Julmys

Idag har jag bara tagit det lugnt, bakat pepparkakor helt ensam för min pojkvän fick för sig att gå och få magsjuka... Klart jag slipper undan magsjukan den här gången också!

Det är ju snart jul och jag har inte köpt julklappar än.. Heller inte kommit på vad jag ska ge eller vem jag ska köpa till.. Med min inkomst som består av 1050kr i månaden blir det ganska så tajt, får se hur jag löser detta... Längtar dock som fan på att slå in presenter och sånna grejer!

La även in en färgbomb i håret för några dagar sen, hoppas på att kunna göra en hårförlägning snart! Förresten hoppas ni gillar iPhone bilder för det är de enda jag har att bjuda på från dom senaste dagarna!


svar på frågorna.

 
hur går det i skolan?
Det går frammåt är snart klar!
 
har läpparna läkt klart helt? blev stört fint! 
Läppen* ;) ja det har läkt helt, var ett år sedan i söndags jag gjorde operationen. tack så mycket! 

hur går det med sången?
Det går helt okej, jag sjunger inte så mycket längre faktist... tråkigt nog. Slutade med sånglektionerna också, men snart kanske det kommer en liten video sen jag och Ida satt och sjöng lite på skolan. 
 
favoritmat? 
Gillar typ allt för det mesta! Olika från dag till dag, men fisk är ALLTID gott!

favoritplagg i garderoben?
Oj.. finns mycket.. tror nog alla mina dr.denim ''jeans'' är favoriterna. 

bästakompis/ar?
Har ju mina tjejer Tina, Emma, Sandra, Kattis som står väldigt nära hjärtat, sen har vi ju min barndomsvän Cajsa som är mer som en syster för mig och Tim såklart, men han har inget val haha ;)

Vilken linje går du? 
Går ingen linje direkt, pluggar upp betygen från högstadiet. 

Vad vill du jobba med sen efter gymnasiet? 
Får väl se vad jag ska gå för gymnasium först, men jag skulle vilja jobba med något praktiskt så som frisör/stylist eller något med människor. 
 
tänker du och tim någongång på framtiden tsm?
Ja faktist, nästan hela tiden haha. 

Hur träffades du & Tim? 
Vi har alltid vetat om varandra mer eller mindre, Jag var mer ett ''mobboffer'' hela högstadiet för honom haha, sen så blev vi nästan tvugna att umgås pga av britterna som var här över sommaren 2011. Han bjöd mig på britternas avslutnings middag och sen så umgicks vi även efter dom farit hem, men det var mer på en kompis/bror/syster nivå, sen så fick jag veta av min vän Sandra att Tim gillade mig, själv höll jag på kräkas av tanken haha... sen så började han sova över hos mig (med kläderna på haha) och ja sen klickade det bara. Dock har ju det inte varit frid och fröjd första tiden vi var tillsammans men allt som allt så var det väl kort och gott hur vi träffades :)
 
Hur gick det till att du och Tim hittade tillbaka? 
Jag vet inte riktigt faktist.. haha ne men vi hade inte pratat alls på cirka 5 veckor, sen ringde Tim bara en morgon när han slutat jobbet (han jobbade natt) och det var då som isen bröts, sen pratade vi och umgicks några dagar och det var väl på den vägen det gick.
 
 
Vad gör dig lycklig/arg?
Tim gör mig lycklig/arg haha, det är nog den enda personen som kan göra mig riktigt förbannad och helt fullkomligt lycklig på samma gång! Sen blir jag arg/irriterad på dom som har sjuk dubbelmoral och inte kan be om ursäkt om de gjort något fel och dom som har dåligt självförtroende blir så arg på personer som inte tror att dom duger som dom är! Jag blir lycklig över de mesta, sommaren, pojkvän, vänner, jul, spontana saker, ja men att bara få känna den dära frihets känslan den där nu-spricker-jag-kan-inte-andas-skratt-anfall-känslan. 
 
Kan du blogga oftare?
Jag lovar att jag ska försöka! 

Raspberry smoothie

Hej hej, trotsar vinter kylan med att sitta i soffan, dricka en iskall smoothie och se på senaste avsnitten av glee! Ska även svara på frågorna senare idag så om du undrar något finns det fortfarande tid att fråga!

Väntar just nu på min fina pojkvän som snart kommer hit och ska hjälpa mig med att möblera om rummet bl.a. Puss