela dan men ne inte kan jag sätta mig två sekunder framför datorn och skriva ett inlägg? tråkigtjej jaaa.. Men aja. Var med Emma Tina och Sandra ikväll mysigt! faktist bara andra gången vi är alla fyra i år? Mitt rum är inte klart än men snart! imorgon köper vi mer färg (räckte inte till väggarna..) och nytt golv! Längtar tills det blir klart för jag tror inte min rygg klarar soffan längre.. blöö. Ska sova nu dröm sött!

Behöver jag ens säga något?






falla tillbaks


jag dyrkar din aura och skugga så tom jag yrkar på livstid och du var min dom

Jag vet ingenting längre. Jag är ensam igen.. ni vet killar som bara är vänner fast dom inte förstår det? Jag har mest killkompisar eftersom dom är ärliga tjejer går bara bakom ryggen. Jag är inte kär i någon just nu. Tycker inte ens om någon. Känner mig bara arg, arg på alla känslor som snurrar runt och jag får ingen koll på något. En kyss ska kännas enda från tårna till himlen, men en kyss känns inte längre kärlek är bara sex sedan blir man sårad. Jag ger all lycka till dom som hittat kärleken. Jag letar men ska sluta. Det kommer falla sig naturligt för mig också. Inte nu men snart. Jag vill passa på och säga grattis till min älskade vän Rebecca Och Christoffer all lycka till dom och förlåt för att jag reagerade så hårt ni förtjänar all lycka.

Sleeping to dream about you



Hejhej! gårkvällen blev bättre en vad jag trodde. Var sjukt trevligt enda tills man upptäcker att plånboken är stulen. Pratade med polisen en timme också ringer elin och säger att hon hittat den! fan vad skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen luktar instängd rök i hela håret inte fräsht.. Hoppas fler lägger in bilder! Dom där uppe är linneas :)

hatar flaskor

Satt och bet på min powerade flaska och ja.. jag klämde underläppen fyfan vad fult det är. Ser ut som små blodblåmärken prickar alltså tre stycken. Apfult äre.. Ska köka middag snart sen ska jag till ersboda på någon fest. Blir en lugn kväll för min del. :) puss

vi kan göra allt så länge det glädjer dig

Är så less på vänner som hugger en i ryggen hela tiden. Är glad att jag vet vad som är rätt och fel så jag kan göra mig av med personer som tar min energi. Aja sitter hos moa nu ska hoppa in i duschen sen kommer mamma och då ska vi köpa tapeter och färg till mitt rum som börjar göras om imorgon! puss

stylebytyra

Fick hem ett paket från stylebytyra idag. Hade beställt ett lip volume läpp balsam som var helt amazing! Det gjorde inte ont på läpparna utan det var lixom en kittlande känsla fast som att man har chili på läpparna typ.. haha. Sen vare en earcuff med ett kors och kedja!

i mina ögon är du..


Vi borde göra konst

Jag ser dig där du står, med solens strålar som snuddar ditt ansikte och ger så fina kontraster. Dina ögon glimtar och du ler. Ler du mot mig? Just i denna stund, just i detta ögonblick, vill jag bara springa fram till dig och slå mina armar runtom dig. Jag vill försvinna i din famn och aldrig mera återvända. Jag vill försvinna i din blick, drunkna i den blåa färgen som gömmer sig i dina ögon. Men jag är inte rädd. För jag vet att du kommer att rädda mig. Du kommer dra upp mig ur vattnet med dina långa starka armar. Dock är dem inte lika starka som ditt hjärta. Ditt hjärta av guld. Du är inte medveten om det själv. Du är inte medveten om dina vackra sidor. Inte bara på utsidan. Utan dem sidor som du har inom dig. Men vem är jag? Vem är jag som står och ser dig? Jag står i skuggan av dig. Inte snuddar solens strålar vid mina kinder.Inte försvinner någon i min famn. Inte heller finns det någon jag kan rädda, för det finns ingen som drunknar. Mina armar kanske inte är starka, dem kanske inte orkar bära upp dig. Men det kan mitt hjärta. Mitt hjärta av guld. Det är det som för oss ihop. Det finns trots allt likheter mellan oss. Även om det bara är jag som ser det.

