dag 1 om mig

Den här punkten orkar jag verkligen inte ta tag i. Många som gjort det här inlägget har skrivit hur långt som helst och det har blivit jätte fint osv osv. Men seriöst ska JAG skriva så mycket. ne då står jag över. Känns som "boken om mig" som jag hade i sjuan. blä.

20 dagar

Idag har jag inte haft tid att sitta vid datorn och har känt mig väldigt ofräsh och tycker jag förtjänar en dusch så ska ta och hoppa in i den efter det här inlägget. Var på stan med mamma en sväng skriver mer om det sen! och har varit med älskade Katt och Leo ikväll.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad är kärlek?
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – I min handväska
Dag 11 – Den här veckan
Dag 12 – Mina drömmar
Dag 13 – Min första kyss
Dag 14 – Min favoritfödelsedag
Dag 15 – Det här får mig att må bättre
Dag 16 – Det här får mig att gråta
Dag 17 – Mina rädslor
Dag 18 – Min favoritplats
Dag 19 – Det här saknar jag
Dag 20 – Ett sista ögonblick

Jag tänkte haka på denna lilla "bloggtrend" som blivit. Man måste ju vara som alla andra skämt-å-sido;)
Tillägg: Tog bort några som jag kände inte var så intressant för mig och för er att skriva om. Så nu blir det bara 20 dagar

fan försvinn bara

Är på så äckligt dåligt humör. Skulle kunna strypa vem som helst. godnatt.

You're the only one who Knows exactly what I mean

Sommar skolan i sjuan ♥
Jag är så himla glaaaaaad! vet inte varför!? och på en söndag dessutom? men allt känns bara bäst. och lyssnar på världens skönaste låt med världens skönaste text. Maria mena - you´re the only one Natt öppet var verkligen kul. Roligare än jag trodde. Dock finns det ju alltid idioter men det tar jag inte upp här. hihi har lite skvaller också! som jag ska tissla om med Tina Emma och Sandra imorgon! Mamma har julpyntat lite och det är verkligen supermysigt! kanske det som gör mig glad..? är iaf super glad och vill bara stanna tiden och stanna i min lyckobubbla.
tillägg: hade just skrivit klart och kände mig glad. sen kommer morsan och förstör exakt allt. sdmkasmfdsgnfds!!!!!!!!!!!!!

nattöppet

Hej hej. idag har jag och Ida inte gjort någonting alls.. eller jo Ida har färgat håret twice men annars har vi suttit som två säckar. Ida håller på fixa håret och jag var klar för lääängesen. Ikväll(inatt) är det natt öppet på "ug" så jag och Ida ska väl dit. Finns som inte så mycket att göra här i hörnefors annars. Bara så att ni vet kommer jag över en systemkamera så kan ni vänta er några knasiga bilder.. och några egobilder. hehe.
så det kan gå..

ooont

Har stört ont i huvudet och mår lite illa. ska nog sova för jag är verkligen as trött. har sjukt ont i nacken också.. aja. ska sluta klaga. Träffade några sköna prickar och spårade lite med min humor annars var kvällen helt ok. godnatt!

vem är måtta och varför ska jag vara med han

Jag och Ida har fixat oss lite lite nu så nu ska vi ut och möta någon Sofia, puss!

I'm counting the seconds until you break the silence

Hej.. ingen update idag har ändå inte haft något intressant att skriva så jag har praktist taget sparat er onödig läsning. Det gör fortfarande ont i handen och imorgon ska jag med min (kuk hand) hand till skolan. Värt att jag far dit när jag inte ens kan hålla i en penna. Har gjort ett collage om mina förvoriter från stylebytyra.se .

godnatt♥

Ligger i sängen nu och ska nog sova om jag kan. Kommer nog inte blogga tills på kvällen om jag har tillgång till dator. Ska sova hos Ida i hörnefors kanske mobilbloggar någon gång hehe. puss och godnatt!

