oj oj oj

Sjukt hur mycke jag saknar denna brud!<3
Lite bad update idag eller vad säger ni? Har inte suttit vid en dator på heeela dagen och har mammas gammla samsung som jag inte har numret på så jag hade kunnat mobilblogga. Orkar inte berätta vad jag gjort för ingen bryr sig ändå. MEN just nu, äter jag glass, är sugen på se harry potter.... haha. godnatt
Tillägg: Ni ska se mitt hår, ser ut som en pojke.. DET ÄR FULT. skratta inte, det är inte kul.

arg

vaknade åtta stressade jätte mycke för att hinna bli klar till nio då jag ska vara i kyrkan. Tog inte med mig mobilen eftersom den inte har batteri, mamma skjutsar dit mig hon far hem. Jag går in INGEN DÄR. Fick gå hem igen kul.. ringde och väckte emma och sandra,
sandra; emmas mobil..
jag; hallå vart äre vi ska va?
sandra; ja vi kommer
jag; men vars ska vi va för ingen var i holmsund?
sandra; men vi börjar kl tio


KUUUUUUUUUUUUUUUL ... :(

outfit

Kvällens outfit.
Body - GinaTricot
Kofta - Lindex
Shorts - Petras garderob

frisören

Drar snart till min underbara frisör. Hon får försöka fixa mitt äckliga (hår) fågelbo. Löshåret ska klippas också hoppas det blir bra. Hon kommer skälla på mig haha, " seriöst sluta plattahåret! du ser hur det ser ut inte okej. sluta bara "
haha, aja vi får se hur det blir! bilder kommer när jag kommer hem ciao!

Rasmus Ingdahl

I´m in love

I don´t wanna hear a thing


HAHAHA uff i sommras.. vafan hände haha
Hejhej, Blev ingen konfa för mig idag har fått en förkylning tät i näsan ont i halsen inte kul.. och jag som skulle sjunga på konfan på lördag. blir nog inget av det. Så vaknade vid ett och gick och la mig i solen lite färg fick man iaf! Ikväll har jag inga planer alls skit tråkigt. måste hitta på något annars blir jag galen! hejs

varför?

varför hamnar jag alltid i fel här i världen? Jag vill inte vara olycklig. Jag vill inte såra någon. Jag vill inte bli sårad, jag lyckas alltid bli det alltid. Jag ska aldrig bli kär igen. Dock vet jag att jag kommer falla pladask igen. och igen. För fel kille igen! Vart finns hjälpen då man behöver den. Jag vill kunna förlåta men tid behövs, från båda håll. Jag är less på vänta, vänta på bättre tider. Jag vill inte längre. Ska sluta tänka bara leva. Gå min väg. Jag kommer falla det är meningen med livet. Men inte nu. Nu klarar jag inte att falla igen. Nu ska jag försöka ta mig upp. Försöka sova utan mardrömmar. Jag älskar mina vänner tro inget annat. men när livet sviker är det bra att vara två, men min andra halva slutade förstå.

deppaaat

Vad hände med mitt hår idag? ... troll/affro/icke svensk

I can see trough you

hejhej, Just nu sitter jag instängd på mitt rum. Med Eminem på högsta volym. Taggar inte att vakna klockan 8 imorn. Kommer vara dööööd. inte ok. ska se hem till midgård nu så jag blir på bättre humör.

HAHAHAHHAHAHHAHA


Thats allright

Hemma nu! främmande otrevligt att hänga vid datorn höh... ciao

hjääälp !

Hej, vaknade 8 och gjorde mig klar for och hämtade upp sandra sen bar det av till kyrkan med konfan. Kom hem La mig i solen somnade i en timme blev brun (JAAAAAAAAAAAAAAAA) Tänkte fixa håret, fixade håret resulterade med att jag ser ut som en utlänning blandat med ett troll.. blir deppad. ut till stan nu äta middag med faster m.familj. Just nu klä på mig!

I keep dancing on my own

eminem ft. Rihanna
eminem ft. kobe

hur vackert är vackert?


pain

HAHAA kolla min mage! Jag har så himla ont i den! känns som att jag ska sprängas! Måste nog sluta käka så mycke tuggummi....

black and white

Bilder från igår! Saknar min älskling Cajsa!

Hej hej har inte hunnit blogga idag alls, ...

dsc01189 (MMS)

Hej hej har inte hunnit blogga idag alls, vaknade hade middag med mina kusiner, jag och mamma for till cajsa och kicki och umgicks med dom i två timmar! Nu är jag påväg hem! Ska ringa emma om en stund och försöka få mina föräldrar att käka på max Hihi. Puss.