- Emma Hedman

he was my bestfriend

Blev bara helt kär i den här gammal men fina låten!

-

Jag är en drömmare. Jag dagdrömmer 50% av min vakna tid. I am a dreamer. Jag drömmer om saker jag varit med om, om minnen bra som dåliga. Jag minns allt jag varit med om. Det finns personer som inte vill minnas för dem fokuserar på det dåliga, med andra ord det som har gjort ont under tidens gång. Jag försöker fokusera på allt bra. Det dåliga har bara gett mig erfarenheter så att jag vet att jag inte gör om samma misstag igen. Ändå sitter jag här dagdrömmer om saker som inte är viktigt för alla andra men betyder mer än världen för mig.

när jag vaknar upp så saknar jag ditt ansikte

Ni vet när man är så glad att allt bara går bra! sen minsta lilla sak så bara faller man över. Som i rymden finns inga känslor när man är sådär cplycklig så är det lätt att man faller över till att vara ledsen igen. Så känner jag mig just nu. Det är inte pga någon bara jag som är så. Hatar att jag påverkas så mycket av allt runt omkring mig. aja ska se en film nu tror jag. puss

Blinded by your smile

Hejhej, kom hem från gymmet för ungefär en timme sedan. Saknar "mr.x" haha fyfan så töntigt det låter men antar att detta ska vara anonymt ett tag till. :) Men fyfan vad jobbigt det är att sakna någon! Jag är bara så himla glad just nu allt flyter på bättre än någonsin. Btw förlåt kevin för att jag inte trodde dig! aja godnatt alla fina!

chris medina


sweet dreams

Ska sova nu, dagen har varit ruskigt bra men samtidigt inte. Fattar inte hur vissa människor tänker alltså fyfan, ska sluta tänka på det nu. Puss och godnatt!

jag älskar dig bästavän/ moa

Början på något nytt

Detta är då "mr.x" för tillfället ;) Får se vad som händer, just nu är jag bara super glad! fnittrat runt hela dagen ;)

Sorry seems to be the hardest word

Hejhej, har varit på lite aväntyr med Moa idag! Ni ska få sen liten överraskning om några minuter ;) Håll utkik!

:)

Emma Hedman har skrivit den här låten och sjunger själv i den, Tycker inte den har uppmärksammats tillräckligt mycket med tanke på att den är kick-ass bra! :)

början på något skrämmande.

Jag ska inte ljuga, jag är faktist rädd.. rädd för allt nytt som kommer, rädd för att bli kär i någon igen. Känna fjärilarna och kyssen som får en att lätta från marken. Jag är faktist rädd.

romeo + juliet



Såg den filmen inatt och fyfan vad jag grät. Dom som inte sett den måste se den. Den med leonardo dicaprio. HÄR är en låt från filmen som jag eggat senaste timmen tycker den är super vacker.

älska mig, men rör inte mitt hår

Hejhej! ska dra in till stan snart tror jag ska bara fixa till mig lite. Ska vara med antonia och olivia ikväll :) Lite snabb update nu på en fredag ha en bra kväll! puss

the idea is to die young as late as possible

Hejhej, Ska gå och lägga mig nu och se på oth. Är verkligen super kissnödig ( intressepil <- ) så ska slänga iväg ett inlägg snabbt nu bara. Jag börjar intressera mig av nitar tycker det är sjukt snyggt! måste verkligen gå nu puss och godnatt

hair

Det är inte så jätte stor skillnad på håret egneltigen men JAG tycker det är stoor skillnad! Det är ungefär tre centimeter kortare. Kul och veta elleeer.