du är en ängel

haha såhär ser det ut nu.. snyggt ojaaa. Hatar och ha bandage och grejer tycker det är as töntigt. aja måste väl mammas kompis sa att det var en stor brännskada eftersom min hand är så liten (kan lova att den inte är så liten nu!) (notis #2 btw skriver endast med en hand så allt tar extra lång tid plus att det är med vänstern -.-) känner inte suget till skolan imorgon, men vi får väl se vad jag gör med det. hejs!

gästbloggar guden

tjenixen tjenare hejsan samuel här!
idag efter skolan for jag med kevin hem till linn och där är vi fortfarande för vi skulle göra kladdkaka och då när jag och kevin satt vid datorn skrek linn från köket då brände hon sig så klart... så då vart ju hon på världens bästa humör osv.. men då kom hennes pappa hem och skrattade lite åt hon och sa åt hon att skölja så hon gjorde det lite och medans bakade jag och hennes pappa kladdkakan som verkar bli kung så klart(jag bakade ju) men nu vart den klar så vi ska käka peace out/samuel

boy your amazing


Blond.sjuan.lite.söt.fina.andréa.cute.
Hejhej, sitter på jannes kontor nu och har håltimme. Lyssnar på världens bästa bruno. Tove och Maja står och dansar brevid och knäpper med fingrarna och försöker sjunga med fast det inte går så bra hahahha.... nu står dom och kör en krokig tryckare. Inte ok klasskompisar. ska fortsätta älska musik nu. hejs!


satan så bra

jag är kär ♥ till dig vännen

tappad min "hål" oskuld!

Höll bara på svimma en gång! hehehhe. men det blev bra. Ska rengera det nu och sätta tejp. sen ska jag soova. så godnatt.

Epa

hej hej åker med micke i hans epa till stan för att ta hål i näsan och öronen. haha jag har faktiskt inte hål i öronen så Hehe. ses sen!

Fanfanfan


It´s a good thing tears never show in the pouring rain

Det här har varit både bra och dåligt. Och att du inte ens vill försöka förstår jag inte. men tack för att du finns ändå. godnatt

funderar

Alltså.. jag är less jävligt less på att ha rött hår (det är lila nu..) så jag ska nog färga det brunt igen. Kan inte ha kort hår längre. Finns inget löshår i färgen jag har nu och jag orkar inte färga och hålla på... så det blir nog brunt. Men hur snyggt är inte brunt långt hår egentligen!
we♥it

dilemma

Ni vet när man har tunna strumbyxor som går sönder heeela tiden. Jag blir galen och tycker det är jätte jätte fult! Men Malin Elgale fixar det verkligen skit snyggt! förstår inte hur hon får till det. Jag skulle bara se trashig ut och nej nej det skulle inte funka. Men på henne funkar det, och det är verkligen skit coolt.


mikrofonkåt!

jag är kär!

collage

Lite av en dröm outfit för mig just nu. Varje gång det är sol ute tänker jag på pilotglasögonen och pälsmössan (med långt brunt lockigt hår) önsketänkande. Jumpsuiten ska jag nog köpa när jag är på stan i veckan och kavajen. Skorna från Nelly har jag redan ska lägga upp bilder på dom imorgon! Måste även ha en ny jacka. Nu ska jag sova så jag orkar mig upp imorgon. godnatt♥

aja

Petra när hon skulle ut på lördagen. finaste!
Jag har redan skrivit några inlägg som inte har kommit upp? aja får väl göra ett nytt nu. Ida sov här hela helgen och for hem i morse. Har varit super kul. Älsklings Petra for hem till stockholm idag saknar henne redan. Är sjukt trött och ska fortsätta glo på tvn hejs.

jobbigt

Är det ens någon som kan gå in på min blogg? jag kan inte ens gå in på min egen. Lämna en kommentar om ni kommer in. puss

fuck fredag

Kvällen har varit både bra och dålig. Har träffat massor med vänner som jag inte trodde jag skulle träffa. Ida försvann i två ½ timme så jag tröst åt chips som jag inte ens tycker om.(Bilden visar nog hur jag mår..) Just nu har både jag och Ida migrän så vi ska väl sova snart för vi ska på stan imorgon. puss

Jag ringde dig den natten sökte tröst men du var redan här

Har ni någon i erat liv som ni bryr er super mycket om men som gör er arga och sura för minsta lilla sak? Jag har det och det börjar gå mig på nerverna. Gör er av med den personen fort för min har fastnat.