CAJSA <3

Sitter just nu hemma hos Cajsa och steker på hennes balkong! Kommer typ ta år innan vi träffas igen.. galet drygt. Musik spelas och pose i webben haha! EMMA TINA SANDRA ni ska höra hur jag pratar nu haha satan vad irriterade ni kommer bli hahah!







damp

ÅHHHHHHHHHHH jag vill hem. det suger här. Ikväll ska jag vara med Cajsa och Kajsa får väl se om det får mig på andra tankar.

pengsjö del 3 (från sandra)

'

Laddat med lite godsaker och en glass, sna...

dsc01188 (MMS)

Laddat med lite godsaker och en glass, snart är vi framme i skellefteå. Såg film i bilen men min dator dog så nu har jag ingenting alls för mig. Puss


skellefteå

Nu drar jag farsan och bror till skellefteå, steka på moröbacke med släkten tills söndag! Ha det kung! Glad midsommar

Gårdagens inköp


pengsjö del 2


haha


remember me

Såg just en underbar film "remember me" helt sjukt så bra den var. Robert Pattinson är helt amazing. Ska sluta se film. Eller iaf sorgliga. Ska börja se komedier bara för att få skratta någongång.
S jag saknar dig

pengsjö

vi spelar fyra i rad jag och Kim.
Jag börjar

Kim; jaha ja, ja du börjar ju för att du är ju gudinna ja så vare ja.
efter jag vunnit börjar jag igen och igen och igen

Kim; MEN!
jag; Jag är ju gudinna så!
Kim; ja juste du var ju gudinna så vare

found me


what about now?

Hejhej, har shoppat jävel idag! imorgon eller efter helgen kommer det upp bilder! Sitter just nu hemma hos Petra och ska sova här inatt. Idag när vi skulle göra middag, så skulle jag skära upp min baugette eller ja öppna upp den med en vanlig matkniv, också slant jag och skärde upp hela fingertoppen och det blödde som satan! men frågan är ju hur man lyckas skära sig på en matkniv.. lyckat. ska tycka synd om mitt finger lite till nu. puss

Pengsjö del 1


I want the world to see what you mean to me

We<3it

Sebastian krantz

Jag sjunger och Leo spelar, gjorde det mest för en kul grej! Kunde knappt texten så improviserade lite ibland. Det är inte så bra ljud, man hör knappt vad jag sjunger. Dock är Leo är sjukt grym på gitarr!
För att det skulle bli lättare för Leo att hitta till b... ackordet(?) något sånt, så fick jag göra en lite home-made prick haha, gjord av stearin!

footprints in the sand

Mamma kommer snart upp med en skål jordgubbar och glass, håller på ladda kameran så jag kan ladda in bilder. Mitt tidsfördriv tills den är frädigladdad blir att se AURORE. Har bla sett trailern tjugohundraelva gånger, Sorglig hemsk film. bänkad nu.

JAG ÄR HEMMA

Nu fan ska ni få tusen miljoner bilder i omgångar, Min kamera dog efter tre dagar så jag har inte så många bilder. Sandras system användes flitit iaf så ja mycke bilder kommer det bli. Ikväll blire att ta det lugnt med Petra och bara älska min dator!
Helt sjukt hur mycke jag kommer sakna pengsjö, där vi var på konfaläger. Alla som var där betyder guld. Igår har jag nog aldrig gråtit så mycket som jag gjort förut tror nog ingen hade gråtit både killar och alla tjejer satt och lipa, Jag älskar er iaf!

Snälla gode gud gör mig lycklig igen

dsc01122 (MMS)

Snälla gode gud gör mig lycklig igen


so sick

It's a good thing, tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just a sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said
And you never were, and you never will be mine

ANDEN I GLASET

dsc01176 (MMS)

ANDEN I GLASET


Hej bloggen, ligger just nu i sängen och ...

Hej bloggen, ligger just nu i sängen och tittar på när emma sandra och tina kör anden i glaset:) jag har typ blivit kristen ska börja be varje dag. Älskar typ gud. Ska fan börja gå i kyrkan. (Och Ja man får svära fast man tror på gud) har regnat nu i flera dagar, men imorgon blir det sol! Steka hela dan. Nu ska jag försöka sova, så godnatt!


Haha förlåt tina inte helt ok bild, får ho...

dsc01142 (MMS)

Haha förlåt tina inte helt ok bild, får hoppas att hon inte blir allt för sur(A) imorn kommer emmas mamma med pengar och nya kläder till mig YES as taggat. Jag har typ börjat tro på gud nu. Ska be en bön godnatt<3


It will kills me

Hejhej, Solen är framme nu efter två regninga dagar. Ikväll blire att bada i guess! Leo sitter och leker med en tändare och ba; OMG LINN KOLLA RÖÖKRINGAR! sötnosen där! Kim bjöd justs på godis! vi var inne i vännäs idag för att köpa mer godis dricka chips osv. Känns galet skönt att slippa allt hemma, saknar inte morsan och farsan alls haha mohaha ond jag är. nu ska vi inte tappa det hära. ha det kung jao



steek kim

hallå där, sitter just nu med Kim Leo och någon annan. Fan vad kul vi kommer ha dom här tio dagarna! morsan du kan vara lugn vi ska vara snälla!
Jag vet inte om jag kommer glömma allt skit i umeå.. men aja, steka hela dan. Snodde en burton tröja av Leo men han kommer inte få tillbaka den! tjao

bye bye

Nu klockan tre far jag på konfaläger i tio dagar. Så ingen dator ingen bloggning! ska bli skönt att komma bort från allt. Ha det bra allihopa för det ska fan jag ha! puss.

