Sneakpeak

En liten sneakpeak på min nya tröja från h&m!


Lunch

Hej hej, sitter och äter mat (kan ni gissa vart? ;) ) vi har just slutat skolan, så ska väl strosa runt på stan ett tag och kika! Puss
(detta skulle upp tidigare idag)


It's just a dream, wake up!

Inte världens bästa bild men Gud så vackert det är utomhus! Sitter just nu på bussen och är alldeles strax på skolan, det är fredag idag och jag är inte taggad alls.. Ska till Skellefteå och vara där hela helgen.. Ska försöka se det positiva! Ha en bra dag!


godnatt


tårar rysningar skratt så jävla bra


favorit tjejer

Mina finaste tjejer! Vi sitter i mina soffor med varsin dator (socialt haha) och väntar på att idol ska börja! Sandra var sämst på göra popcorn.. haha

colors

Jag gick ut och möttes av alla dessa underbara kontraster! Hade bara tur att det helt plötsligt dök upp en regnbåge!

torsdag

Världens finaste kille!
Torsdag i min familj betyder pannkaka, som jag just har proppat i mig. Har varit hemma från skolan idag blev lite konstigt för mig imorse. Lite feber och en konstig dröm som fick mig helt förstörd. Jätte obehagligt. Tina är påväg hit nu och vi ska bara mysa ikväll! puss

idol

hejhej, sitter hemma hos mig med 7 andra och ser idol! Olle var sjukt bra! och ja André.. gillar honom fortfarande inte men men! hejs

I gave you all

Halsduk/bikbok transparentskjorta(ny)/monki Skinnjacka(ny)/carlings jeans/rut mf.l skor/skopunkten

..................

varför kommer inte den där grejen mellan rubriken och inlägget upp för mig för? fungerar på mina andra bloggar men inte den här? sjukt less!

Buss

Sitter just nu på bussen med Mattias och är snart på skolan, börjar halv nio och slutar vid två tror jag! Ha en bra dag puss!


We live for each other

Ikväll har jag varit med Tina, Tim, Sandra och Tobbe. Vi har bara legat framför tvn och chillat. Mycket skratt som kändes väldigt behövligt! Har köpt en ny transparent skjorta och en skinnjacka ska visa er imorgon från nya blogg.se appen! Blev super lycklig när jag upptäckte den! Nu ska jag sova så jag orkar mig upp imorgon. Puss på er alla och godnatt!

soldier


foto lektion

Hejhej, har just nu fotolektion. Har varit på gamlia och knäppt lite med några tjejer från min klass. Riktigt kul!

projekt


Hejhej, förlåt för den dåliga uppdateringen i helgen, men jag spenderade min helt mestandels för att umgås med Josh så mycket som det går eftersom han for hem nu imorse.. gud vad jag kommer sakna honom! Känns helt tomt nu. Sitter och skriver en grej om en film, går jävligt segt. Enda plussen idag är att vi får skoldatorn vid elva! tummen upp! Hare bäst


Still I am responsible if people fall apart


Hatar när hjärnan går på tomgång och alla känslor är avvisande. När man längtar men man vet inte efter vad. Ikväll har jag varit med Sandra Kattis Josh och Tim. Just nu ska jag sova så jag lyckas ta mig upp imorgon. Godnatt alla fina.

-

Hej hej, sitter på donken med Leo, blomma och någon random kille. ;) Ska hem alldeles strax och vara med Sandra och kanske annat folk, först se Idol sen "jag saknar dig" (såg bara halva igår kväll ;) ) puss hej!

jag saknar dig


Min nya favorit låt! Tack Petra!


sunday

Hejhej. Okej nu är det inte söndag så länge till men men. Helgen har varit konstig. Eller jag har känt mig konstig som om min hjärna är helt kaos. Idag var jag på stan och myste med den här lilla killen som är den sötaste som finns! Ikväll var jag med min bästa kattis som förövrigt fyller år grattis honey! Köpte chips och cola som vi mumsade på till idol! Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova dirrmode! Puss!

I can be strong

Hej, sitter med Josh och Sandra vi sitter bara och klickar runt på youtube. Har inget vettigt att skriva ska sova så fort dom farit hem eller iaf försöka..

If i fall for you

Jag vet inte varför du får mig må såhär när det verkligen inte är något alls mellan oss. Jag har mer hat till dig än vad jag haft till någon annan förut. Du gör mig så arg att jag inte vet vad jag ska göra, så jag gråter för en idiot. Känns surt att vara jag just nu.

* I don´t know why you make me feel like this when there´s really nothing between us. I have more hatred for you than I had to anyone else before. You make me so angry that I don´t know what to do, so I cry for a fool. Feels hard to be me right now.

socialt..

hejhej, sitter just nu i min säng med Sandra och Tobbe och bara chillar. Ingen av oss pratar med varandra haha. Sandra lanar tetris och tobbe är ledsen för att han inte har någon dator med sig ;) Dom ska hem snart antar jag och då ska jag lägga mig direkt. Orkar verkligen inte vara trött imorgon. Peace out!

How could the silence speak so loud?

