You never really can fix a heart

Hejhej, nu ska jag dra till Tina där även Emma är. Har inget intressant att skriva är lite tom atm.

my heart is refusing me


Söndag

Hej hej, igår kom Emil och Sandra och käkade tacos med mig sen drog vi till Emil för att vänta på att fara till kasa och grilla. Kvällen slutade hemma hos alle sen fick jag skjuts hem av Sofie. Tim for hem lite tidigare för han hade feber den stackarn. Han är ju alltid sjuk... Just nu väntar jag på att Emil och Sandra ska komma. Är ledig imorgon så ska bara ta det lugnt ikväll och se film osv.


Milkshake

Hej hej, har just gjort milkshake och ska göra mig klar snart för att fara upp till Storsjö och kika på lite innebandy. Ikväll ska jag åka skoter och grilla i kasastugan med massa skönt folk. Min man är ute och leker med skotern atm skulle egentligen följa med men jag kände inte för att stå på sidan och titta på.


Jag vet vem jag är när jag är hos dig


Sjuk

Hej, har bara legat hemma idag. Har något som lurar i magen så har mått illa hela dan, plus att Tim har magsjuka så antar att det är de som lurar, hoppas inte! Så jag stannar hemma från skolan imorgon också och pluggar lite hemma ist. Ska gå och tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Godnatt


Köpte igår från ginatricot


Bilderna som skulle vara på förra inlägget


Öppethus

Hej hej, kom just från tandläkaren som mamma lurade mig till och det blev att fixa ett hål jag hade så är helt bedövad nu kul.. Ska äta på Max nu med mamma sen jag tillbaka till östra eftersom det är öppethus.

Bilderna är från skolan idag.


Lunch

Hej hej, sitter och käkar lunch med Julia och Robert. Har so och engelska efter lunch sen ska jag till tandläkaren. Ikväll är det öppet hus på östra så måste dit hm.. Men ah ha en bra måndag!


Söndag

Hej hej. Kom just hem från Tim och ligger bara i soffan och slöar. Åkte som
Sagt skoter igår och det var fan det roligaste jag gjort! As garvade hela vägen hem haha. Ikväll ska jag bara ta det lugnt kanske vara med Tim. Ska nog försöka ta tag i mina naglar idag gammalt bortflagnat nagellack är icket fint! Ha en lugn och skön söndag!


Skoter

Har just övervunnit min rädsla att åka skoter och det gick hur bra som
Helst. Skakar dock i hela kroppen lite obehagligt men men. Sitter atm i kasastugan med massa folk och killarna håller på göra upp eld, mysigt mysigt!


-

Bild ur arkivet
Inatt drömde jag jätte konstiga mardrömmar som inte ville ut ur mitt ''drömsystem'' (höhö). Har gått runt som en zombie hela dagen idag, förstår inte hur jag kan vara pigg nu. Köpte ett par nya skor idag inga speciella alls. Jag och mamma investerade i chai essense idag så vi har mumsat på varsin kopp chailatte ikväll. Mysigt det med! Imorn har jag en lektion från 10 till 20 över 11... kändes ju inte helt värt. Men men... Håller tummarna att jag får träffa min man imorn, saknar honom jätte jätte mycket! Hoppas jag får dröma fina drömmar inatt ist för hemska.. godnatt puss

omw

Hejhej hallå! nu ska jag iväg till Tina som jag inte träffat på EVIGHETER TYP?? Är förövrigt jätte trött och har lite ont i kroppen men det har väl ingen dött av. Puss

My new profile picture


Love is louder

Hej hej, sov hos min man inatt, vaknade i morse och mådde inte så bra, Tim har hostat hela natten så vi stannade hemma båda två idag. Kom just hem och ligger i soffan och försöker härda ut mitt illamående. Här är några bilder sen igår.

 


Söndag

Hej hej! Varit och sett två innebandy matcher idag med Sandra och några till. Just nu väntar jag på käk sen kommer Tim hit en stund. Ikväll ska jag till rinken med Sandra och eventuellt Tina. Vi ska kolla på när killarna spelar hockey om jag inte är helt ute och cyklar! Puss

 