nattbloggning

Det enda som jag tänker på är dig. Allt jag gör påminner mig om dig. Det går inte lyssna på musik längre. Alla frågar hur jag mår och jag måste alltid ljuga. Finns så mycke jag skulle kunna säga men inga ord finns kvar. Hoppas en dag att mina tårar tar slut för just nu har jag en flod nedanför mina fötter. Är det de här alla kallar kärlek så vill jag inte vara med längre. Du kom som en ängel, Krossade mig, och försvann.
Kärlek är bara sex, sedan blir man sårad.

Det är svårt att acceptera att man älskar fel person

Jag har legat i sängen hela dagen.. känner ångesten av att packa och vill inte alls fara till Pengsjö imorn på konfaläger. Musik spelas och magen kurrar. Måste fixa ensak också.. usch så jobbigt. hejdå
Älskar er

you are irreplaceable

Grew up in a small town
And when the rain would fall down
I'd just stare out my window

Dreaming of what could be
And if I'd end up happy
I would pray

Trying hard to reach out
But when I'd try to speak out
Felt like no one could hear me

Wanted to belong here
But something felt so wrong here
So I pray
I could breakaway

I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes until I touch the sky
And I'll make a wish, take a chance, make a change
And breakaway

Out of the darkness and into the sun
But I won't forget all the ones that I loved
I'll take a risk, take a chance, make a change
And breakaway

Wanna feel the warm breeze
Sleep under a palm tree
Feel the rush of the ocean

Get onboard a fast train
Travel on a jet plane, far away
And breakaway

sång

Minna 7an
Jennifer, Maria, Viktor och Julia 9an
Malin 7an
Jambo 9an
Jennifer, Maria och Julia 9an

Slowly

hej, kvällen blev chill, drog på stan med Petra vid åtta, träffade lite folk, ganska dött på stan. Hängde med Oliver och Robin ett tag. Jag filmade nästan allt från skolavslutningen både 9ans 7-6ans och vi underbara 8or. Så massa bra videos kommer upp imorn!
NU: FILM






SOMMARLOV

Nu äre sommarlov! Sitter ute i solen med Tina morsan och Petra!

Those days are gone

Jag stannar kvar på samma plats där du lämmnat mig.

Have you ever tried to sleep whit a broken heart?

Är så less... ska fan gå på avslutningen imorn och vara glad! Sommar lov imorn. Skiter i dig. Inatt ska jag gråta. Imorgon är du bortblåst.

Som en dröm

Hejhej! Kom just hem från stan, Min kära faster Anna fyller år idag! grattis på henne. Petra hängde med också, just nu ligger vi i varsin säng och lyssnar på musik. Ska locka löshåret snart tills imorgon. Snart blire sova. puss
HAHA visst är jag söt! top model nästa. <3

Standing Where You Left Me


Today I´m wearing this

Vitt bas linne - Gina Tricot
Stor tröja (tält haha) - Gina Tricot
Jeans jacka - BikBok
Lack tights - BikBok
Skor - dna
Väska - accent

jaha

Ser eran facebook också ut såhär?

Christopher Wilde


rummet

Ja en liten del av mitt rum just nu, måste verkligen införskaffa mig några snygga ramar och dra ut några fina kort! På kvällen förflyttas jag till sängen med datorn hehe. Såg nu hur liten min säng såg ut! den är en sån hära.. öhm.. större än 90s .. haha om ni fattar fick just blackout och glömde vare va.. kul.

Varför kan inte du sova när det är jag som tänker på dig

Hejhej! Visste ni att min vän William aka "Vilé" Nordin fyller år idag! Grattis på honom. Någon ful bild på oss för två år sedan sjukt vad tiden går fort! Träningen gick väl sisådär märks att man inte tränat på två månader. Mina ben hatade mig verkligen och mina armar! Mina muskler har sprungit iväg och gömt sig. Ska ta lite bilder på hur mitt rum ser ut! spännande!
Den rosa mjukisdressen är på och jag pratar med trevliga människor på msn! Tagga träningsvärk imorn.. puss

innebandy

Nu; Träning. Kommer komma hem till ett ny städat rum och en liten om möblering! NI kan få se resultatet sen! Cykel cykel där ta mig till träningen där.. skoja. aja hejdå

susselelle

Hejhej, sitter hemma hos Emma där jag tilbringat dagen! Tina och Emma ligger sött i soffan och försöker sova. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. blir nog att träna! så himla skönt. Inatt drömde jag världens bästa dröm. Drömmde att jag splelade innebandy och ja känslan går inte beskriva haha. Stek framför tvn nu!