varför inte



I´m frozen to the ground

Hejhej, Kom hem från frisören nyss. Har märkt att mitt hår blir jävligt snabbt slitet i topparna medans resten av mitt hår är hur friskt och fint som helst? Fick en förklaring idag iaf, det är för att det är blekning kvar i topparna sen tre år tillbaka. Men nu är det fint utan kluvna toppar! Puss

skype

Saknar stockholm super mycket! trivs verkligen inte här i Umeå. Saknar min Petra som förövrigt är den finaste personen i världen. Hade så jävulskt kul så ni anar inte. Snackar med massa på skype just nu trevligt trevligt. Vad gjorde ni andra på lovet? är faktist intresserad så skulle vara kul om någon kommenterade och berätta :)

amazing!


I do believe

Hejhej, ska se något avsnitt av one tree hill nu. Vill fara och sola ikväll.. men vet inte om jag orkar själv. Har inget speciellt att skriva så vi ses.

would you hold it against me?

När jag ser honom eller hör hans namn så dör jag fortfarande, men nu går det bra det har gått 6 veckor nu. Jag saknar honom fortfarande men alla bitar kommer falla på plats i framtiden antar jag. Just nu är det bra. Jävligt bra. Du är borta för en stund hoppas du kommer tillbaka

Tonight will be the night that i will fall for you




A twist in my story

flyg

Hejhej, igår var det super trevligt kom hem ganska tidigt eftersom jag ska flyga idag. Vi såg melodifestivalen hos några av Petras killkompisar som bodde i södertorn på söder. Såg globen från fönstret :D Ska ta och packa mina grejer nu får se om resväskan går att stänga haha. Puss

pissed

Är på super dåligt humör just nu. Far hem på söndag och det känns jätte tråkigt.. vill inte hem! Petra är tråkig som ett as det är fredag och vi sitter framför datorn, hon vill inte basta.. så jag får väl bara sitta här och ha tråkigt.. är på jätte dåligt humör..... ganska ovärt inlägg men finns ingen rolig man kan prata med. peace bre

ännu en dag

Hejhej! Jag och Petra sov ut rejält idag gick upp fixade oss sen drog vi in till stan. Kom hem för ungefär en timme sedan, nu ska vi starta bastun och bara ha det trevligt. Fick hem mig två linnen från HM och två bandue bhar från GinaTricot! Visar kavajen senare. hoppas alla har en toppen kväll puss!

puuh

Ser ni mina ögon röda=trött
Den här dagen har varit slitsam den med. Jag och Petra kom just hem från Middagen hos hennes bror som förövrigt var super trevligt många diskussioner och minnen. Vi var på stan mest hela dagen och kikade runt har dock inte köpt någon än. Träffade även en klasskompis Marielle som också är här i stockholm. Imorgon är det shopping som står på schemat! nu ska jag bara vänta tills duschen blir ledig sen blir det godnatt puss!

Godnatt

Godnatt alla fina imorgon väntar ännu en dag här i fina stockholm med älskade Petra! Imorgon blir det shopping och fin middag! Statistiken har gått väldigt mycket uppåt idag, jätte kul att se! Är helt slut efter dagens bravader så godnatt puss!

everyone is perfect!

Blir jävligt less på Umeå folk. Vafan är umeå för något egentligen? Massor med falskt folk som är avundsjuka på minsta lilla och gör allt för att trycka ned varandra för att känna sig bra själv. Patetiskt om jag får säga det själv. Menar inte att jag aldrig gjort det, inte medvetet men det kommer automatiskt någon umeå smitta. Men ensak skulle jag aldrig göra med flit är att såra dom personerna som jag älskar, antar att mina såkallade vänner inte tänker likadant. Jag är less på umeå som fan har inte märkt det förr, men nu är jag glad att jag for hit till Petra, Min älskade vän som står bakom min rygg no matter what. Jag har ALDRIG kommenterat något negativt på någon blogg i hela mitt liv, kanske haft en annan åsikt men aldrig anonymt tycker det är sjukt fegt. Behövde nog mest bara skriva av mig känner mig lite ledsen över att folk tänker som dom gör, för att vara glad själv måste man göra andra glad. Ge komplimanger! jag vet att jag skiner upp som en sol då. hare bra!

päls


framme

Hejhej! flygresan gick super bra, dock tappade flyvärdinnan min macka på tanten brevid höll på skratta ihjäl mig. Träffade upp Petra, skojar inte när jag säger att jag åkt minst 10 bussar idag. Har även åkt tunnelbana. Nu är vi hemma i djursan och ska ta något och käka sen ska vi hämta småpojkarna och dra in till stureplan och käka! hare kung!

paris? london? brasilien?

