England

Hejhej var ute och gick med Tina en stund sen fastande vi hos britterna som förövrigt var jäkligt roliga. Skönt att min engelska är så pass bra att dom förstod mig! Kom hem för en stund sedan och kan säga att det känns riktigt konstigt att prata svenska nu haha! Ska på stan imorgon på dan sen efter middagen möta upp Tina för en promenad och troligen träffa britterna igen! fun fun. godnatt!

me myself and I


med ena foten utanför

Nu går jag och möter Tina på en promenad! Kan behövas! puss

UNBEAUTIFUL

Jag visste att han var i samma stad, nervöst for jag dit. Han log och vinkade till mig, jag log och vinkade nervöst tillbaka. Han hade lovat att det alltid skulle vara som vanligt när vi träffades, men det här var allt annat än vanligt. Han lovade att jag aldrig skulle behöva tänka att "han kände jag förut" men det var precis det jag tänkte när du såg mig. Du lovade att aldrig lämna mig, du gav mig helt fel avslut, och du vinkade som en främling.

Jag tittade på min vän som gick bredvid mig med sorgsna ögon. Hon såg att jag gick sönder inombords, och jag insåg att det här var sista gången jag måste försöka sätta ihop mig själv.

ALL AT ONCE

Bikbok/
Ginatricot/
H&M/
Bikbok/

Det här är det jag köpt senaste dagarna. "pippi tröjan" är helt sjukt skön! Skjortan är svart, den ser nästan blå ut på bilden.

fråga på

Tänkte köra en liten frågestund över helgen eftersom jag far till sundsvall och hälsar på gamla grannarna och även Cajsa som flyttat dit från skellfteå! Blir mycket shopping där nere så ni kommer få se allt jag köpt troligen på måndag! Så om ni har något att fråga spelar ingen roll vad så finns chansen nu! puss

-

Hejhej, kom hem från stan för ett tag sen och har käkat middag osv. Just nu är jag med Ida och vi sitter och lyssnar på massa musik och pratar :).
Det här är skinnkjolen jag köpte idag, sjukt snygg om ni frågar mig! det är även är dragkedja där bak också.

Stan

Nu drar jag in till stan med mamma. Ska bla köpa en skinnkjol som jag lagt undan från bikbok, tyckte min vän Tina var så jäkla snygg i den så jag måste bara ha en också! Pusshaai

Min nya favorit låt! ÅHHH SÅ SNYGGA!!


I need another story

Just sett klart true talent som förövrigt är as bra! Tycker alla ska följa det. Städat mitt rum har jag också gjort, och nu får ni ju se hur fint det blev efter jag gjorde om litegrann. Dvs målade taket, väggarna och la nytt golv + ny säng/möbler. Dock är det mer kvar att införskaffas så som byrå, sänggavel och sånna små saker. :)

Jag är så långt ifrån dig som i ett annat land fast nära ditt

solglasögon/t-shirt store tröja/ginatricot jeans/rut m.fl converse/59an (skorna ska jag slänga in i tvättmaskinen BEHÖVLIGT!)

Hejhej, varit hos tandläkaren idag som gick super! Gick en snabbis på stan och käkade osv. Har ju fortfarande sommarlov och jag kan säga att det är supertråkigt när ingen annan har det. Ska ladda ner ännu ett avsnitt av gossip girl och kika på det. puss

Maddi Jane!


melissa horn - under löven

Jag försöker men jag förlorar varje gång.