u smile I smile

Godmorgon!
Blev just väckt av tre brudar som kom lika fort som dom gick! ska hoppa in i duschen nu sen dra mig mot Emma eller Stina? något sånt.
Jag måste bara berätta om vad jag gjorde inatt jag såg två filmer en som jag sett förut för tre år sedan och en som jag såg för första gången. Ena var FLICKA och jag grät lika mycket om inte mer än förra gången. rekomenderas. Sen sa lovis att jag skulle se MY SISTERS KEEPER eller som den heter på svenska ALLT FÖR MIN SYSTER och jag har ALDRIG gråtit så mycke i hela mitt liv tårarna slutade aldrig rinna! Så om ni nu behöver någon sorglig film så är dom där på min number one list. NU: in i duschen

Långa dagar blev till nätter sen till år

Hej, dålig uppdatering jag vet.. men den här dagen har varit tom.. men ändå helt full. For till stan direkt efter skolan träffade älsklings Petra. Kom hem vid sju. Satte mig och såg på 16 and pregnant. Grät like I always do. Stina och Emma kom blev att se Dear John ännu mer gråt. Nu ska jag se FLICKA kommer bli ännu mer gråt. Hoppas ni alla andra haft en toppen dag. bättre än min iaf.

statistik

Älskar att statistiken går uppåt! och tack för all berömmelse över novellen! Funderar faktist på skriva en till..
NU: avatar

boy next door

Kvällen spenderades med Mattias som förövrigt har en blogg? haha hur gayit är inte det! skoja sötnos. Mattias har jag känt sen jag var kanske fyra? Vi har bott grannar hela livet och han är som en liten bror för mig.. dock är han kanske inte så liten.. men det är en annan femma. Ska sätta mig ner och se på Avatar nu IGEN! bara älskar den filmen. men inget slår nog när jag var med mitt ex Martin och såg den i 3D! galet. godnatt och dröm sött.

do you know what I go trough?

Hejhej, sitter hemma hos mattlas nu, vi ska väl inte göra så mycke ikväll bara chilla antar jag. Vi ska nog dra oss ut senare hehe. puss

stek

Steker lite nu innan middagen. Ser ni halsbandet? hittade det i bilen, säkert min brors.. hoppas han inte märker att jag har det på mig! men gud det var såååå snyggt! Fick bestämma dagens middag och det blev tunnbrörulle med varmkorv mos och massa såser! muums. Njut av vädret nu mates!
Tillägg: Om nu du som inte tycker om min blogg och tycker den är sämst. Läs den inte då? ingen tvingar dig att läsa den?! åh.. vilka puckon det finns.

Hayley Williams

Finns det någon coolare person än henne? åhh! bara love love love


Minnen som håller mig kvar

Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog

sa vadå?

Följ min blogg med bloglovin

8 steps to perfection

På min förra blogg lade jag ut ett "band" som hette 8 steps to perfection ungefär ni augusti, någon som kommer ihåg? tänkte dra en favorit i repris, blir aldrig less på dom! från skellefteå och allt. galet.