Cut out all the ropes and let me fall

Dagen började verkligen super dåligt. Så ville inte ge er ett inlägg som var deppat argt och verkligen bara dåligt, men det slutade huur bra som helst! skolan är bra nu. och allt flöt bara på! Ska lägga in bilder på skorna också! eller så gör jag det imorn?.. ikväll blir det att umgås med Petra en stund. är super glad just nu och håller på göra nudlar hihi. hejs!

skor

Två snyggingar som jag bara vill ska stå i min hall just nu. Den till höger är to-die-for! Ska se en film nu sen kommer nog john blund och hälsar på. Har fortfarande feber så ska nog inte till skolan imron heller. Kanske. Får se hur jag mår när jag vaknar. puss

You never were and you never will be mine

Håret blir inte rött i webben..
Hejhej, Stannade hemma från skolan idag kände mig verkligen inge pigg. Mina älskade skor har kommit ska hämta dom på posten imorn! Leo ska komma hit nu och vi ska "träna" lite hehe. ses

blir så less

är så jävla arg just nu så jag skulle kunna spricka. Hur dum får man vara att ge robin bilen. Han kommer hem halv fyra. Tror du vi hinner till stan då. NEJ. kuk vad less jag är.

röd rouge red rojo vermelho

(tidsinställt) Alltså.. det går nästan inte ta kort på hur håret ser ut. det är rött. Blixten fumlar omkring med färgen och jag försökte ändra ljuset så det skulle se så likt ut irl som möjligt. Vid den här tiden idag tror jag att jag har slutat och är påväg in till Rapunzelofsweden för att köpta nytt löshår.

Klänning

En klänning som jag köpte i fredags. Köpte även ett par byxor men dom får ni se när jag har på mig dom!

clothes

Godmorgon. Skitig spegel, skitigt golv... fint. Det här är det jag lär ha på mig idag. Fast med sockar och några tights under. Ska snart dra till skolan. Ha en bra daaag.

Justin Bieber


YES

är sååå sjukt taggad!!!!! fan vad kul den här saken kommer bli! tror ni kommer bli lite glada också! (???) ska hålla det lite hemligt tills det är klar hihi. puss!

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

(Bild sen i somras min älskling ♥)
Hejhej, förlåt för att jag inte uppdaterat idag men jag har faktist inte haft något vettigt att skriva så det har inte blivit av. Har sett att många tagit bloggpaus nu och tycker det är riktigt synd med tanke på att ingen är van vid vintern nu och sitter helldre inne som resulterar vid att man bänkar sig vid datorn så statistiken höjs en aning.
Annars har jag bara varit med Petra ikväll och haft det mysigt. Skolan har varit sug som vanligt. Enda bra är att man får träffa alla och många har verkligen gjort förändringar med sitt utseende osv. Har suttit och kollat in lite kläder som jag ska fråga mamma om hon vill beställa åt mig. Ska mysa vidare nu! tjee

svar

Postat av: Madeleine

word på lina!
sjukt fin du är med rött hår ! vad använde du för färg?:)


får börja med och säga tack! Jag gjorde det hos kimberly(frisör) där jag praktiserade så jag har faktist ingenaning. Vet att det inte är någon koppar röd färg iaf.




Just gonna stand there and watch me burn?

Hejhej. Petra, Tina, Emma och Katt är här och vi fikade just lite paj som mamma har gjort. T,K och E drog ut en sväng för att träffa några. Har inget vettigt att skriva och känner mig sjukt sliten. Men whatever det är söndag då får man vara sliten!

ida

Ida for hem för några timmar sedan och Petra kommer snart och ska käka middag så jag måste göra mig klar. Ikväll blir det bara mys framför tvn. Blev nästan inga bilder igår, men nästa helg ska ida sova hos mig hela helgen så då blire bilder. Hann inte blogga igår innan internetet stängdes av. Ska visa vad jag shoppade i fredags också (blev inget igår) cyyaa
(blev seriöst groteskt ful på alla bilder..)

blubb

Ska in till stan nu och fira petra som fyllt 20 ska bjuda på middag osv. Ida ska sova hos mig ikväll så ska möta upp henne också! ses ikväll!

sko kåt

Just beställt hem helt underbart snygga skor. Äntligen ett par kilklackar i min storlek! har märkt att 37or är hard to get.