Hejhej! slutade kl ett idag så for hem direkt och slängde av mig alla blöta kläder (regnade jätte mycket när jag gick till bussen) och drog på mig ett par mysshorts och min pippitröja! Just nu håller jag på försöka trycka i mig lite mat sen ikväll ska älsklings Sandra komma hit och mysa med mig! Puss!

woop woop

Hejhej, har inte gjort någonting alls ikväll bara legat framför idol och pratat med Alexander i skype, men det är skönt det också! Har just tagit bort sminket så ska väl gå och sova så jag är någorlunda pigg imorgon! Juste! har 107 personer som följer mig på bloglovin nu! sjukt kul blir jätte glad! godnatt!

I wish you were here


It´s impossible to bring you back


Hejhej, är verkligen på sjukt dåligt humör just nu, men men! det ska inte förstöra min kväll! Ska slö titta lite på tv och prata i Skype med några trevliga personer. Min helg har varit super bra. Dock har det blivit missförstånd som har varit riktigt onödiga men det löser sig det med. Ännu en vecka skola börjar imorgon och då lär bloggningen lida men ska försöka så gott jag kan! puss

I came to win, to survive

Hejhej, såhär har det sett ut hela dan hos mig! Inatt var vi massa här och såg film tror vi såg 4 skräckisar, killarna for hem vid sex imorse. Vi ska fixa oss lite nu sen kommer våra pojkar hit igen och det blir idol. Puss

Jag vill vara stark när jag är svag

Jag står här med tomma händer längtar efter något som ska rädda mig.

-


varmchoklad alá linn


Hejhej! kom just hem från skolan och har gjort mig en sinnes sjukt god kopp varmchoklad med grädde! ska sätta mig framför tvn och njuta av den! puss

funderingar







Funderar på färga håret rött igen... vad tycker ni?

tonight's gonna be a good night

Hejhej! Tim och Robert är här nu och vi ska väl dra på några minuter till britterna där kvällen spenderas! Middag och hela köret! puss

stand by me

Hejhej, hela dagen har varit helt kaos.. började med att glömma mobilen hemma sen regnade det så mitt hår blev allt ifrån fint. Ska fixa mig nu sen kommer Robert och Tim hit, vi ska på middag hos britterna ikväll för att säga hejdå! kommer sakna alla så sjukt jäkla mycket.. :( Puss

behöver jag ens säga något?


HHAHHAHAH


Vaken om natten och drömmer på dagen

Hej hej, gick jätte bra på skolan. Fick en fråga om vilken linje jag ska gå, eftersom jag inte vet vad jag vill gå eller hade betygen så ska jag gå ett intruduktions år. Ett individuellt program :) Var på stan och träffade britterna, köpte en ny ring, mascara och bronzingpuder. Pratade även med Kenza och Andreas Wijk idag inte dåligt! Ska käka nu sen ut med min onepiece för att det är så kallt, också ska vi grilla och sånt. Puss hej!

off to school

Hejhej, första dan på skolan för mig idag, ska börja på östragymnasiet.. jag är sjuukt nervös. haha. Har just gjort mig klar och ska ta bussen halv nio. Wish me luck!

Jag suger på att blogga

det är så att min vän linn suger på att blogga, ni måste ju förfan kommentera lite så hon vill blogga RIGHT?! Lägg af nu alla läsare. Hon är ju nästan kändare än kissie? xoxo Tina.


godmorgon

Okej kanske inte godmorgon men men. Ikväll ska jag vara med Tina och Sandra som jag vet, vi ska se film och mysa osv. Förlåt för den dåliga uppdateringen men har varit så upptagen hela tiden. Har massa Iphone bilder från dom senaste dagarna som ni kommer få se sen! Nu ska jag stiga upp ur sängen och fixa mig lite. Puss

stay with me

Jag har tappat min balans mellan himmel och jord. Ibland vill jag 6 meter ner i jorden, och ibland vill jag vara 10 000 meter upp i luften. Det finns ingen balans och jag är trött på att leta efter tjejen som ska föreställa mig. Jag är 16 år men har ändå ett begär att få veta min plats här på jorden. Jag har ett begär att hitta svaret på alla mina frågor. Frågan är om jag någonsin kommer få svar på någon fråga alls? Jag måste ha lite ont inom mig så jag kan finna styrka att fortsätta. Det måste inte göra ont jämt, men ibland finns det stunder jag behöver det. Jag vet inte varför det bara är så. Jag tar in varenda liten detalj runt omkring mig, hela tiden. Ibland känns det som att jag aldrig kommer glömma, glömma och gå vidare. Jag kan inte lägga något problem ifrån mig ett tag. Då kommer jag tillslut snubbla över den stora högen jag lagt framför mina fötter och sedan blundat för. Det är bara så jag är. Rädd är nog vad jag är. Jag är rädd för att någon ska komma och plocka upp bitarna jag tappat på vägen till där jag är idag. Jag är rädd att hitta mig själv, veta vad jag vill. Jag är rädd för att ge bort mitt hjärta. För varje gång jag har gett bort det. Har jag fått tillbaka det krossat. Som om alla stjärnor skulle sluta lysa. Jag vet att ju mer jag skriver och ju oftare jag läser igenom allt, så vet jag att mellan raderna är svaren på alla mina frågor. Här har du Linn.