novell

Novell
Sommaren 2008. Min svacka i livet om vem jag är, vänner och killar.
Jag, Felicia och Sandra hade just fått sommarlov. Tre 16-åriga tjejer taggade på ett lov med fest, killar och drama.
Vi hade träffats hemma hos mig för att fixa till oss och förfesta. Jag hade på mig en ganska kort, vit klänning och höga klackar. Mitt långa löshår satt inne och mitt bruna svall vilade på mina brunbrända axlar. Jag hade aldrig känt mig snyggare. Jag kände Felicia och Sandras avundsjuka blickar i nacken. Vi hade känt varandra hela högstadietiden och hängt ihop som systrar genom vått och torrt. Dock tycker jag att de inte känner mig helt. Jag har aldrig öppnat mig nog mycket som jag velat. Jag var den så kallade ”ledaren” i gänget, väldigt illa omtyckt av de flesta tjejerna. Jag hade alltid en massa killar efter mig, dock ingen som gillade mig för den jag var.
Den här kvällen skulle vi på en hemmafest på Röbäck inne i stan. Vi hade blivit bjudna av mitt ex Pontus. Allt kändes bra och spriten hade börjat verka. När vi kom dit var det en massa människor jag inte kände, jag kände nästan bara mitt ex Pontus. Alla hälsade och det var trevligt. Senare på kvällen runt tolv kom det in tre killar. Två av dem hade jag träffat förut, men den tredje hann jag bara se lite av innan han försvann. Felicia och Sandra satt redan i knäet på några killar och hånglade för fullt. De var nog för fulla för att se hur fula killarna egentligen var. Jag skrattade lite för mig själv och gick ut för att röka. De där tre killarna var också ute. Två av dem kände jag sen tidigare och de hette Marcus och Johan. De kom fram och småpratade. Efter en stund gick Marcus och Johan in igen. Den tredje killen som tydligen hette Jesper frågade om han fick en cigg, när jag skulle börja röka på min andra. Han var lång med en muskulös kroppsbyggnad, blont halvkort hår. Jesper var bara ett år äldre än mig, men det var något speciellt med honom. Hans röst gjorde mig lugn. Det kändes som jag bara hade ögon för honom. Vi började kyssas helt utan förvarning. Vi gick in, tog på oss skorna och satte oss på bussen till Teg där han hade sin lägenhet. Lägenheten var snyggt inredd, inte för stor och inte för liten. Vi satte oss på hans balkong med varsin filt, en cigg och ett vinglas. Allt kändes så vuxet. Jag började berätta om mitt liv. Om när jag var 15 år och hade självmordstankar och om min familj som jag hatade. Han delade med sig av nästan samma upplevelser. Efter ett tag bröt jag ihop, alla känslor kom bara på en och samma gång. Han satte sig bredvid mig och höll om mig. Vi började kyssas och vi gick in till hans sovrum och det ena ledde till det andra.
Dagen därpå vaknade jag med hans armar runt om mig och solen lyste mig i ansiktet. Jag vände mig om och såg hans nakna rygg blänka i solen och lyssnade på hans djupa andetag. Jag ställde mig upp och kände baksmällan. Sprang in på toan och spydde upp gårdagens middag. Gick igenom lägenheten tillbaka till sovrummet för att hämta mina kläder. Jesper låg kvar på samma sätt som jag lämnat honom. Jag klädde på mig, lånade en tjocktröja och skrev en lapp med mitt nummer på och gick hem. Allt jag kunde tänka var på honom, kunde inte fokusera mig på någonting annat. Jag hade några missade samtal från morsan och några från Sandra.
Det gick en vecka utan att han hörde av sig. Jag började tro att jag gjort någonting fel. Det blippade till i mobilen. Tänkte att det bara var ett sms från Felicia som undrade om vi skulle festa ikväll, men jag hade fel. Det var ett okänt nummer där det stod:
”Hej, jag saknar dig, vill du fortsätta prata ikväll? Sitter på balkongen med vin och filtar ciggen får du stå för/Jesper ”
Mitt hjärta slog dubbla slag. Bytte kläder tusen gånger, kunde inte bestämma mig om uppsatt eller utsläppt hår. Råkade dra på mig allt för mycket smink så jag fick sminka om mig. Klockan hann bli sju innan jag kom mig iväg. Det regnade ute så när jag väl kommit mig fram till dörren var håret lockigt, jag som hade envisats med plattången i över en timme och sminket bara rann ned för kinderna. Jag öppnade dörren och möttes av en tröjlös kille som kollade på mig med sina blåa ögon och bara log. Vi satte oss vid det svarta köksbordet och öppnade fönstret för att röka igenom istället för balkongen. Vi började prata som förut om allt och ingenting, med svag musik i bakgrunden som hördes som Paramore. Jag frågade om vi kunde ses oftare på stan eller så? Han kollade på mig och sa bara nej. Han tog ett djupt bloss och tittade ut genom fönstret. Jag förstod ingenting och kände hur allt blev svart. Den perfekta killen som jag började få känslor för skämdes över mig? Jag visste inte hur jag skulle ta det. Ställde frågan igen men han tittade fortfarande inte på mig, blicken var fortfarande klistrad mot fönstret. Han såg lite irriterad ut. Jag ställde mig upp och gick mot dörren. Ciggpacket fick ligga kvar. Orden svävade omkring i luften fortfarande och gråtklumpen bara växte. Vi hade bara känt varandra en kort tid, men det gjorde så ont. Jag smällde igen dörren efter mig och gick en omväg hem bara för att få tänka. Det hade slutat regna och det hade blivit skymning. Jag svarade fortfarande inte i telefon när mina vänner ringde. Jag pratade inte med morsan heller. Jag låste in mig på rummet och stängde ute alltihop.
Efter en vecka knackade det på min dörr, det var Felicia och Sandra som bad mig öppna. Jag ville inte träffa någon. Bara han. Öppnade tillslut dörren och så fort jag såg deras bekymrade blickar bakom allt smink föll jag bara ner på golvet och grät. Jag talade ut om allt som hänt om hur underbar han var, om sexet osv. Plötsligt började min mobil ringa. Det var han. Jesper. Först blev jag glad, sen blev jag arg. Jag svarade.
Jesper: hej
Jag: hej…
Jesper: Jag har tänkt på vad du sa. Jag hoppas du inte har berättat för någon om oss.
Jag: nä… det har jag inte
Jesper: bra kan vi träffas ikväll? Saknar dig så sjukt mycket.
Jag: okej kommer förbi sen hejdå.
*klick*