-

Huvudet dunkar och känns sådär tungt. Ögonen svider och hela min kropp värker, som om den försöker streta emot det som gör ont. Kroppen sover men hjärnan är på fullgång. Jag försöker sova men det enda jag gör är att analysera. Som om livet försöker säga "du får sova när du förstår", men jag förstår inte? Så jag fortsätter grubbla och hur jag än vrider och vänder på det, så går det alltid tillbaka till mig. Är det så konstigt att jag dör då och då, jag dör om och om igen bara för att jag är så jävla rädd. Försöker hitta saker som distraherar, röker alldeles för många cigaretter och fryser för att känna något. Du sa "du är så jävla svag Linn", jag börjar nästan tro på det själv. Små förhoppningar försvinner på en nano sekund. Sen när blev våran kärlek så svår? Sen när slutade vi säga exakt vad vi tyckte och tänkte till varandra? och sen när slutade vi vara kär i våran bästavän? Lycka. Att säga "jag älskar dig" känns så lätt. Det känns så litet när du säger det till mig men när jag säger det till dig är det som om hela mitt hjärta slår tusen slag sekunden och det känns som om alla mina känslor rörs om av en stavmixer. Jag är en fucked up tjej, med en jävla massa svek i bagaget. Helt jävla fucked up. Jag vill bara säga att jag älskar dig över hela mitt hjärta Tim. Jag tror jag förstår nu efter ett tags skrivande och analyserande att det inte är så komplicerat som jag gör det. Så från och med nu ska jag uppskatta varje sekund med dig för man vet aldrig när sagan tar slut.

Jag skyller allt på dig... fast det är mig det är fel på.

När jag ser dig på uppfarten vill jag springa ut och hoppa upp i din famn... men jag låter bli. När du kommer in genom dörren vill jag göra samma sak... men jag låter bli. När jag ringer dig vill jag låta så glad jag kan... men jag låter bli. Jag blir arg när du inte säger att du älskar mig innan vi lägger på... men sen kommer jag på att jag likaväl kunde ha sagt det först. Jag bryr mig så mycket att jag bara tjatar och låter mer och mer som min mamma... fattar inte hur du inte kan vara less på mig. Jag vill inte vara sur... men det blir så ändå. Du älskar mig som jag är... men ändå försöker jag ändra på mig. När någon frågar hur det är mellan oss säger jag att det är jätte bra... men det går upp och ner hela tiden. Du lovar en massa grejer.. men du har brutit många av dina löften. Du lovade att kämpa för mig... hur vet jag att du fortfarande kommer göra det?

Godnatt

Ikväll har jag varit med Tim (jag for till honom istället) och vi har bara myst och kollat på serier! Ska sova nu så jag orkar ta mig upp till skolan imorn.. Får se hur det går! Godnatt


Måndag

Hejhej! Har bara varit hemma idag och tagit det lugnt. Ska käka middag alldeles strax sen kommer Tim hit och myser med mig. Den här dagen har varit riktigt dålig tills nu... så jag vill bara tacka två personer som ställt upp för mig, Dana och Sandra! puss på er.

jag älskar dig


-

Hejhej! Idag är det söndag och ja det känns verkligen som en söndag! Sov knappt något inatt och klev upp rätt tidigt (ja klockan ett är tidigt för mig) och var på super bra humör! Har försökt få tag på Tim hela dagen utan framgång. Vi får se vad kvällen har att bjuda på känner för en myskväll med film och choklad fondue! åh så mysigt! PUSS

tappar andan och det känns bra

Jag kan inte förstå hur jag kan ha gått från död till otroligt jävla levande på ett år.

Grattis min älskling!

Idag fyller min älskling 18år! Stannade hos honom till efter tolv så att jag skulle hinna först att gratta honom plus ge honom min present som han blev jätte glad över (var jätte nervös över det haha..) var en ring som han glatt satte på tummen och tre trisslotter! Nu ska jag sova för imorgon kommer Tim och väcker mig sen ska vi till hans farmor och farfar och fika sen middag hos mig skulle jag tro om inte det ändras och sen blir det att fira hemma hos Tim! Så bli inte förvånade om jag inte bloggar något hehe. Puss på er och godnatt!

 


söndag

Eftersom det är söndag så kommer jag och tim bara ligga i soffan och dega. Så jag har inget intressant att blogga om egentligen hehe. hare kung

2012

Hej hej, ligger just nu hemma hos Tim helt död i soffan. Hade jätte trevligt igår och min man var helt underbar. Denna nyår kunde inte bli bättre. Dock mår man som man förtjänar men det vare värt. Började med att vi käkade middag hos Tim med några pojkar. Sen bar det av till Ante och fira tolvslaget där! Sen efterfest hos Tim igen.. Haha blev en lååååång natt! Nu ska vi snart göra mat och fortsätta kvällen i soffan framför en film. Hoppas alla hade en toppen nyår för det hade jag!