-

Fick en kommentar om att enligt min blogg är jag inte glad 99,9% av tiden jag är vaken, kan inte säga nej till det. Jag har min blogg för att skriva av mig för att bearbeta allt jag har inom mig. Det jag skriver på bloggen skriver jag för att jag behöver det. För att det finns dom som känner igen sig. Träffar man mig i verkligheten så är jag glad 99,9% av tiden det var det jag menade. Uppenbarligen så har du inte träffat mig men jag förstår vad du menar. Jag vill bara poängtera att hur ledsen/arg/sur jag än låter på bloggen så är jag mer än oftast en väldigt glad person i verkligheten.


Alla har väl fallit nån gång ibland

Sitter ute med frida och njuter av frukost och sol!


Yeey

Hej! Drog in till stan och käkade sen hämtade vi upp Frida och nu sitter hon och färgar håret! Vi ska väl inte göra så mycket ikväll bara ha det mys.


jag ger upp

Jag orkar inte låtsas som om allt är bra för det är det verkligen inte. Jag är så less på att alltid tro det bästa om en person. När jag vet att jag alltid blir besviken gång på gång på gång.

Jag är fortfarande jag och jag har mina ups and downs och det vet jag. Jag är ingen ledsen person eller lång sur över något, jag är faktist glad 99% av tiden jag är vaken och jag förlåter väldigt lätt, kanske för lätt för mitt eget bästa.

Ändå känns allt så himla värdelöst. Jag visar nästan aldrig att jag är ledsen men när jag gör det så kör jag all in, och det tycker jag är okej. Jag vet att det är okej att vara ledsen ibland eller helt enkelt ha en dålig dag och det gör inte mig till en sämre person för det. Ändå har personer en dendens att alltid tro det värsta om mig. Personer som jag verkligen trodde kände mig påriktigt.

Jag vill inte visa mig svag för sån är inte jag, men just nu så värker hjärtat och jag känner mig så arg nästan frustrerad över hur allt har blivit. Jag vill aldrig mer behöva tycka synd om mig själv igen. Jag släpper taget nu och slutar hoppas händer det så händer det that's it.

Kesella hallon

Det här är typ det godaste jag ätit! Om ni inte testat köp, ät och njut!


Torsdag

Hej, kom hem nyss med ett par nya jeans i garderoben behövdes kan jag lova. Känner mig på uselt humör antar att magen behöver fyllas på haha. Det spöregnar ute, jag älskar ljudet av regn måste nog vara det mysigaste ljud som finns!


Godnatt

Håret blev lite mörkare och rödare syns inte på bilden men det är väldigt mycket rödare i verkligheten, jag blev sjukt nöjd och nu känns det tusen gånger fräschare!


Frisören

Hej hej ska till frisören nu och fräscha upp håret har ingenaning om hur jag vill ha det så jag hoppas vi kan hitta på något bra! Puss


Even the best fall Down sometimes

Hejhej, hängde med Ellen idag sen tog vi bussen in till stan och jag begav mig till Tina där även Stina var. Nu sitter jag och Stina på bussen hem. Imorgon ska jag till frisören och göra något kul med håret! Puss


-

Du som skrev kommentaren under "du vet vem" så har jag faktist ingenaning så skriv till mig på fb eller kommentera igen skulle verkligen uppskatta det.


Söndag

Hej hej! Ska ta och dra upp mig från sängen kan ju inte lata mig hela dan! Igår for jag in till Tina i stan rätt sent kom hem vid halv två. Funderar på ta en promenad det är ju rätt så fint väder! Tänkte även gå förbi Storsjö och köpa en biljett till niornas musikal! Puss


Skin som den sol du é låt hela världen se ditt vackra leende


Do you even know how you make me weak

Påväg till Tina nu och ska vänta på pappa sen ska vi fara och göra lite ärenden och även övningsköra om det inte blir för sent puss


Trying to find air to breath again

Hej, var med Kattis och Sandra igår och bara tog det lugnt såg bb osv. Ikväll ska jag till Kattis och umgås. Stannade hemma från skolan idag kände bara inte orken men alla har väl sånna dagar ibland. Puss


TWITTER @LINNUDDBERG

Hejhej, ligger i Tinas säng och bara latar mig. Har huvudvärk så ska leta mig till en alvedon snart. Har utvecklingssamtal idag halv två som jag ska på också. Har skaffat twitter också! förstår mig inte riktigt på det än men det ska nog gå. Jag ritar också förfullt på DrawSomething så lägg till mig där också! puss