Jag ska inte till något sånt ställe.. ska flyga inrikes you know till huvudstaden, har inte börjat packa än.. men antar att det går snabbt?? Ska flyga helt själv vilket jag tycker är lite pirrigt. Det kommer bli helt amazing att spendera resten av lovet nere i stockholm med min älskade Petra! Shoppa bio chilla ja vad man nu kan göra där! Ska slänga mig ner i resväskan nu bland alla kläder. Puss!

du

Hade jag fått chansen att välja en person i hela universum att älska, hade jag fortfarande valt honom.
- Victoria Törnegren

leeesss

Just det där jag har gjort nu. "people always leave" true story det dära. Drar till stockholm imorgon, fan vad skönt och slippa den här jävla hålan spyr snart. puss

did you forget that I was even alive?

Hejhej, har sovit hos Antonia inatt och haft fullt upp hela helgen. Ikväll ska jag sova hos Antonia igen med Olivia. Vi ska nog bara chilla ikväll antar jag! Far ju till stockholm på onsdag så då ska jag försöka blogga mer i huvudstaden. Puss alla fina.

I like the way it hurts

Hejhej, ska ta bussen in till stan nu med mamma, såg att det var nästan 10 plus ute nu AWESOME! har en lite speciell frisyr.. får lite ryck ibland. Kolla in Cher lloyd hennes hår och stil är helt insane så snygg (tycker jag hehe) btw ser ni "earcuffen" den gjorde jag av en sån där penngrej heheh. Ikväll ska jag in till stan med mattlas! puss

räddade mitt liv

Den här listan räddar liv. exakt ALLA låtar tilltalar mig. varsågoda One tree hill

123

Gud vad tiden har gått fort sen jag träffade den här lilla killen, eller ja han var liten iaf haha. Han får mig alltid på glatt humör hur dålig min dag än har varit och gå mig på nerverna så jag nästan dödar honom, men antar att det är de vänner är till för. Vi beeter oss verkligen som syskon ibland, vet inte hur många som frågat om vi är det. Han kommer alltid vara Kevin Darstedt den lilla killen som en dag blev min bästa vän.

-

Kom hem nyss från gymmet, åh fyfan vad kul det var! Jag och kattis lär ju bo där! Men jag känner att kroppen är mör med tanke på att det är första gången jag riktigt tränar på ett tag så kommer jag nog vara död imorgon... men men ska hoppa in i duschen nu puss

träna

Låten jag haft på huvet hela dan
Drar till gymmet med kattis nu! Pusshej

to love is to lose


Jag har aldrig saknat någon såhär mycket förut. Det är svårt att andas och jag känner mig desperat. Trodde att tiden skulle hjälpa mig sluta sakna honom men allt har bara blivit värre. Jag saknar min vän. Jag saknar min andra halva. Det har snart gått en månad sedan du pratade med mig, att bara bli så avklippt av ditt liv kom så plötsligt, när vi pratade med varandra varje dag i 10 månader. Jag ligger fortfarnade vaken och väntar på ett sms från dig. Jag hör fortfarande din röst i mina drömmar. Jag pratar om dig. Du tar upp min tankekraft. Jag vet att tiden kommer få mig på fötter igen kanske inte idag eller nästa vecka kanske inte ens på ett år, men det kommer komma jag tror. Lyssnar på mitt hjärta som du lärt mig. Nu gäller det bara att vänta.