Såklart så ljög jag för honom. Felicia och Sandra tittade på mig med undrande blickar. Jag sa bara att jag skulle träffa honom ikväll, och att de absolut inte fick säga något till någon. Ännu en lögn. Vi pratade i ungefär tio minuter till sen for de hem. Hade egentligen ingen lust att åka till honom ikväll men kände att jag måste. Han fick vänta ett tag. Jag dök inte upp förrän vid 10 tiden. När jag öppnade dörren låg han och halvsov i den beiga soffan.  Tänkte just vända mig om för att gå då jag kände två armar sluta sig omkring mig. Han höll om mig ett tag, vände på mig och gav  mig en kyss. Jag tittade frågande på honom, men han bara log. Drog in mig till hans sovrum och jag hade den bästa natten på länge. Vi satt ute på hans balkong hela dagen. Jag gick hem med fjärilar i magen. Vi pratade i telefon i tre dagar nonstop, efter ett tag slutade han ringa och han svarade inte på mina sms. En månad hann gå tills han hörde av sig. Han var sur på mig. Tydligen så hade Sandra och Felicia berättat för hans vänner vad som hänt mellan mig och han. Han hatade mig… jag grävde ner mig mer och mer. Började skära mig själv och försökte ta livet av mig genom sömntabletter. Jag fick hjälp av BUP och det mesta löste sig… Jag gick tillbaka till mina gamla vanor, skaffade nya vänner jag kunde lita på. Nu är det snart ett år sedan detta hände. Jag och Jesper pratar fortfarande ibland och jag saknar honom massor.
Linn Uddberg
Sommaren 2008. Min svacka i livet om vem jag är, vänner och killar.
Jag, Felicia och Sandra hade just fått sommarlov. Tre 16-åriga tjejer taggade på ett lov med fest, killar och drama.
Vi hade träffats hemma hos mig för att fixa till oss och förfesta. Jag hade på mig en ganska kort, vit klänning och höga klackar. Mitt långa löshår satt inne och mitt bruna svall vilade på mina brunbrända axlar. Jag hade aldrig känt mig snyggare. Jag kände Felicia och Sandras avundsjuka blickar i nacken. Vi hade känt varandra hela högstadietiden och hängt ihop som systrar genom vått och torrt. Dock tycker jag att de inte känner mig helt. Jag har aldrig öppnat mig nog mycket som jag velat. Jag var den så kallade ”ledaren” i gänget, väldigt illa omtyckt av de flesta tjejerna. Jag hade alltid en massa killar efter mig, dock ingen som gillade mig för den jag var.
Den här kvällen skulle vi på en hemmafest på Röbäck inne i stan. Vi hade blivit bjudna av mitt ex Pontus. Allt kändes bra och spriten hade börjat verka. När vi kom dit var det en massa människor jag inte kände, jag kände nästan bara mitt ex Pontus. Alla hälsade och det var trevligt. Senare på kvällen runt tolv kom det in tre killar. Två av dem hade jag träffat förut, men den tredje hann jag bara se lite av innan han försvann. Felicia och Sandra satt redan i knäet på några killar och hånglade för fullt. De var nog för fulla för att se hur fula killarna egentligen var. Jag skrattade lite för mig själv och gick ut för att röka. De där tre killarna var också ute. Två av dem kände jag sen tidigare och de hette Marcus och Johan. De kom fram och småpratade. Efter en stund gick Marcus och Johan in igen. Den tredje killen som tydligen hette Jesper frågade om han fick en cigg, när jag skulle börja röka på min andra. Han var lång med en muskulös kroppsbyggnad, blont halvkort hår. Jesper var bara ett år äldre än mig, men det var något speciellt med honom. Hans röst gjorde mig lugn. Det kändes som jag bara hade ögon för honom. Vi började kyssas helt utan förvarning. Vi gick in, tog på oss skorna och satte oss på bussen till Teg där han hade sin lägenhet. Lägenheten var snyggt inredd, inte för stor och inte för liten. Vi satte oss på hans balkong med varsin filt, en cigg och ett vinglas. Allt kändes så vuxet. Jag började berätta om mitt liv. Om när jag var 15 år och hade självmordstankar och om min familj som jag hatade. Han delade med sig av nästan samma upplevelser. Efter ett tag bröt jag ihop, alla känslor kom bara på en och samma gång. Han satte sig bredvid mig och höll om mig. Vi började kyssas och vi gick in till hans sovrum och det ena ledde till det andra.
Dagen därpå vaknade jag med hans armar runt om mig och solen lyste mig i ansiktet. Jag vände mig om och såg hans nakna rygg blänka i solen och lyssnade på hans djupa andetag. Jag ställde mig upp och kände baksmällan. Sprang in på toan och spydde upp gårdagens middag. Gick igenom lägenheten tillbaka till sovrummet för att hämta mina kläder. Jesper låg kvar på samma sätt som jag lämnat honom. Jag klädde på mig, lånade en tjocktröja och skrev en lapp med mitt nummer på och gick hem. Allt jag kunde tänka var på honom, kunde inte fokusera mig på någonting annat. Jag hade några missade samtal från morsan och några från Sandra.
Det gick en vecka utan att han hörde av sig. Jag började tro att jag gjort någonting fel. Det blippade till i mobilen. Tänkte att det bara var ett sms från Felicia som undrade om vi skulle festa ikväll, men jag hade fel. Det var ett okänt nummer där det stod:
”Hej, jag saknar dig, vill du fortsätta prata ikväll? Sitter på balkongen med vin och filtar ciggen får du stå för/Jesper ”
Mitt hjärta slog dubbla slag. Bytte kläder tusen gånger, kunde inte bestämma mig om uppsatt eller utsläppt hår. Råkade dra på mig allt för mycket smink så jag fick sminka om mig. Klockan hann bli sju innan jag kom mig iväg. Det regnade ute så när jag väl kommit mig fram till dörren var håret lockigt, jag som hade envisats med plattången i över en timme och sminket bara rann ned för kinderna. Jag öppnade dörren och möttes av en tröjlös kille som kollade på mig med sina blåa ögon och bara log. Vi satte oss vid det svarta köksbordet och öppnade fönstret för att röka igenom istället för balkongen. Vi började prata som förut om allt och ingenting, med svag musik i bakgrunden som hördes som Paramore. Jag frågade om vi kunde ses oftare på stan eller så? Han kollade på mig och sa bara nej. Han tog ett djupt bloss och tittade ut genom fönstret. Jag förstod ingenting och kände hur allt blev svart. Den perfekta killen som jag började få känslor för skämdes över mig? Jag visste inte hur jag skulle ta det. Ställde frågan igen men han tittade fortfarande inte på mig, blicken var fortfarande klistrad mot fönstret. Han såg lite irriterad ut. Jag ställde mig upp och gick mot dörren. Ciggpacket fick ligga kvar. Orden svävade omkring i luften fortfarande och gråtklumpen bara växte. Vi hade bara känt varandra en kort tid, men det gjorde så ont. Jag smällde igen dörren efter mig och gick en omväg hem bara för att få tänka. Det hade slutat regna och det hade blivit skymning. Jag svarade fortfarande inte i telefon när mina vänner ringde. Jag pratade inte med morsan heller. Jag låste in mig på rummet och stängde ute alltihop.
Efter en vecka knackade det på min dörr, det var Felicia och Sandra som bad mig öppna. Jag ville inte träffa någon. Bara han. Öppnade tillslut dörren och så fort jag såg deras bekymrade blickar bakom allt smink föll jag bara ner på golvet och grät. Jag talade ut om allt som hänt om hur underbar han var, om sexet osv. Plötsligt började min mobil ringa. Det var han. Jesper. Först blev jag glad, sen blev jag arg. Jag svarade.