Details

Lite av vad jag kommer ha på mig ikväll! La även i lite mer rött i håret idag. Ska på innebandy match vid halv åtta och kika lite. Var på stan idag men ska även på stan imorgon, så jag visar allt på söndag. Ha en bra fredags kväll hejs!

night and day

Hej! Är super duper kissnödig (som jag är hela tiden???) så ska bara skriva ett snabbt inlägg! ska se någon film sen försöka sova. Nu måste jag springa! ses!

Samson came to my bed Told me that my hair was red

Hejhej, var på praktiken till klockan fem idag. Har just ätit middag och gäspar hela tiden. Min bror har varit och snott min säng (som var hans men ändå) som var 1.20 (ihopstyrd med en 90) tror jag, så nu har jag två 90s men det duger. Sover bara på en pytteliten del ändå! Ikväll har jag inga planer alls, ska smsa Mattias och fråga vad han gör! hejs!

Leonardo Dicaprio (tidsinställt)

Det här är min romeo.. Världens bästa skådespelare och världens vackraste ansikte. Det här är min kändiscrush. Han har alltid varit det och kommer alltid att vara! Min lekstuga är pryd med några affischer på honom som jag minns att jag fick av min kusin Emelie. Jag kunde titta på honom i timmar. Pussade på affischen för jag var så kär i honom. Såg titanic första gången när jag var 3-4år och grät när han dog. Känns sjukt töntigt att "vara kär i en idol" forfarande sitter kvar.
- Romeo oh Romeo varför är du Romeo?
tillägg: Jag ligger troligen och sover nu men ni alla andra är väl påväg till skolan(?) Jag börjar klockan 10 och slutar kring 4-5. Vi ses senare. hejs

GinaTricot


look at the stars look how they shine for you

Sitter och mumsar lite popcorn. Lyssnar på min gammla spotify lista sjunger med i låtarna och känner mig sjukt irriterad över vissa människor men jag orkar verkligen inte bry mig. Ida kommer nästa helg så det är något att se fram emot. tjee

higher and higher

hejhej! slutade fem idag, är sjukt trött. Hände en pinsam grej idag med och jag lovar er jag ska aldrig mer tvätta hår! hemskt somfan! råkade duscha en tant i ansiktet.... men hon skrattade bara så det var lugnt men jag lovar jag sjönk genom jorden! har aldrig blivit så röd i ansiktet förut i hela mitt liv. Ser på idol och ska forstätta med det, hejs

sweet 18 (almost)

gud så jag längtar tills jag fyller 18 ska börja måla på min kropp och kalla det art. Sen få det till fart och börja skratta. (om ni fattar) dock sa någon till mig idag att korset på fingret betydde att man var nazi? men det är så fint! måste kolla upp det där. Ska sova nu och drömma vidare om tatueringar (haha juste jag stavade hela gårkvällen tatuering med två tt lite fail) Ibland undrar jag om jag har dysse eller är från ett annat land för svenska kan ju inte vara språket jag talar.. hm. För mycket babbel nu! godnatt

super hungrig

Min mage kurrar och middagen ska snart serveras. Har lite ont i ryggen efter allt som gjorts idag. Dagens pinsamhet var nog när jag tappade ut alla permanent rullar på golvet så fick sitta där en stund och sortera tillbaka dom i lådan igen... typiskt mig! Jag har haft det sjukt kul idag. tje

Vaken om natten och drömmer på dagen

världens finaste tattuering
Lyssnar på melissa Horn, åhh hon är bara underbar. Pratar med två vänner på msn och bara njuter av livet. Det finns vissa dagar man bara går och går och går.

ignorance is your new bestfriend

Sitter och kör spåkulan och funderar på djupa in mig i OCs värld! Dagen har gått super bra var på en lunch date också! Har ni sett att jag gjort om lite? jag blir nästan aldrig nöjd! Jag vill ta en ordentlig header. En som är ordentligt gjord. Ser ni inte tryck f5. cya

praktik

Ska iväg när som helst till salong liss (frisör) och praktisera. Är lite nervös men samtidigt känns det super! Det värsta är nog att jag har en badhairday... aja jag överlever! hejs

this is..