-

Jag blir verkligen jätte glad att så många visat att dom bryr sig men det är en sak jag stör mig på och det är att om jag hade vetat hur en av mina nära vänner mått hade jag bokstavligen sprungit till personen om jag verkligen bryr mig så mycket som jag påstår att jag gör. Jag blir mest bara irriterad att alla ska veta så jävla mycket, JAG vill inte känna för jag känner inte att jag har någon att vända mig till. Så snälla sluta fråga hur jag mår ge mig en kram eller håll min hand om ni verkligen bryr er, jag tänker inte ringa så fort jag är ledsen jag tänker inte skriva på sms/msn/fb så for jag är ledsen för att jag vet att ni ''finns''. Fast ibland så är det skönare att slippa visa sig svag, men som ikväll hade jag nog helst inte alls velat vara ensam för ikväll kom jag tillbaka på ruta ett igen och jag mår äckligt jävla dåligt men jag vet att livet går vidare med eller utan någon vid min sida.

Min fina vän

Du vet att jag alltid finns där vad som än händer. Älskar dig / Tina (asa snygg bild:p..)

-


I'm counting the seconds until you break the silence

jag tänkte bara säga hej berätta att det inte är så bra just nu därav ''depp''-inläggen stay strong

Would it make you feel better to watch me while i bleed


Det kommer funka måste funka nånstans där så finns vår plats


jag önskar du vore här

Sitter här sömnlös, ledsen och förvirrad. Fast mest känner jag mig bara tom. Jag har huvudvärk och allt bara snurrar. Mitt huvud strejkar. Hjärtat likaså. Hela min kropp säger ifrån. Vägrar känna efter, V Ä G R A R. Flyger tillbaka ett tag. Tillbaka till våra låtar och bilder som helt plötsligt får mig att le. Le sådär varmt som bara du kan få mig att le, men verkligheten kommer ikapp när jag slänger en blick till spegeln. Röda ögon och en tom Linn. Helt jävla sårbar. Har ni någon gång känt att ni är helt jävla maktlösa att du inte förstår överhuvudtaget vad som just har hänt?

Varför är vi så jävla sårbara. Varför låter vi oss ens bli sårbara från första början när allt ändå bara går åt helvette. Hur kan jag låta mig själv älska någon när jag dör av tanken att det kanske kommer en dag när jag står där med mitt krossade hjärta i händerna helt själv, men det spelar ingen roll. Jag älskar honom och kommer alltid att göra.

Jag älskar honom så mycket att jag vill ut och skrika så högt jag bara kan så att alla husen börjar vibrera av styrkan. Han gör mig galen, galen av alla känslor. Hur rädd jag än är så känns det värt det, för jag har aldrig älskat någon så som jag älskar Tim.

Jag skulle vilja ge honom allt i hela världen men det kan jag inte. Hur mycket jag än försöker så hoppas jag att jag räcker till. Ingen hade kunnat förutspå att du och jag skulle bli vi, inte ens vi själva. Ändå sitter jag här 3 månader och 13 dagar efter. Utan sömn och utan dig... Vi jag ger inte upp.

Tandläkaren

Är hos tandläkaren just nu och ska laga ett hål. Är bedövad halva ansiktet kan då säga att det inte är skönt. Tungan är nog värst.. Känner bara halva. Ska visa er min nya väska senare när jag kommer hem och även mina nya byxor! Puss


kony 2012

30 minuter som kommer förändra mycket. Jag är helt speechless.

I know when it's getting rough All the times we spend When we try to make This love something better than Just making love again

Linne/bikbok kofta/ginatricot jeans/dr.denim
Hejhej, är fortfarande i skellefteå. Är hos mina kusiner atm all alone. Var nyss ute med hundarna och väntar på att någon ska komma hem. Ikväll ska jag och resten av släkten till mormor och morfar och käka middag. Idag fyller även min mamma år! Grattis!

Skellefteå

Hejhej, for till skellefteå igår för att umgås med mormor och morfar och kusinerna lite. Det är jätte fint väder här och nu ska vi fika lite morotskaka sen ta en promenad med hundarna, sedan bär det av in till stan för att handla lite och släppa av mig hos kusinerna. Jag far hem på onsdag eller tisdag kväll har inte riktigt bestämt mig. puss

Följ mig på instagram


Crazy stupid love

Jag älskar en kille så mycket att jag börjar sakta men säkert älska mig själv. Jag litar mer på honom än vad jag litar på mig själv. Det är helt underbart att vara tillsammans med sin bästa vän, men det är inte alltid så glamoröst som man tror. Han är min och jag är hans och med den vetenskapen så vet jag att vi kan klara av allt i hela världen.