Fredag

I fredags fyllde Sandra år och vi lurade henne och sa att vi skulle ha 80-tals dresscode, men så var inte fallet. Sandra var själv utklädd medans vi andra hade normala kläder. Kvällen blev ändå lyckad och jag tror nog Sandra blev mest nöjd med presenterna hon fick ;) Jag låter bilderna få tala för sig själv!
Klädde ut mig lite lätt till 80-tal så Sandra skulle tro att det var sant hehe..
Satte henne där framme medans jag bytte om där bak. Sandra har ingenaning om vart vi ska eller någonting!
Sandra står och skriker i hissen och undrar vart vi är. Hon har ingenaning om att kattis står med oss i hissen.
80-Tals Sandra hahaha.... hon vägrar först ta av sig ögonbindeln.

drink my soul


Taylor Momsen


80-tal

Hejhej! håller på göra mig klar, eftersom det är 80-tals tema ikväll så har jag en sne toffs och rosa ögonskugga. Ni får se allt sen! Ska käka sen hämta upp födelsedags barnet Sandra och fara till stället vi ska vara på. Kan inte avslöja så mycket mer eftersom Sandra inte vet någonting alls! haha puss!

bilder från ikväll


brb going out

Nu drar jag och Kevin ner till patholm och möter mattias! kameran är med så ni får bilder sen! puss

It´s all about the way I am

Skjorta/h&m stickadtröja/brors jeans/rut m.fl

kvällens klädval. Ska sitta nere vid vattnet med Kevin och Mattias. Vi ska röka vattenpipa och bara ha det mysigt!

NO HOPE, NO LOVE, NO GLORY

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,No Happy Ending.
This is the way that we love,Like it's forever.
Then live the rest of our life,But not together.
Wake up in the morning, stumble on my life
Can't get no love without sacrificeIf anything should happen, I guess I wish you well
A little bit of heaven, but a little bit of hell
This is the hardest story that I've ever told
No hope, no love, no glory
Happy endings gone forever more
I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' every day

2 o'clock in the morning, something's on my mind
Can't get no rest; keep walkin' around
If I pretend that nothin' ever went wrong, I can get to my sleep
I can think that we just carried on

HAHAAH KUUUNG

Så jävla bra bara!

Best love song in the world

Nu är jag klar och ska bara få tag på Moa så jag kan fara in till stan. Btw angående mitt hår så har jag väldigt mycke lockar i det och förut så plattade jag mitt hår heeela tiden hatade verkligen mina lockar, men nu trivs jag i lockigt hår och tycker det är fint på mig. Dock använder jag plattången till att göra lockarna lite snyggare. :)

wondering

sötnos Olivia!
Hejhej, sitter och kikar lite på tatueringar, jag har nog bestämt alla mina tatueringar jag ska göra! Är så sjuukt sugen på sätta mig och göra en just i denna stund. Låter min spotify lista gå på repeat, blåser håret och ska fixa mig lite smått sen ska jag möta M på en fika! En mysig söndag med andra ord!

Daydreamer

Hejhej! är med Olivia nu och vi ska fara till Philip där hela holmsund verkar vara ikväll. Har bara sovit hela dagen, jobbigt när man vänt på dygnet. Hoppas alla får en bra kväll puss!

BROKEN ARROW


I´m like whatever

Hejhej, hade planer ikväll men dom blev just ändrade. Skulle fika med Moa men vi flyttade det till söndag istället. Jag som hade fixat mig haha. Får se vad planerna för kvällen blir, mamma bjöd just över grannarna på fika. :) puss

FAKE SUNSHINE

Ska dra med mamma och sola lite, man måste ju behålla brännan hehe ;) så drog på mig min rosa mjukisdress som jag inte haft på lääänge! puss

stan

Hejhej! for in till stan vid ett och shoppade lite med mamma. Blev en sidenskjorta, ett armand och en "kuvert"väska!

så här ligger det till

Jag gör nästan ingenting på dagarna. Det här vädret (och att sommaren snart är slut) gör mig sjukt deppad för ingenting. Imorgon ska jag försöka ta tag i det här och försöka klämma in några inlägg. Ha tålamod folk.

110% säker

Hittade en text jag skulle vilja tatuera in snarast som möjligt!

‎- "Iuvenis et magnificus miles sum fidem mihi habens vitam persequor."
- "Ung och stolt, jag är en krigare. Med tron på mig, går livet vidare."

go run run run


still alive for you, love