.. my finger art.

I regret you


du har inte fattat än

Blir så jävla sårad för varje dag som går. Att du inte ens har mage att berätta för mig efter allt vi gått igenom. drar till kattis nu. en kväll med mys framför EMA. hejs

dösund

"hahahhahahha" så lät jag iförrgår när jag ramlade ner från trappen hos petras granne! gjorde förbaskat ont men jag garvade mest haha. fick ett fett blåmärke på armen. Ibland tycker jag det är skönt att bo i holmsund men ibland gör jag allt för att få fara här ifrån.

Det är bara repetition

jag vill höra någon säga mig, att imorgon blir en bättre dag.

tankar

Kan inte sluta tänka på filmen kan som inte avslöja något, det enda jag säger att jag vill snurra på grejer hela tiden. Har inget att säga här. Vad tror ni jag har gjort idag? jag har ätit chips som jag inte ens tycker om som jag mår illa av. Jag har bott i min onepiece och rört mig från sängen, soffan och toan. Jag är inte sjuk inte ens lite förkyld. Det är han som gör detta som får mig tröst äta, gråta och inte gå utanför dörren. Längtar tills måndag, praktisera, andra tankar. mindfuck.

far dotter

Ska se inception med pappa nu! jag som är så trött måste tänka nu.

blad

Pysslade lite. Bladet är från ett trasigt halsband och ringen är en gammal ring från GinaTricot som en gång varit silver.

godmorgon

Idag känner jag mig sliten som fan.. ligger fortfarande kvar i sängen och är lite hungrig. Ska nog dra på mig min onepiece och gå ner och ta mig något. Bloggar när jag vaknat. hejs

memories


rihanna

Kvällen har varit super kul! dock blev den inte alls som planerat. Trodde först jag skulle fira "halloween" med några personer som jag trodde var mina vänner men hade tydligen fel. Så spenderade kvällen med Petra och Lalle istället Linnea kom förbi också. Haha tycker synd om Petra för jag och Lalle kan verkligen inte vara tysta! pratkvarnar båda två. Har köpt chips så ska ha lite fredagsmys till en film. hoppas alla andra haft en kung kväll!
Btw börjar trivas jätte bra i mitt nya hår också! fått höra att jag ser ut som rihanna och det är verkligen ett plus hon är ju super snygg! hejdå!

stina



Stina var här nyss och lånade mitt löshår. Ska iväg till petra nu och umgås med henne! hejs

om du vill göra något ikväll är det bara att höra av sig!

sooner or later i will look back on everything

Hejhej, blev väckt av älsklings Petra nyss! hon tar bussen in till stan nu för att gå med lalle så jag ska fixa mig och sucha en snabbis sen blir det att hänga med dom ikväll tills dom ska ut! ses!

En vis vän sa nyss " linn du måste börja leva livet "

Godnatt

Jag kan inte sova och känner mig verkligen obetydlig för hela världen. allt bara snurrar runt och jag vill mest bara bli en björn och sova bort hela vintern. jag klarar inte av fler hål i min väg. jag fastnar bara där utan att ta mig upp. godnatt

mohaha

Läste världens roligaste blogg nyss ! EMIL Har spenderat kvällen med en väldigt äcklig tjej. spyr nästan bläää. Zara hansson alltså. typ hans hahahahah. aja hade iaf lite "kul"... Ska iväg och möta Tina som är bäst fast hon har ingen häst... jag gillar ponnys. Det går överstyr och jag har ingen bil. så jag måste gå.. ses sen! kyss och bock mega snopp.

röd röd röd röd

Blixten gör verkligen håret mycket rödare än vad det är i verkligheten.