Jesper: hej
Jag: hej…
Jesper: Jag har tänkt på vad du sa. Jag hoppas du inte har berättat för någon om oss.
Jag: nä… det har jag inte
Jesper: bra kan vi träffas ikväll? Saknar dig så sjukt mycket.
Jag: okej kommer förbi sen hejdå.
*klick*
Såklart så ljög jag för honom. Felicia och Sandra tittade på mig med undrande blickar. Jag sa bara att jag skulle träffa honom ikväll, och att de absolut inte fick säga något till någon. Ännu en lögn. Vi pratade i ungefär tio minuter till sen for de hem. Hade egentligen ingen lust att åka till honom ikväll men kände att jag måste. Han fick vänta ett tag. Jag dök inte upp förrän vid 10 tiden. När jag öppnade dörren låg han och halvsov i den beiga soffan.  Tänkte just vända mig om för att gå då jag kände två armar sluta sig omkring mig. Han höll om mig ett tag, vände på mig och gav  mig en kyss. Jag tittade frågande på honom, men han bara log. Drog in mig till hans sovrum och jag hade den bästa natten på länge. Vi satt ute på hans balkong hela dagen. Jag gick hem med fjärilar i magen. Vi pratade i telefon i tre dagar nonstop, efter ett tag slutade han ringa och han svarade inte på mina sms. En månad hann gå tills han hörde av sig. Han var sur på mig. Tydligen så hade Sandra och Felicia berättat för hans vänner vad som hänt mellan mig och han. Han hatade mig… jag grävde ner mig mer och mer. Började skära mig själv och försökte ta livet av mig genom sömntabletter. Jag fick hjälp av BUP och det mesta löste sig… Jag gick tillbaka till mina gamla vanor, skaffade nya vänner jag kunde lita på. Nu är det snart ett år sedan detta hände. Jag och Jesper pratar fortfarande ibland och jag saknar honom massor.
Linn Uddberg

