I won't give up

Jag är i stort behov av att gråta bara gråta ut på någons axel men jag har inget att gråta för jag har ingenting som går dåligt. Ändå all denna jävla ångest som gör mig mer än lovligt galen. Jag bara går och går och går som en jävla zombie. Jag känner inte att jag lever. Jag bara är. Undviker frågor omedvetet gör jag nog också. Alltid trött men ingen sömn. Äter men aldrig mätt. Motiverad men bara för stunden. Levande men så otroligt mycket död. Hör men orkar inte lyssna. Rastlös men gör inget ändå. Glad men ändå så himla jätte ledsen. Det märks inte på utsidan, ni märker det inte, men jag gör det för mig märks det hela tiden. Jätte mycket. Håller upp hakan men blicken är fäst framför mina fötter. Det gör ont inuti.

(Gammal text från en 15 årig linn)


Don´t lose who you are

Hejhej, senaste veckan har jag inhålligt vänner, fotboll, soffhäng och pojkvän. Inget intressant alls. Har dock haft en bra vecka, ovanligt bra faktist. Tror det mest beror på min fina pojkvän som jag blir mer och mer kär i för varje dag som går. Haha grejen är den att skulle jag läsa en blogg och en tjej skrev just sådär skulle jag garva och tycka hon va as töntig, men lilla jag har just blivit en såndär kärleksbeliever lite klycshigt men men. Vi har ju ändå hållit ihop i snart ett år så... antar att jag tror på kärleken igen, eller inte antar jag tror på kärleken igen. Djupt Linn djupt... ne men jag sitter hos min b-friend just nu och slöar framför datorn, sååå jag sitter ba och ordbajsar som fan, tänkte att det skulle va lite roligt för er med en liten update också höhö. puusss

Torsdag

Hej hej, for till skolan idag ovetandes om att det inte var någon skola, lite surt... Hade iaf möte med syon och fick mer än glada besked! Just nu är jag hemma hos Tim och hjälper honom att stapla ved!


OMBRE

Igår så försökte jag mig på och göra en ombre på Ellen. Har aldrig gjort en förr så vi båda var lite nervösa för hur resultatet skulle bli. Lyckligt nog blev det huuur bra som helst! Både jag och Ellen är sjukt nöjda över resultatet, blev precis som jag hade tänkt mig! Hon sken upp som en sol när hon såg slutresultatet så det kändes ju bra! Vad tycker ni?
 



Jag blir bättre med tiden om du har tålamod med mig

Hösten har kommit och jag kan då säga att det känns. Jag har tappat gnistan att le. Får ångest av tanken att gå utanför dörren. Jag hatar denna kyla som kryper. Jag fryser hela dagarna, känns som att vad jag än gör så fryser jag. Antar att jag har en liten dos av Höstdeprisson eller bara PMS. Spela roll dagarna känns allmänt tunga bara. Hare bra /bitterfittan