Fredag

Hellu, blev sjuk i onsdags febrig och jävlig och även i denna stund fortfarande feber. Tim ville ha chilla och jag klagar inte, hur mysigt som helst! 

Kvällen har bestått av fotboll, idol och lite skitsnack med Sofie! Blir nog en relativt tidig kväll ikväll så att man blir frisk någon gång. Ha en fortsatt bra fredag! 


peppar peppar

hello, tänkte bara meddela att jag hatar hösten! Alla speciellt Tim blir sjuka, jag har inte tid att vara sjuk eller trött heller för den delen! Tim har nu åkt på jävla magsjuka.... blir jag smittad vet jag inte vad jag gör! ja ja.. har aldrig blivit smittad när han haft det förut så varför ska jag bli det nu? Nu kommer jag bli det bara för det k-a-r-m-a.
 
Imorgon känns det som att jag har något att göra men jag vet inte riktigt vad.. ? Aja nu har jag inget egentligen väsentligt att skriva så ska krypa ner med munskydd och handsprit bredvid min magsjuke pojkvän... peppar peppar, knock on wood.
 
Min fina vän moa! 

 

hello

Hej igen, har funderat på att kanske börja blogga igen. Ni har inte hört från mig på snart ett år och kan säga att mycket har hänt! Har fått börja gymnasiet äntligen! Går handelsprogrammet på fridhemsgymnasiet och jag trivs sjukt bra! Har verkligen hittat min grej och dom som går i 9:an och ska välja program så rekomenderar jag handels det är nästan inget plugg och mycket är praktiskt så dom som inte har bestämt sig kan jag starkt rekomendera handelsprogrammet!
 
Livet går bra nu jag och Tim har snart varit tillsammans i 2 år (yeeey) skolan går jätte bra och jag känner att allt bara flyter på just nu! Efter all denna frånvaro från bloggen så är jag all open för om ni har några frågor om mig och min vardag! puss