ovanligt

jag trivs i färgen jätte mycket. Men det är något som får mig att tveka. Klippte det lite och det skulle jag inte ha gjort.. känner mig som en pojke med rött hår... kan inte bli värre. Får vänta några dagar tills jag börjar bli van. När snoken får hål i sig känns det kanske mer som jag. Såååå vad ska jag göra ikväll då.. ingenting, somvanligt då. kanske händer något men skulle inte tro det. Blir väl att tröstäta nutella och kex.. hejs

readhead

Hejhej! for direkt till frisören efter skolan. Var sjukt nervös inför färgningen hur det skulle bli.. men det blev kanon! Ska ju praktisera på Salongliss i veckan så lite mer förändringar lär det bli! trivs sjukt bra i rött hår. Vad tycker ni?
Blir ju som lite annorlunda med blixt också.

@leo

Fick skjuts av någon snäll själ till obbola så är hemma hos leo nu, måste nog ringa mamma snart, hehe. ses när jag kommer hem!

god bless the broken road

Ska hoppa in i duschen nu sen ut en sväng. Orkar verkligen inte vara hemma. hejs

look at the stars look how they shine for you

Jag vill kunna lita på dig så som du litar på mig. Men jag kan inte gå runt och hoppas på att det kommer bli bättre. Jag vandrar runt i en bubbla som vägrar gå sönder. Du om någon borde förstå men ändå blundar du bara. Är det såhär det ska vara? har du glömt allt i sommras har du glömt våran vänskap. du har glömt mig.

felt like no one could hear me.

Ska dra mig iväg till skolan nu, mjukis kläder är numer one sånna här dagar. Jenny for för ett tag sedan kommer sakna henne. Hejs.

kakmänniskor

hejhej, Jenny ska sova över hos mig sen får hon sova medans jag är i skolan till tolv! Vi ska se paranormal activity 1 nu snart sen ska vi sova! sry för dålig update men vi ses imorn! puss

idag känns det som att jag kan lyckas med allt!

Fixade just håret och blev super nöjd. Skulle byta kläder och blev super nöjd på den fronten också! vill hitta mina knästrumpor men somvanligt har min mor varit i farten och flyttat allt. Outfit bild ska tas! hejs!
Håret

en fråga

Varför gör allt mycket ondare när man erkänner att man är kär?

nom nom

hejhej! mötte upp mamma istället och gick till konsum och köpte nutella och mariekex! Ska mumsa på det sen blire middag. puss

skola

hejhej, har just nu en liten paus från allt pluggandet. Käkat nästan ett helt paket mariekex. Måste ändra storleken på headern den är förliten haha. ska till jenny när jag slutar så vi ses sen puss


äntligen

Tack gabriella som fixade allt åt mig! bakgrunden och headern är dock bara tillfällig!

toblerone

Mormor och Morfar kom hem från utlandet och köpte en stoooor toblerone åt mig!

MEN ÅHHHHHHH :( :(

jag börjar fan gråta. Råkade radera hela min design. fuck fuck fuck. Gabriella? ida? någon hjääälp!

önske tänkande


Tänk om han kunde berätta hur det låg till med andra tjejer. Så att jag vet. Så jag slipper gå runt och grubbla i onödan. För det tär på mitt hjärta och det har blivit krossat mer än en gång. Att han någon gång skulle inse att jag inte kommer "be around" länge till. Jag väntar förgäves på att min mobil ska ge ifrån sig minsta lilla ljud. För det kan ju vara du, men när du väl ringer tvekar jag att svara. Kan du inte bara komma hit så jag slipper undra. Prata en stund bara vara som vi brukar vara. Önsketänkande.

höstlovs skola

Hej.. alltså jag blir ju bara less hela tiden på exakt allt. Skola nu på lovet kliva upp 8 varje morgon börjar 9 går till 12. Enda jag längtar till är torsdag då jag äntligen ska fara till frisören och göra något med mitt hår. Tjat från lärarna nu om att vi ska börja jobba matte.. fan vilket tjatigt liv jag haaaar. hejdå.