I don´t have to stay this way

"Jag älskar dig mer än livet,att älska dig tar jag för givet. Jag saknar dig varje minut,jag kommer att älska dig tills mitt liv tar slut. Att sakna dig är otroligt svårt,men att olyckligt älska dig är otroligt hårt. Att inte få höra din röst ger mig smärta,men att veta att du älskar en annan krossar mitt hjärta"

bajsjao

Har jag blivit någe brun? !


steek

hejhej, sov hos tina inatt, just nu ligger jag tina stina och emma och steker på min altan med olja! stek lugnt folket

How should I feel?

hittade på tinas blogg. kär vid första "öron"kastet.


haha frågan är ju

Outfit here.. haha efter tusen misslyckade bilder tagna av morsan drog jag bara något coolt
vitt linne - GinaTricot
Randig tröja - Mammas
Lack tights - BikBok

jag gav aldrig upp dig

hejhej, Kanske lite bättre bild på håret, inte så stor skillnad men jag gillare! Har inga planer för kvällen, ska dra mig in till stan nu och käka med mina föräldrar puss.

Mina minnen höll mig uppe varje dag

hej, Har inga planer för dagen.. ska väl göra mig klar och se vad dagen har att erbjuda! hur ska jag klara sommarlov egentligen? klarar knappt av helger.. hm.

Klart

Före

Efter


fast jag följde dig längs vägen den natten, så vuxen i din hand Så kan vänner viska och löften brista om och om igen

Du vill inte att jag ska ljuga för dig, så ljug inte för mig då. Du tog mig tillbaka till nått jag lämnat för längesen. Du om någon borde veta att man inte gör såhär mot mig.

jag ser klart

Gissa vad jag ska göra ikväll?!!!! färga håret! yes är så less på min knasiga färg. löshåret och mitt vanliga hår ska färgas!
Men vilken färg ? blondiee? som förra sommaren eller svart hårig? kanske lite rött ? vi får se! puss

bilder från igår

My och Jesper
Truls syster

nu ser jag klart


svar på tal

svar: Kände att jag ville försvara Cajsa lite, jag ändrade kontrasterna på bilderna, och den sista gjorde Cajsas armhåla inte rättvisa, det är bara en skugga och inget hår.

Tillägg: Kan folk skriva sitt namn och stå för grejerna ni skriver. fegisar

Linn sommaren 09


misslyckat

Hej, Är på så satans bra humör! Kvällen har bara varit lugn, drog med Emma, Tina och Sandra för att se på när alla fina gick in till balen! HAHA det pinsammaste under kvällen var att jag skulle smsa Emma som satt där fram i bilen men råkade skicka det till killen det handlade om! haha FELSMS.COM haha. Skriv hur mycke skit ni vill, oj juste min LÄPP som jag föravrigt haaar! ska faktist fixas så sluta tjata, ganska kul att folk tjatar om min läpp, haha kan ni inte säga att jag är tjock ist? eller det kanske jag inte är? nä läppen är bättre att haka upp sig på! keep it going! hare kung allihopa. Vem röstar på frågestund över helgen?!

miss u

Cajsa skickade massa bilder på oss sen i sommras.. saknar så sjukt mycke.

Emma Thysell

Min "syster" fyller faktist år idag! lite sent.. att komma på de nu haha. Men stoooort grattis till henne!  7år är det väl hon blir? jag orkar inte att jag låter som en tant.. 14 år nu alltså!
FEEEEEEEEEET LÄNK TILL HENNE!

ditt fel

Hejhej! sitter hemma hos emma nu och steker hon har färgat håret galet så snyggt! vi har tagit massa sommar photos! som ni får när jag fått dom av emma! Tini och sandra är här  och ellen for just hem! ikväll blire röj byeee

lisa lavie


tappet

Nu äre fan inte äns värt längre, Ska aldrig skaffa nya vänner, alla sviker bara ändå. känner hoppet. Bra och vara olyckligt kär också! det gillas hoppet hoppet så sjukt less.
haha jag överlever.. eller? JAG ÄR SÅ ARG! nä ledsen. typ tillfälligt inlägg lär raderas sen så printa mitt emo talk.. skoja. orkar bara inte. hejdå

knock you down


I'm still alive but I'm barely breathing

I´m falling to pieces.

Linda

Hejhej, Har varit hos Linda sen kl 4. Köpte nya skor idag till skolavslutningen! men hela outfiten får ni se när dagen kommer! Min novell är klar nu och lär dyka upp här någon gång senare ikväll kanske vem vet. Känns bara som livet kommer lösa sig nu.. och jag vill att min älskade vän Petra ska veta hur mycke jag älskar henne! tjaooo

charlie bit me

HAHAH bäst

less less less


Jag kommer aldrig glömma dig. den vi var den jag var. förlåt.